iranicard
بازی های شبیه به Alan Wake
ارحام ادبخواه

بهترین بازی های شبیه به Alan Wake که باید تجربه کنید

ارحام ادبخواه 16 مرداد 1402 4 دیدگاه
3,693 بازدید

اگر دلتنگ شهر برایت فالز، ماجراجویی‌های آلن ویک و گشت و گذار در یک محیط متروکه شده‌اید، آثاری وجود دارند که بتوانند خاطرات شما را زنده کنند. هرچند که استودیو رمدی با Alan Wake یک اثر تکرار نشدنی ساخت، اما بازی‌هایی وجود دارند که یادآور روایت پیچیده، ترسناک و جذاب آن باشند. شما می‌توانیم نام این بازی‌ها را در لیست بهترین بازی های شبیه به Alan Wake مشاهده کنید.

بهترین بازی های شبیه به Alan Wake

اگر جزو طرفداران قدیمی بازی‌های داستان محور باشید، بعید است که نام آلن ویک به چشم‌تان نخورده باشد. بازی Alan Wake یک ویدیو گیم داستان محور، ترسناک و عجیب است که داستان نویسنده‌ای با همین نام را دنبال می‌کند. آلن ویک نام یک نویسنده معروف و فوق‌العاده موفق است که پس از نگارش چندین داستان مشهور، به سد نویسنده می‌خورد؛ به گونه‌ای که سرچشمه خلاقیتش خشک می‌شود و در به وجود آوردن داستان‌های جذاب عاجز می‌ماند. به همین خاطر آلن ویک تصمیم می‌گیرد کمی از دنیای نویسندگی دور شود و به دل یک شهر دور افتاده و زیبا به نام برایت فالز برود. این شخصیت و همسرش راه این شهر را در پیش می‌گیرند تا بتوانند حال و هوا عوض کنند و چند روزی هم که شده از زندگی استرس‌زا روزانه فاصله بگیرند.

اما این مسافرت طبق برنامه پیش نمی‌روند و آلن ویک به جای سد نویسندگی، به یک کابوس از پیش نوشته شده پا می‌گذارد. برایت فالز برعکس ظاهر آرام خود بیش‌تر شبیه یک جهنم تاریک است که هدفی به غیر از عذاب دادن آدم‌های موجود در آن ندارد. همین ویژگی‌ها در کنار هم و ایده‌های خلاقانه، بازی Alan Wake را به یک اثر ماندگار تبدیل کردند که حدود 13 سال پس از عرضه اولیه به تحسین آن بپردازیم. حال اگر به تجربه این عنوان پرداخته‌اید و نمی‌توانید تا عرضه شماره دوم صبر کنید، بهتر است به سراغ بهترین بازی های شبیه به Alan Wake بروید.

1) بازی Control

بازی Control

لیست بهترین بازی های شبیه به آلن ویک را با یکی از آثار سازنده خود این بازی شروع می‌کنیم. بازی Control که توسط خود استودیو رمدی ساخته شده، شباهت‌های زیادی به Alan Wake دارد؛ حال این شباهت‌ها می‌تواند مربوط به پیچیدگی‌های داستان باشد یا داستان سرایی و اتمسفرسازی که امضای استودیو رمدی در آن دیده می‌شود. بازی کنترل پر از پیچیدگی‌ها، رازها و دشمنان ترسناک است که از قضا، در دنیایی مشترک با آلن ویک قرار دارد. این فرضیه که توسط خود سازندگان تایید شد، در بسته الحاقی AWE تثبیت می‌شود تا بفهمیم این دو در یک دنیای واحد جریان پیدا می‌کنند.

داستان بازی در مورد شخصیتی مونث با نام جسی فیدن است که برای آشکار کردن رمز و رازهای یک ارگان دولتی عجیب، وارد ساختمان آن می‌شود. اما خب همان‌طور که می‌توان حدس زد جسی فیدن به همین راحتی‌ها به هدف خود نمی‌رسد و باید در دل شرایط غیرقابل تحملی قرار بگیرد. هنگامی که او برای اولین بار وارد این ساختمان دولتی می‌شود، در مقابل موجودات شرور و فراطبیعی قرار می‌گیرد که خبر از شرایط نامساعد آینده می‌دهد. با این حال، شخصیت اصلی داستان به یک سری قدرت‌های عجیب می‌رسد تا بتواند از خود در مقابل این موجودات عجیب دفاع کند. اگر می‌خواهید ماجراجویی جسی فیدن را دنبال کنید، بهتر است به سراغ Control: Ultimate Edition بروید. این نسخه خاص علاوه بر بازی اصلی، امکان تجربه بسته‌های الحاقی را نیز فراهم می‌کند.

  • توسعه دهنده: استودیو Remedy Entertainment
  • سال عرضه: 2019

2) بازی The Vanishing of Ethan Carter

بازی The Vanishing of Ethan Carter

بازی The Vanishing of Ethan Carter یک ویدیو گیم اول شخص و داستان محور است که وقایع خود را در یک دره سبز و زیبا روایت می‌کند. با وجود زیبایی محیط، رویدادهای رخ داده در این دره به هیچ وجه زیبا نیست تا شخصیت اصلی حسابی به دردسر بیفتد. به محض اینکه به دل محیط مورد بحث بزنید، متوجه زنجیره‌ای از قتل‌های وحشتناک می‌شوید که دلیل واضحی ندارند. خوشبختانه از آنجایی که شخصیت اصلی می‌تواند با مرده‌ها صحبت کند، روزنه‌ای از امید به وجود می‌آید تا به منبع قتل‌های انجام شده برسید.

ولی همان‌طور که از نام بازی می‌توان متوجه شد، در The Vanishing of Ethan Carter باید به دنبال شخصیتی گمشده با نام ایتن کارترر بگردید. قضیه ایتن به شدت عجیب است و با پیشروی در روند داستان، عجیب‌تر هم می‌شود. حال تنها کسی که می‌تواند این شرایط را درست کند و تعادل را به این منطقه برگرداند، شخصیت اصلی است که کنترلش را به دست می‌گیرد. فقط باید توجه داشته باشید که بازی مورد بحث برخلاف Alan Wake شامل سیستم مبارزه نمی‌شود. اما در طرفی دیگر، در روایت یک داستان درگیرکننده و احساسی کم نمی‌آورد.

  • توسعه دهنده: استودیو The Astronauts
  • سال عرضه: 2014

3) مجموعه The Layers of Fear

بازی The Layers of Fear

اگر به دنبال داستان عجیب دیگری می‌گردید که بازهم در مورد یک هنرمند غرق شده در دل مشکلات باشد، رفتن به سراغ سری The Layers of Fear می‌تواند گزینه فوق‌العاده‌ای باشد (به خصوص شماره اول که کلیت جذاب‌تری دارد). داستان این بازی در مورد یک نقاش نابغه است که در به وجود آوردن بزرگ‌ترین و باشکوه‌ترین اثر خود به مشکل بر می‌خورد. حال هنگامی که به سراغ خانه موجود در بازی The Layers of Fear بروید و در آن راه بروید، بیش‌تر متوجه واقعیت ترسناک زندگی این نقاش می‌شوید. درست مانند Alan Wake، این بازی هم محیطی ترسناک و رمزآلود را به وجود می‌آورد که پرده برداشتن از طبیعت آن، به دغدغه اصلی گیمر تبدیل می‌شود.

اگر دوست دارید به تجربه این فرنچایز بپردازید، می‌توانید تک تک نسخه‌های آن را به صورت جداگانه بخرید. اما در این میان یک باندل وجود دارد که داستان همه شماره‌های مجموعه را در خود جای می‌دهد. این باندل نه تنها بازی‌های اصلی و بسته‌های الحاقی را شامل می‌شود، بلکه یک محتوای داستانی جدید نیز ارائه می‌دهد تا ارزش تجربه بیش‌تری داشته باشد. پس در رفتن به سراغ مجموعه The Layers of Fear درنگ نکنید و از غرق شدن در یک ویدیو گیم خوش ساخت لذت ببرید.

  • سال عرضه: 2023
  • توسعه دهنده: استودیو Bloober Team

4) بازی Alien: Isolation

بازی Alien Isolation

بازی Alien: Isolation که در این بخش بهترین بازی های شبیه به Alan Wake در موردش صحبت می‌کنیم، حکم یک ویدیو گیم Survival-Horror را دارد که تلاش برای بقا و حس وحشت را با یکدیگر ترکیب می‌کند. فرنچایز Alien با وجود تمام موفقیت‌های خود در زمینه سینما، هیچ وقت در دنیای بازی‌های ویدیویی موفق عمل نکرد و آثار ضعیفی را به صورت متوالی به بازار عرضه کرد. اما این زنجیر پوسیده پس از مدت‌ها و با عرضه بازی Alien: Isolation، ساخته استودیو Creative Assembly، پاره شد تا طرفداران یک ویدیو گیم خوب از سری «بیگانه» را تجربه کنند. این بازی نشان داد که حس ترس موجود در این فرنچایز اتفاقی نیست و Xenomorphها در قالب بازی‌های ویدیویی هم فوق‌العاده ترسناک به نظر می‌رسند.

داستان بازی حول محور شخصیت Amanda Ripley می‌چرخد که برای پیدا کردن مادرش، پا به یک سفر خطرناک و فوق‌العاده نفس‌گیر می‌گذارد. مادر آماندا که در واقع همان Ellen Ripley است، پروتاگونیست نخسین فیلم Alien محسوب می‌شود و به همین خاطر، احتمالا طرفداران قدیمی مجموعه با وی آشنا هستند. اما ظاهرا بد شانسی در رگ‌های این خانواده جریان دارد و آماندا هم مجبور می‌شود موقعیت‌های ترسناک و غیرقابلی را تحمل کند که مادرش با آن‌ها آشنا است. Xenomorphها یا همان هیولاهای معروف سری بیگانه هم در رأس تمرکز بازی Alien: Isolation قرار دارند و تمام تلاش خود را برای کشتن آدم‌ها و تسخیر پایگاه‌های آن‌ها به کار می‌گیرند. فقط حواس خود را جمع کنید، چرا که Isolation ترسناک‌تر از آن چیزی است که تصور کنید.

  • سال عرضه: 2014
  • توسعه دهنده: استودیو Creative Assembly

5) بازی What Remains of Edith Finch

بازی What Remains of Edith Finch

یکی از مواردی که بازی Alan Wake را جاودانه کرده است، روایت تدریجی داستان و کنار هم قرار دادن قطعات پازل با کمال حوصله است. این قطعات با مطالعه نوشته‌هایی که در جهان بازی پخش شده‌اند ممکن می‌شد تا سرعتی یکسان و منطقی در هیجان زده شدن شکل گیرد. این دست نوشته‌ها در کنار اطلاعاتی که از میان پرده‌ها و دیالوگ‌ها به دست می‌آورد، باعث می‌شد ذهن گیمر آماده دریافت اطلاعات جدید شود و در ادامه، با عنصر غافلگیری برخورد کند.

بازی What Remains of Edith Finch هم روایتگر یک داستان عجیب و احساسی است که ماننذد آلن ویک، روایت خود را با نهایت دقت و ظرافت پیش می‌رود. اثر مذکور یک ویدیو گیم اول شخص و داستان محور است که سرگذشت غم‌انگیز یک خانواده طلسم شده را مرور می‌کند. شما در این بازی کنترل شخصیتی با نام ادیث فینچ را به دست می‌گیرید که قدم به قدم، عمارت خانوادگی و متروکه خود را بررسی می‌کند. هر بخش از این عمارت روایتگر داستان مرگ یکی از اعضای خانواده است که به طلسم همیشگی خاندان فینچ مربوط می‌شود. این داستان‌ها با نهایت حوصله و به صورتی استادانه از جلوی چشمان‌تان رد می‌شود تا رفته رفته، با چشم‌های خیس خود از ادیث و خانواده او استقبال کنید.

  • توسعه دهنده: استودیو Giant Sparrow
  • سال عرضه: 2017

6) بازی The Last Door

بازی The Last Door

در این نقطه از لیست بهترین بازی های شبیه به Alan Wake به یک ویدیو گیم مستقل می‌رسیم. بازی The Last Door یک اثر ترسناکِ مستقل است که به روایت داستانی با شخصیت جرمیا دِویت می‌پردازد؛ فردی که یک نیروی فراطبیعی جان همه دوستانش را در خطر انداخته است. حال جرمیا باید منشا این نیروی شرور فراطبیعی را پیدا کرده و به نجات اطرافیانش بپردازد. بازی The Last Door هم درست مانند Alan Wake اتمسفر ترسناکی دارد که وحشت موجود در آن، به لطف عناصر روانشناختی پدید می‌آید. علاوه بر این، هر دو بازی Alan Wake و The Last Door از نوشته‌های نویسندگان بزرگ الهام می‌گیرند؛ این دو بازی به ترتیب تحت تاثیر نوشته‌های استیون کینگ و اچ پی لاوکرفت قرار دارند.

البته باید توجه داشت که با توجه به مستقل بودن، گیم‌پلی بازی The Last Door زمین تا آسمان با آلن ویک فاصله دارد؛ چرا که با یک ویدیو گیم تک بعدی با محوریت کلیک و اشاره روبرو هستیم. علاوه بر این، بازی مورد بحث به خاطر مستقل بودن گرافیک سه بعدی واقع گرایانه ندارد و داستان خود را در یک محیط پیکسلی ساده تعریف می‌کند. با وجود تمامی این تفاوت‌ها، هر دو بازی مذکور یک محیط مرموز با داستانی پیچیده را به وجود می‌آورند که رسیدن به پایان آن، به اعتیاد چند روزه شما تبدیل می‌شود.

  • توسعه دهنده: استودیو The Game Chicken
  • سال عرضه: 2013 تا 2016 (این بازی به صورت اپیزودی منتشر شده است)

7) بازی Vampyre

بازی Vampyre

بازی Alan Wake در بحث داستان سرایی تعادل فوق‌العاده‌ای دارد و برای اینکه از مفاهیم آن سر در بیاورید، باید با نیروهای تاریکی مبارزه کنید و به دنبال نور باشید. این تعادل تحسین برانگیز در بازی Vampyre هم وجود دارد که دو کفه تراوز با نام‌های داستان و گیم‌پلی را در یک سطح نگه می‌دارد. داستان بازی ومپایر در مورد پزشکی با نام جاناتان رید است که در لندنِ اوایل سده بیستم زندگی می‌کند. اما جاناتان نه یک فرد معمولی است و نه در نسخه‌ای معمولی از لندن زندگی می‌کند. همان‌طور که از نام بازی مشخص است، داستان آن حول خون‌آشام‌ها یا ومپایرها می‌گردد.

جاناتان رید در همان اوایل داستان متوجه هویت خویش به عنوان یک خون‌آشام می‌شود. همین موضوع، خوردن خون انسان‌ها و رسالت وی به عنوان یک پزشک را به یک تضاد بزرگ تبدیل می‌کند. حال شخصیت اصلی باید با این موضوع کنار بیاید و میان دو زندگی خود تعادل به وجود آورد. در کنار این موارد، باید بدانید که Vampyre یک بازی نقش‌آفرینی است و تحت تاثیر تصمیم‌های گیمر قرار می‌گیرد. در واقع این شما هستید که مشخص می‌کنید جاناتان باید به خوی خون‌آشام خود بپردازد یا به عنوان یک دکتر، مریض‌ها را مداوا کند. به طور کلی بازی Vampyre ایده‌های جالبی دارد و با وجود یک سری ضعف‌ها، تجربه‌ای متفاوت به شمار می‌رود.

  • توسعه دهنده: استودیو Don’t Nod
  • سال عرضه: 2018

8) بازی Deadly Premonition

بازی Deadly Premonition

هر دو بازی Alan Wake و Deadly Premonition یک سری نقاط مشترک جالب و ظریف دارند. داستان هر دو اثر حول یک مسافر غریبه می‌چرخد که وارد یک شهر کوچک و دور افتاده می‌شود. در ادامه، شخصیت اصلی هر دو بازی متوجه هویت شوم آن شهر جدید می‌شوند که توسط نیروهای فراطبیعی پلید پر شده است. همین ایده باعث شده تا بازی Deadly Premonition هم درست مانند Alan Wake اتمسفر گیرایی داشته باشد و مخاطب را حسابی در محیط عجیب و غریب خود غرق کند.

اما داستان بازی Deadly Premonition در مورد شخصیتی با نام فرانسیس مورگان است؛ یک مامور FBI که وظیفه دارد از رمز پشت یک قتل تازه پرده برداری کند. این قتل در یک شهر کوچک و نسبتا دور افتاده رخ داده تا مورگان مجبور شود فاصله زیادی را پشت سر بگذارد. بازی مورد بحث عناصر ترسناک بیش‌تری نسبت به Alan Wake دارد که کار شما را سخت می‌کند. برای مثال اگر حواس خود را نسبت به میزان سلامتی اسلحه، خواب و جان جمع نکنید، به احتمال زیاد خواهید مرد. فقط توجه داشته باشید که بازی Deadly Premonition کمی عجیب‌تر از آن است که فکرش را کنید.

  • توسعه دهنده: استودیو Access Games
  • سال عرضه: 2010

9) بازی Gone Home

بازی Gone Home

در این نقطه از مقاله بهترین بازی های شبیه به Alan Wake به اثری با نام Gone Home می‌رسیم؛ یک بازی اول شخص با محوریت گشت و گذار در محیط و ماجراجویی. داستان این بازی عجیب و جذاب در مورد زن جوانی با نام کیتی گرین‌برایر و خانواده او است. کیتی پس از مدت‌ها تصمیم می‌گیرد به خانه جدید خانواده خود بازگردد تا تجدید دیدار کرده باشد. اما به محض ورود به این خانه، متوجه گم شدن تمامی اعضای خانواده می‌شود. شخصیت اصلی هم که در این باره شوکه شده، تصمیم می‌گیرد خانه خانوادگی خود را مورد بررسی قرار دهد تا شاید از سرنوشت احتمالی ساکنین آن خبردار شود. بازی Gone Home هم درست مانند آلن ویک شخصیت اصلی را در قسمتی تاریک از دنیا قرار می‌دهد که می‌خواهد به روشنایی برسد. همین موضوع باعث می‌شود کیتی دنبال نشانه‌ها را بگیرد و از حرکت متوقف نشود.

فقط توجه داشته باشید که بازی Gone Home هم درست مانند What Remains of Edith Finch یک «شبیه‌ساز پیاده‌روی» یا Walking Simulation به شمار می‌رود تا بتوانید تمرکز بیش‌تری روی داستان جذاب آن بگذارید.  درست مانند آلن ویک، شما باید در این بازی هم همواره محیط را بررسی کنید تا با پیدا کردن اشیا و نوشته‌های بیش‌تر، به شکل عمیق‌تری در وقایع داستان غرق شوید. اما در این میان یک موضوع وجود دارد که ممکن است طرفداران Alan Wake را کمی ناامید کند. بازی Gone Home عنصر ترسناک خاصی ندارد تا با خیال راحت در خانه بگردید و به سراغ حل معما بروید. البته که اتمسفر سازی و داستان سرایی آنقدر خوب و شایسته هستند که به دلایلی مستحکم برای تجربه بازی مورد بحث تبدیل شوند.

  • سال عرضه: 2013
  • توسعه دهنده: استودیو Fullbright

10) مجموعه The Evil Within

بازی The Evil Within

فرنچایز The Evil Within که تا به حال دو نسخه از آن روانه بازار شده، در دسته ویدیو گیم‌های Survival-Horror قرار می‌گیرد. داستان هر دو بازی در مورد شخصیتی کاریزماتیک با نام سباستین کاستیانوس است که اصلا مرد خوش شانسی به شمار نمی‌رود. او در شماره اول که ترسناک‌ترین نسخه سری هم به شمار می‌رود، داخل یک دنیای موازی و وحشتناک گیر می‌کند و با تمام توان به دنبال راه نجات می‌گردد. بازی The Evil Within 2 هم که دنباله رو نسخه اول است، بازهم به سراغ سباستین می‌رود و این دفعه دختر خردسال و گمشده او را هم وارد داستان می‌کند.

به طور کلی مجموعه The Evil Within می‌تواند تجربه خشن، اتمسفریک و صد البته جذاب را به وجود آورد که قدم برداشتن در تک تک محیط‌های آن، لرزش را به اندام شما می‌اندازد. این ترس به لطف دشمنان سباستین تقویت هم می‌شود که برای مقابله با آن، باید روی ترس‌های خود پا بگذارید و با یک سری هیولای عجیب و غریب وارد مبارزه شوید. در حالی که حال و هوای The Evil Within و Alan Wake حس نسبتا مشترکی دارد (هر دو آن‌ها در شهرهای کوچک ترسناک جریان دارند)، این دو کاملا راه‌های متفاوتی را در پیش می‌گیرند. در حالی که The Evil Within سعی می‌کند شما را بیش‌تر بترساند، Alan Wake تلاش خود را برای روایت یک داستان پیچیده و چند لایه به کار می‌گیرد.

  • توسعه دهنده: استودیو Tango Gameworks
  • سال عرضه: 2014 و 2017

11) بازی Until Dawn

بازی Until Dawn

بازی Until Dawn برخلاف آلن ویک که اکشن را در فهرست اولویت‌های خود قرار می‌دهد، تمرکز بیش‌تری روی داستان و صحنه‌های سینمایی دارد. بنابراین نباید انتظار اکشن‌های شلوغ با شاتگان را داشته باشید تا در طی آن شکم دشمنان را خالی کنید. ما در حال صحبت کردن درباره یک ویدیو گیم Graphic-Adventure ترسناک هستیم که شخصیت‌های متعددی را در داستان خود جای می‌دهد. حال شما با تکیه بر تصمیم‌های خود سرنوشت این شخصیت‌ها را تعیین کرده و زنده یا مردن آن‌ها را مشخص می‌کنید. بنا بر همین حرف‌ها می‌توان به این نتیجه رسید که مفهوم «بقا» و «زنده ماندن» در اولویت‌های ابتدایی بازی Until Dawn قرار می‌گیرد.

اما داستان بازی Until Dawn که به صورت انحصاری برای پلی استیشن 4 منتشر شد، داستان یک گروه هشت نفره را دنبال می‌کند که تصمیم می‌گیرند برای تعطیلات، به یک کوهستان خیالی در غرب کشور کانادا بروند. اما حدس بزنید چه می‌شود؟ درست است، تعطیلات این هشت نفر به بدترین حالت ممکن تغییر شکل می‌دهد تا حتی یک لیوان آب هم از گلوی آن‌ها پایین نرود. تهدید اصلی و کسی که موجب به وجود آمدن این وحشت می‌شود، یک قاتل روانی است که چیزی به غیر از خون نمی‌تواند پاسخ خواسته‌های او را بدهد. حال این سناریو شما را در شرایطی بحرانی قرار می‌دهد که باید تصمیم بگیرید و سرنوشت شخصیت‌ها و داستان را تعیین کنید.

  • سال عرضه: 2015
  • توسعه دهنده: استودیو Supermassive Games

12) سه‌گانه Bioshock

بازی Bioshock

مگر می‌شود در مورد محیط‌های ترسناک، داستان‌های پیچیده و شهرهای متروکه صحبت کنیم و نامی از یکی از بهترین مجموعه‌های تاریخ نیاوریم؟ سه گانه Bioshock نقطه تبلور ترکیب عناصر ترسناک و داستان سرایی است و این موضوع را در طی هر سه نسخه سری اثبات می‌کند. داستان شماره اول در مورد شهری زیرآبی است که با هدف پیش بردن علم و دانش تاسیس شده بود. اما خب همان‌طور که تاریخ بارها اثبات کرده، یک یوتوپیا هیچ وقت به واقعیت نمی‌پیوندد و این شهر رویایی هم به مرور زمان به یک گورستان زیردریایی تبدیل می‌شود. درست مانند آلن ویک، مجموعه بایوشاک هم در کنار یک داستان فوق‌العاده، گیم پلی مهیجی دارد تا به تجربه یک ویدیو گیم کامل پرداخته باشید.

اما بحث فقط در مورد نسخه اول سری نیست و هر دو بازی Bioshock 2 و Bioshock Infinite هم از ارزش‌های بالای منحصر به فرد خود برخوردار هستند. در حالی که شماره دوم باز هم در همان شهر متروکه زیردریایی با نام رپچر جریان دارد، Infinite گیمرها را این دفعه به اوج آسمان و شهر پرنده کلمبیا می‌برد. اما اگر بخواهیم منصف باشیم این شهر معلق هم چیزی از رپچر و پیچیدگی‌هی آن کم ندارد و می‌تواند به عنوان یک ویدیو گیم مجزا در لیست بهترین بازی های شبیه به Alan Wake خودنمایی کند.

  • توسعه دهنده: استودیو Irrational Games
  • سال عرضه: 2007، 2010 و 2013

13) بازی Resident Evil 4 Remake

بازی Resident Evil 4 Remake

اگر بخواهیم به عقب بازگردیم و به دنبال یکی از منابع الهام بازی Alan Wake بگردیم، به احتمال زیاد با نام رزیدنت ایول 4 روبرو می‌شویم. پس اجازه دهید کار را با Resident Evil 4 Remake به اتمام برسانیم، اثری که مدت زمان زیادی از عرضه آن نمی‌گذرد و در همین مدت کوتاه حسابی مورد تحسین و تشویق قرار گرفته. این بازی که حکم بازسازی نسخه اورجینال رزیدنت ایول 4 را دارد، از لحاظ بصری پیشرفت چشم‌گیری کرده و به لطف موتور گرافیکی RE Engine، مانند یک الماس کمیاب می‌درخشد. شرکت Capcom در Remake یکی از معروف‌ترین ویدیو گیم‌های خود کار خارق العاده‌ای انجام داده که نمی‌توان دست رد به سینه آن زد.

اما بازی Resident Evil 4 Remake در مورد ماموری با نام لئون کندی است که ماموریت دارد برای نجات دختر رئیس جمهور، وارد یک «روستا متروکه، نفرین شده و ترسناک» شود. همان‌طور که انتظار می‌رود، گوشه و کنار این روستا از دشمنان خطرناک پرشده که هر یک از آن‌ها می‌خواهند به روش خاص خود لئون را به سینه قبرستان بفرستند. همین دشمنان خطرناک و اتمسفرسازی فوق‌العاده، بازی RE4 Remake را فوق‌العاده ترسناک و هیجان انگیز جلوه می‌دهد که باید در حین تجربه‌اش روی لبه صندلی خود بنشینید تا چیزی را از دست ندهید. ماجراجویی لئون در بازی مورد بحث یک داستان کلاسیک را روایت می‌کند که طرفداران بازی‌های ترسناک نباید به هیچ وجه نسبت به آن چشم پوشی کنند. در پایان باید اشاره کنیم که اگر بحث شباهت در میان باشد، این آلن ویک است که شبیه رزیدنت ایول 4 عمل می‌کند.

  • سال عرضه: 2023
  • توسعه دهنده: شرکت Capcom

جمع بندی

حالا که کلا چند ماه تا عرضه بازی Alan Wake 2 باقی مانده و می‌توانی در تاریخ 25 مهر 1402 به تجربه‌اش بپردازید، بهتر است کمی ذهن خود را آماده کنیم. آلن ویک به عنوان یک ویدیو گیم ماندگار و کالت در ترسیم کابوسی پییچیده و داستانی درگیر کننده کم نقص عمل می‌کند. اما این‌ها بدان معنی نیست که اثری برای رقابت وجود نداشته باشد. پس اگر می‌خواهید تا زمان انتشار نسخه دوم صبر کنید، بهتر است به سراغ آثاری نظیر The Evil Within، Resident Evil 4 Remake و Deadly Premonition بروید تا از حال و هوای شهر برایت فالز زیاد دور نشوید. نظر شما در مورد بهترین بازی های شبیه به Alan Wake چیست؟ نظرات خود را با تیم پارسی گیم و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

منبع: TheGamer

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

سوالات متداول در رابطه با این محتوا

بهترین بازی های ترسناک شبیه به آلن ویک چه آثاری هستند؟

در پاسخ به این سوال می‌توانیم از اسم بازی‌هایی مانند Alien Isolation، The Eviol Within و Resident Evil 4 Remake یاد کنیم

۱
کدام یک از بازی های شبیه به آلن ویک بیش‌تر از ترس روی داستان سرایی تمرکز می‌کنند؟

اگر به داستان‌های جذاب بیش‌تر از عناصر ترسناک علاقه دارید، بهتر است به سراغ آثاری مانند What Remains of Edith Finch، The Last Door و سری Bishock بروید

۲

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 4 دیدگاه
  • Avatar

    علی

    مهمان

    سلام
    دمتون گرم و خسته نباشید به گروه پارسی گیم
    خدایی رو دست بازی ALIEN ISOLATION نیومده و نیست.

    پاسخ دهید
  • Avatar

    simon

    مهمان

    درود به تیم پارسی گیم و خسته نباشید زیر نویس این عناوین در سایت موجوده؟ re2remake devil may cry 5

    پاسخ دهید
  • Avatar

    علیرضا

    مهمان

    سلام وقت بخیر
    خدا قوت
    برنامه ای برای زیرنویس Alan Wake ندارید؟

    پاسخ دهید
    • پارسی گیم

      پارسی گیم در پاسخ به علیرضا

      مدیر سایت

      سلام علیرضا جان
      مشغول بررسی این بازی هستیم.