تهیه کننده بازی Resident Evil Requiem
سید مسعود کاظمی

عصبانیت تهیه کننده Resident Evil Requiem: اطلاعات لو رفته را باور نکنید

سید مسعود کاظمی 6 مهر 1404 بدون دیدگاه
4,193 بازدید

بالاخره بعد از چندین سال صبر کردن، نسخه جدیدی از سری رزیدنت ایول که دنباله بازی Resident Evil Village محسوب می‌شود قرار است منتشر شد. یکی از شایعات محبوب و داغ پیرامون این بازی جدید، حضور لئون کندی در بازی است. اخیراً تهیه کننده بازی Resident Evil Requiem در مصاحبه‌ای گفته که به هر اطلاعات لو رفته از بازی باور نکنید چون فقط باعث ناامیدی خودتان هنگام تجربه بازی خواهد شد.

با وجودیکه تا حالا چندین تریلر از گیم‌پلی و بخش داستانی بازی Resident Evil Requiem منتشر شده، اما هنوز حضور لئون کندی در این عنوان تأیید نشده است. این درحالی است که تا حالا چندین بار اینسایدرهای معتبر مثل DuksGolem ادعا کرده‌اند که لئون قطعاً در این بازی حضور خواهد داشت.

ماساتو کومازاوا، تهیه‌کننده بازی Resident Evil Requiem اخیراً مصاحبه‌ای با نشریه VGC انجام داد. او در این مصاحبه‌ در خصوص اطلاعات لو رفته از بازی صحبتی کرد و گفت تیم سازنده مشکلی با این موضوع ندارد. اما او افزود که باور داشتن بیش از حد به این موضوع باعث ناامیدی بازیکنان می‌شوند. اینکه بر اساس اطلاعات اشتباه یک توقع اشتباه از بازی در ذهن آن‌ها شکل می‌گیرد و هنگام تجربه نهایی متوجه می‌شوند که چیزی که توقع داشتند در بازی حضور نداشته است.

تهیه کننده بازی Resident Evil Requiem

در حضور لئون در بازی Resident Evil Requiem

البته که آقای کومازاوا به‌صورت دقیق نگفت که منظور او از این اطلاعات چیست. با این حال، کاملاً مشخص است که صحبت‌های در راستای حضور لئون در بازی جدید رزیدنت ایول است. در حال حاضر این تنها اطلاعات لو رفته از بازی است که هنوز به‌صورت رسمی تأیید نشده و تیم سازنده نیز ترجیح می‌دهد که به‌صورت واضح درباره آن چیزی نگوید.

کومازاوا در ادامه صحبت‌های خود افزود که اهمیت چندانی به اطلاعات لو رفته نمی‌دهد، حتی اگر این اطلاعات درست باشد. نکته آزار دهنده اما شکل‌گیری توقع اشتباه بازیکنان است. به همین دلیل است که او از طرفداران خواسته که به همه اطلاعات لو رفته از بازی باور نداشته باشند تا بعداً که بازی را تجربه کردند، نا امید نشوند.

در حال حاضر طرفداران این سری و لئون کندی باید منتظر تأیید رسمی یا انتشار بازی Resident Evil Requiem بمانند. این احتمال نیز وجود دارد که تیم سازنده از اشتباه تبلیغاتی بازی Resident Evil 6 درس گرفته باشند و تلاش کنند تا حضور لئون کندی را مخفی نگه دارند. هنگام معرفی بازی RE6، در یک تریلری پسر آلبرت وسکر به‌صورت رسمی معرفی شد که بسیاری از گیمرها باور داشتند لذت مواجه شدن اولیه با او در بازی بخاطر این معرفی از بین رفته بود.

منبع: Tech4Gamers

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.