دود لاستیکها، عوض کردن دنده و رقابت برای کسب مقام اول؛ رایانههای شخصی به عنوان یک پلتفرم زمینه مناسبی برای تجربه بازی های ریسینگ به شمار میروند. حال این آثار میتوانند آرکید و صرفا سرگرم کننده باشند یا اینکه واقع گرایی را به سطح جدیدی برسانند و در قالب یک شبیهساز ظاهر شوند. ما در ادامه مقاله بهترین بازی های مسابقه ای کامپیوتر سعی میکنیم شما را با بهترینهای سبک روی پلتفرم PC آشنا کنیم. با پارسی گیم همراه باشید.
بهترین بازی های ریسینگ PC
بهترین بازی های مسابقه ای کامپیوتر کداماند؟ آیا میتوانیم طیف محدودی از آنها را با عنوان «برترین» معرفی کنیم و آثار باقی مانده را به دست فراموشی بسپریم؟ جواب به دو سوال مطرح شده کار به شدت سختی است و برای رسیدن به یک نتیجه عادلانه، باید معیارهای مختلف را مورد سنجش قرار دارد. در واقع نقاط قوت یک بازی Racing صرفا به گرافیک بصری و صداگذاری در بهترین حالت ممکن محدود نمیشود (هرچند که هر دو ویژگی ذکر شده میتوانند موثر باشند). بازی های مسابقهای قبل از هر چیزی وظیفه دارند حس و حال رانندگی با خودروهای مختلف را منتقل کنند و آن را در یک چهارچوب سرگرم کننده نگه دارند.
بگذارید کمی واقع بین باشیم؛ تقریبا هیچ یک از ما قادر نیست در آیندهای نزدیک پشت یک لامبورگینی بنشیند و با سرعتی بالغ بر 250 کیلومتر بر ساعت در پیستهای معروف کره خاکی رانندگی کند. اما خب آرزو کردن عیب نیست و ویدیو گیم هم بهترین راه ممکن برای کسب تجربهای نزدیک به شرایط ذکر شده است. شما میتوانید در میان بهترین بازی های ویندوز با تجربه بازیهایی نظیر Forza Horizon 5، Dirt Rally 2 و Wreckfest به رانندگی در بیابانهای مکزیک بپردازید، مسابقات رالی را از نزدیک لمس کنید یا در مسابقهای خشن جلوبندی ماشین حریفهای خود را پایین آورید. در مقاله بهترین بازی های مسابقه ای کامپیوتر به معرفی آثاری میپردازیم که حس چسبندگی فرمان به دستهای شما را در بهترین حالت ممکن به تصویر میکشند.
1) بازی Forza Horizon 5
اجازه دهید لیست معرفی بهترین بازی های ریسینگ pc را با معروفترین (و شاید محبوبترین) گزینه موجود شروع کنیم. جدیدترین ساخته استودیو PlayGround Games جادههای بریتانیا را رها میکند و فستیوال Horizon را به دل طبیعت بِکر و زیبای مکزیک میبرد. نقشه سرزمین مکزیک که در بازی Forza Horizon 5 با آن روبرو میشویم حدودا 50 درصد از نقشه Forza Horizon 4 در بریتانیا بزرگتر است و محتویات غنیتری همراه میشود. فورتزا هورایزن 5 پر از جنگلها، شهرهای کوچک، بیابانها و درههای نفسگیری است که میتوان ساعتها نشست و به تحسین زیبایی آنها پرداخت. این بازی هم درست مانند شماره چهارم با توجه به سیستم فصلبندی طراحی شده و شما را با شرایط آب و هوایی مختلف به چالش میکشد. حال این شرایط میتواند طوفان شن باشد یا بارانی که تمامی خاکهای جنگل را به گِل تبدیل کرده است.
با وجود تمامی نکاتی که ذکر کردیم، بازی Forza Horizon 5 تغییر چشمگیری نسبت به شماره قبلی ندارد و صرفا با استراتژی کاملتر و پختهتری پا به عرصه میگذارد. البته نمیتوان از این حرف برای انتقاد از استودیو PlayGround Games استفاده کرد؛ چرا که راههای زیادی برای بهبود یک ویدیو کمنقص مانند فورتزا هورایزن 4 وجود ندارد. بازی Forza Horizon 5 شما را در دریایی از محتویات غنی رها میکند تا برای خود مسابقه دهید، ماشینهای جدید بخرید و به اتفاق دوستان خود از نقشه زیبا مکزیک لذت ببرید. هنگامی که پا به فستیوال هورایزن در این بازی گذاشتید، هیچ چیز به غیر از خودتان نمیتواند باعث به وجود آمدن محدودیت شود.
- سال عرضه: 2020
- توسعه دهنده: استودیو PlayGround Games
2) بازی Dirt Rally 2.0
اگر بخواهیم خیلی رو راست صحبت کنیم باید بدانید که بازی Dirt Rally 2.0 برای مخاطبهای معمولی نیست. اگر به دنبال تجربه مسابقههای رالی میگردید که در طی آن پشت خود را به صندلی بچسبانید و با خیال راحت گاز بدهید، بهتر است به سراغ Dirt 4 یا Dirt 5 بروید. اما در دستی دیگر اگر جزو طرفداران سرسخت ورزش رالی محسوب میشوید و میتوانید تک تک پیچهای کوهستانها و جادههای خاکی را با مغز استخوان درک کنید، گزینه بهتری از بازی Dirt Rally 2.0 نخواهید داشت. شما در این بازی در شرایط یک رالی فوقالعاده واقع گرایانه قرار میگیرید و باید برای رسیدن به موفقیت، به حرفها و راهنماییهای کمک رانندهتان گوش دهید. کنترل نفس یاغیگر ماشینهای رالی، رد شدن از پیچها در ظریفترین حالت ممکن و بلند شدن خاک از پشت ماشینها در Dirt Rally 2.0 در یک کلمه «فوقالعاده» هستند.
بازی مورد بحث که یکی از بهترین بازی های ریسینگ pc محسوب میشود، در مورد مکانیکهای واقع گرایانه خود سختگیر عمل میکند و جایی برای اشتباه نمیگذارد. برخلاف سایر بازی های مسابقه ای کامپیوتر عامه پسند که به مخاطب اجازه اشتباه میدهند، بازی Dirt Rally 2.0 بویی از رحم و مروت نبرده و در ادامه کوچکترین اشتباهها شما را مجازات میکند. برای مثال کافی است در یک نقطه به حرف کمک راننده خود درست گوش ندهید تا از عرش به نقطهای در زیر فرش برسید. اما اگر با تمام این سختگیریها کنار بیایید و با فرمان ماشین رالی خود یکی شوید، کارهای کمی در دنیا وجود دارند که از تجربه بازی Dirt Rally 2.0 لذتبخشتر جلوه کنند.
- سال عرضه: 2019
- توسعه دهنده: استودیو Codemasters
3) بازی Shift 2: Unleashed
همه ما مجموعه Need For Speed را بیشتر به خاطر حالت آرکید خاصش و فاصله گرفتن از جریان شبیهسازها میشناسیم. در واقع اکثر نسخههای این مجموعه به جای اینکه به سمت Simulatorها بروند و واقعگرایی را به نقطه اوج برسانند ترجیح میدهند شریان آرکید و سرگرم کننده خود را در پیش بگیرند و به سمت صحنههای مبالغه شده بروند. اما در میان نسخههای متعدد نید فور اسپید، بازی Shift 2: Unleashed برخلاف جریان آب شنا میکند و بیشتر از یک ریسینگ آرکید، یک شبیهساز به شمار میرود. این بازی که توسط استودیو Slightly Mad (سازنده سری Project Cars) ساخته شده، تعادل مناسبی میان همه چیز برقرار میکند تا بتوانید به عنوان یک آماتور در زمینه ماشینها هم از گیمپلی لذت ببرید.
واقع گرایی موجود در بازی Shift 2: Unleashed باعث به وجود آمدن نوآوریهای شده که مانند آن را کمتر میبینیم. برای مثال به جای اینکه در حین رانندگی تمام مسابقه را از یک زاویه خاص ببینید، Shift 2 با دوربین متحرک نمای متفاوتی را به شما نشان میدهد که با توجه به شرایط تغییر پیدا میکند. تفاوت این دوربین متحرک در حین پیچهای مختلف بیشتر به چشم میخورد و هرچقدر ک پیچ تندتری در پیش و رو داشته باشید، با زاویه دید تنگتری هم روبرو خواهید. فقط باید اشاره کنیم که متاسفانه بازی Shift 2: Unleashed دیگر به صورت رسمی در فروشگاههای آنلاین فروخته نمیشود و سرورهای آن هم حدود یک سال پیش خاموش شده است. با این حال اگر بتوانید آن را از روشهای دیگری خریده یا دانلود کنید، تجربه بخش آفلاین و تک نفره آن مانعی نخواهد داشت.
- سال عرضه: 2011
- توسعه دهنده: استودیو Slightly Mad
4) بازی Art of Rally
در این نقطه از مقاله بهترین بازی های مسابقه ای کامپیوتر به اثری میرسیم که احتمالا متفاوتترین عنوان لیست است. تا به حال فکر کردهاید که آیا ساخت یک بازی ریسینگ با استفاده از دوربین آیزومتریک ممکن است یا خیر؟ اگر فکر میکنید که جواب این سوال منفی بوده و امکان ساخت یک ریسینگ آیزومتریک (منظور دوربین دید بالا به پایین است) وجود ندارد، باید شما را با بازی Art of Rally آشنا کنیم. Art of Rally یک ریسینگ آرکید و تر و تمیز است که در فضایی فانتزی، کنترل ماشینهای دهه 1960 تا 1980 را در اختیار شما قرار میدهد.
شما میتوانید در دل محیط آزاد این بازی به دنبال آیتمهای جمع کردنی بروید یا با پشت سر گذاشتن پیستهای مسابقهای آن از دریفت کشیدن و کلی منظره زیبا لذت ببرید. حال در این میان موسیقی متن هم به تاثیرگذاری Art of Rally میافزاید تا در حین رانندگی در جاده کشورهایی نظیر فنلاند، آلمان و کنیا حس خاصی به دست آورید. به طور کلی بازی مورد بحث خاصترین و ابتداییترین ریسینگی است که در این مقاله به آن اشاره کردیم.
- سال عرضه: 2020
- توسعه دهنده: استودیو Funslektor Labs
5) بازی Forza Motorsport 7
مگر میشود در مورد بهترین بازیهای ریسینگ صحبت کنیم و نامی از بازی Forza Motorsport نزنیم. اگر بخواهیم واقع بین باشیم، این بازی کاملترین شبیهساز این لیست است که حتی با گذشت ۵ سال از عرضه اولیه آن، هنوز فوقالعاده به نظر میرسد. درست مانند سایر نسخههای فورتزا موتوراسپرت، نسخه هفتم هم یک کمپین کامل و غنی دارد که از سطوح پایین شروع میشود و تا مسابقات سطح بالا و فوق حرفهای ادامه مییابد.
علاوه بر تنوع بالای ماشینها و پیستها، بازی Forza Motorsport 7 تنوع خوبی در آب و هوای پویا از خود نشان میدهد. برای درک این موضوع کافی است وارد مسابقات طولانی با Lapهای متعدد شوید و چرخه طلوع و غروب آفتاب را با چشمهای خود ببیند. جالب است بدانید که همین آب و هوای پویا در راستای گیمپلی هم حرکت میکند و روی آن تاثیرمیگذارد. برای مثال، در شرایط بارانی که آسفالت پیستهای رانندگی فوقالعاده خیس شده است، باید تایرهای خود را عوض کنید تا میزان سُر خوردن روی زمین به حداقل برسد. نسخه جدید مجموعه هم که با نام Forza Motorsport خالی شناخته میشود، مراحل توسعه خود را پشت سر میگذارد و به احتمال زیاد در آیندهای نزدیک منتشر خواهد شد. فقط باید توجه داشته باشید که Forza Motor Sport 7 هم درست مانند Shift 2 دیگر برای خرید آنلاین در دسترس قرار ندارد و باید راه دیگری برای تهیه و تجربه آن پیدا کنید (مانند خرید نسخه فیزیکی یا تهیه اکانتهای ظرفیتی آن در صورت وجود).
6) بازی Project Cars 2
پس از عرضه دو نسخه مختلف از مجموعه Need For Speed تحت نام Shift، استودیو Slightly Mad راه خود را از EA جدا کرد تا ماجراجویی جدیدی را در پیش بگیرد. نتیجه این راه مستقل به بازیهای کوچک و بزرگی ختم شد که ما سردمداران آنها را با نام Project Cars میشناسیم. سری Project Cars که تا به حال سه نسخه مختلف از آن منتشر شده، توانست در سریعترین زمان ممکن خود را به لیست بهترین بازیهای ریسینگ دنیا اضافه کند و به شهرت برسد. اما در میان این سهگانه قابل تحسین شماره دوم که در مورد آن صحبت میکنیم، از لحاظ کیفی در بُعد دیگری سر میکند.
بازی Project Cars 2 فرمول نسخه اول سری را در پیش گرفت و آن را از طُرُق مختلف بهبود بخشید. نتیجه به یک شبیهساز تمام عیار شد که میتواند از لحاظ گرافیک، جزئیات فنی ماشینها، واقع گرایی و… با نامهای بزرگی مانند Forza Motorsport و Gran Turismo رقابت کند. البته توجه داشته باشید که Project Cars 2 زیاد مناسب مخاطب عامه پسند نیست و بحث شبیهسازی را بیشتر از آنچه که فکر کنید، جدی میگیرد. تنوع بالای ماشینها، پیستها، امکان شخصیسازی فنی و ظاهری تنها بخشی از نقاط قوت اثر مورد بحث به شمار میروند. راستی حرف از Gran Turismo شد و بد نیست که اشارهای به آن داشته باشیم. با اینکه بازی GT7 هنوز برای رایانههای شخصی منتشر نشده، انتظار میرود سونی در ادامه سیاستهای جدید خود این بازی را در آیندهای نزدیک روانه پلتفرم PC کند.
- سال عرضه: 2017
- توسعه دهنده: استودیو Slightly Mad
7) بازی Wreckfest
شاید در حین دیدن نام Wreckfest در بین بهترین بازی های مسابقه ای کامپیوتر حدس بزنید که با چه نوع اثری روبرو هستید. اما موضوع این است که بازی Wreckfest بیش از آنچه که تصور کنید متفاوت عمل میکند و در راه متفاوتی قدم میگذارد. هدف اصلی در این بازی درست مانند سایر Racingها گذر از خط پایان است؛ اما نحوه رسیدن به این خط صرفا در مورد رانندگی خوب و سریع بودن نیست. شما برای اینکه بتوانید در این بازی موفق عمل کنید باید به ماشین حریفهای خود بکوبید و نهایت سعی خود را برای متلاشی کردنشان به کار بگیرید. البته اگر به اندازه کافی ماهر باشید میتوانید از رقیبهای خود سبقت گرفته و سریعتر از خط پایان رد شوید تا از این منظر محدودیت خاصی نداشته باشید.
اما با این وجود لطف و لذت اصلی بازی Wreckfest به خشونت و متلاشی کردن جلوبندی ماشین رقبا است. سازندگان هم که به خوبی از پتانسیل این کار آگاه هستند حالتهای جذابی را در ساخته خود جای دادهاند. برای مثال در یکی از حالتهای بازی که شبیه به آثار بتل رویال است، باید تا جای ممکن زنده بمانید و در این راه ماشین حریفهای خود را نابود کنید. فیزیک فوقالعاده بازی در کنار ایدههای متفاوت موجود باعث شدهاند که Wreckfest به یک سرگرمی خالص و پر از لحظات بامزه تبدیل شود.
- سال عرضه: 2014
- توسعه دهنده: Bugbear Entertainment
8) بازی MotoGP 22
مجموعه MotoGP یکی دیگر از فرنچایزهای قدیمی شبیهساز موتور سواری است که مدت زمان زیادی از عرضه جدیدترین نسخه آن نمیگذرد. بازی MotoGP 22 که استودیو Milestone وظیفه توسعه آن را برعهده دارد، همانطور که مشخص است به شبیهساز مسابقات موتو جی پی میپردازد. شما در این بازی میتوانید چهرههای شناخته شده این رشته را ببیند و در کنار آنها برای مقام اول بجنگید.
بازی MotoGP 22 یک بخش Career مفصل دارد که در طی آن، باید از Moto 2 و Moto 3 شروع کنید تا به مسابقات MotoGP برسید. در این سه سطح مختلف میتوانید بیش از ۱۲۰ موتور سوار مختلف را ببینید و در بیش از ۲۰ پیست لایسنس شده متفاوت با آنها به رقابت بپردازید. فقط توجه داشته باشید که بازی MotoGP 22 نسبت به سایر آثار لیست بهترین بازی های مسابقه ای کامپیوتر از سختی بالاتری برخوردار است و میتواند در ساعتهای اولیه شما را حسابی به چالش بکشد.
- سال عرضه: 2022
- توسعه دهنده: استودیو Milestone
9) بازی TrackMania 2: Canyon
اگر از حرفهایترهای سبک Racing سوال کنید، همه آنها به اهمیت بالای نحوه طراحی پیستها اشاره میکنند. خب اگر شما هم به این موضوع اهمیت میدهید و وسواس زیادی نسبت به طراحی پیستها و جادهها دارید، حسابی با بازی TrackMania 2: Canyon ارتباط برقرار خواهید کرد. در حالی که بازیهای دیگر سعی میکنند پیستهای سرراست و سادهای را برای راضی کردن مخاطب عام در خود جای دهند، این بازی با هیچکس وارد شوخی نمیشود و مخاطب خود را وارد جاده و مسیرهای ترسناکی میکند. مواردی مانند نقاط مخصوص پرش، پلتفرمهای معلق و مسائلی از این قبیل بازی TrackMania 2: Canyon را در مسیر خاصی قرار میدهند.
اما پتانسیل اصلی بازی مورد بحث در بخشهای آنلاین و چندنفره پدیدار میشود؛ جایی که میتوانید به تجربه مسیرهای ساخته شده توسط سایر بازیکنان بپردازید. این مسیرها که با خلاقیت فوقالعاده گیمرها به ثمر نشستهاند، موقعیتهای هیجانانگیزی به وجود میآورند که به واسطه آن، دور موتور ماشین و آدرنالین ترشح شده در بدن شما به شکل یکسانی افزایش پیدا میکنند. علاوه بر موارد ذکر شده باید بدانید که TrackMania 2 یک ریسینگ آرکید محسوب میشود که میتوانید بدون تمرین قبلی و تمرکز زیاد، به رانندگی در مسیرهای جذاب آن بپردازید. همین موضوع باعث میشود در حین ورود به مسابقات و تلاش برای برنده شدن، گذر زمان را حس نکنید و ساعتها از دنیا واقعی جدا شوید.
- سال عرضه: 2011
- توسعه دهنده: استودیو Nadeo
10) بازی Grid Legends
مجموعه Grid در طی سالها میزبان نسخههای متعددی بوده که هر کدام جذابیتهای خاص خود را داشتند. اما بخش تک نفره جدیدترین نسخه این سری که با نام Grid Legends شناخته میشود، بر اساس یک سریال نتفلیکسی با نام Drive to Survive ساخته شده که حول محور مسابقات فرمول یک میچرخد. شما در بخش تک نفره این بازی در قالب سناریوهای مختلفی قرار میگیرد، با دیگران مسابقه میدهید و در طی مصاحبهها به صحبت کردن میپردازید. ماحصل تمام این چالشها باید به پیشرفت شما به عنوان یک راننده ختم شده و باعث به وجود آمدن شهرت شود.
اما ورای این بخش تک نفره جذاب بازی Grid Legends شامل حالتهای چندنفره جذابی هم میشود که ممکن است خیلی سریع به آنها اعتیاد پیدا کنید. البته باید توجه داشته باشید که بازی مورد بحث بیشتر از یک شبیه ساز به سمت آثار آرکید تمایل دارد و مخاطب عامه پسند را در اولویتهای خود میدهد. بنا بر همین موضوع میتوانید بدون دانش و تجربه خاصی از مسابقات هیجانانگیز Grid Legends لذت ببرید.
- سال عرضه: 2022
- توسعه دهنده: استودیو Codemasters
11) بازی Driver: San Francisco
در این نقطه از لیست بهترین بازی های مسابقه ای کامپیوتر به اثری میرسیم که برای بسیاری از گیمرها حکم نماد نوستالژی و خاطرات خوبی قدیمی را دارد. بازی Driver: San Francisco دقیقا مصداق یک ریسینگ آرکید و استاندارد است که بخش عظیمی از توسعه دهندهها باید برای موفقیت و حرکت در مسیر درست از آن الهام بگیرند. اگر بخواهیم به شکل عامیانهای بازی مورد بحث را توصیف کنیم، باید بدانید که San Francisco به گونهای حکم استیو مککویین دنیای ویدیو گیم را دارد.
در حالی که این بازی تمرکز خود را روی نسلهای مختلفی از ماشینها پخش میکند، اما توجه خاصی به حال و هوای دهه 70 آمریکا و خودرهای Muscle (ماشینهای عضلانی و دیفرانسیل عقب آمریکایی) دارد. به واسطه همین موضوع گاز دادن و شنیدن غرش موتورهای V شکل این ماشینها و دریفت کشیدن در خیابانهای سن فرانسیسکو به شدت لذت بخش است. حال این جذابیتها را با موسیقیهای فوقالعاده بازی ترکیب کنید تا بفهمید چه تجربه هیجانانگیزی انتظار شما را میکشد.
- سال عرضه: 2011
- توسعه دهنده: استودیو Ubisoft Reflections
12) بازی F1 22
تابع محبوبیت مسابقات فرمول یک در سالهای اخیر صعودی بوده و جنبههای مختلف زندگی مردم را در بر گرفته. استودیو Codemasters هم به عنوان یکی از بهترین سازندگان بازیهای Racing از این محبوبیت استفاده حداکثری میکند و با مجموعه سالانه F1، طرفداران زیادی کسب کرده است. اما جالب است بدانید که بازی F1 22 به عنوان جدیدترین شماره سری توسط شرکت EA منتشر شده و به همین دلیل، پشتوانه گرمتری نسبت به سالهای قبل دارد. نکته قابل توجه دیگر این است که نسخه جدید به جای F1 2022 با نام F1 22 منتشر شده و نباید این موضوع را از یاد ببرید.
در حالی که اضافه شدن Supercarها و موارد تزئینی زیاد به مذاق طرفداران خوش نیامده، اما گیمپلی سری F1 هیچ وقت در حد نسخه 22 کامل و لذت بخش نبوده است. بخشی از این تکامل مربوط به افزایش میزان واقع گرایی میشود که باید حواس خود را نسبت به آنها جمع کنید. برای مثال اگر در دورهای آزمایشی تایرهای خود را خوب گرم نکنید، در حین استارت اولیه از پتناسیل نهایی خود فاصله میگیرد. به طور کلی بازی F1 22 یک گزینه مناسب در لیست بهترین بازی های مسابقه ای کامپیوتر به شمار میرود.
- سال عرضه: 2022
- توسعه دهنده: استودیو Codemasters
13) بازی Assetto Corsa Competizione
اول از همه باید اشاره کنیم که بازی Assetto Corsa Competizione در واقع دنباله بازی Assetto Corsa است که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد. نسخه اول با اینکه ایدههای بدیع زیادی داشت و به خوبی از فرمانهای گیمینگ پشتیبانی میکرد، ولی از لحاظ فنی و محتوای تکنفره زیاد خوب نبود. اما استودیو Kunos Simulazioni بیکار ننشست و در کنار اصلاح مشکلات نسخه اول با استفاده از به روز رسانی، Competizione را به بهترین شکل ممکن عرضه کرد. این بازی که که در واقع شبیهساز مسابقات استقامتی Blancpain است، بدون شک در بین بهترین بازیهای شبیهساز ریسینگ کامپیوتر قرار میگیرد.
- سال عرضه: 2019
- توسعه دهنده: استودیو Kunos Simulazioni
14) بازی Race: Injection
اگر در مورد بهترین بازی های مسابقه ای کامپیوتر صحبت کنیم و نامی از آثار استودیو SimBin به میان نیاوریم، دچار اشتباه بزرگی شدهاید. هرچند که استودیو مذکور با عرضه بازی رایگان RaceRoom Racing Experience از مسیر درست خود خارج شده، اما تاریخچه به شدت قابل احترامی دارد و در یک برهه بزرگ بخش بزرگی از بازار آثار Racing را در دست داشت. به هر حال بازی Race: Injection نقطه بلوغ استودیو SimBin محسوب میشود که تمامی مکانیکها و جزئیات موجود در سری GTA و Race 07 را به تکامل رساند.
فقط توجه داشته باشید که ساختههای استودیو مذکور، بحث شبیهسازی را خیلی جدی میگیرند و ممکن است در ساعات ابتدایی تجربه آنها به مشکل بخورید. با این حال استفاده از ماشینهای سدان چهار دره در ساعات اولیه میتواند کمی ورود به جریان مسابقات را راحتتر کند. اما بازی Race: Injection تنوع بالایی از لحاظ ماشینهای قابل انتخاب دارد تا بتوانید از طیف به نسبت عظیم گزینههای موجود، یکی را انتخاب کرده و به مسابقه دادن بپردازید. پس اگر یک چالش بزرگ در بازیهای Racing میخواهید بهتر است روی Injection تمرکز بیشتری قرار دهید.
- سال عرضه: 2011
- توسعه دهنده: استودیو SimBin
15) بازی iRacing
داستان بازی iRacing نسبت به سایر گزینههای این لیست کمی متفاوت است. اول از همه باید بدانید که این بازی برای اولین بار در سال ۲۰۰۸ منتشر شده و حدود ۱۴ سال از عرضه آن میگذارد. با این حال، مسابقات آنلاین این بازی هنوز هم برگزار میشود و لیگهای آنلاین آن در بین طرفداران بازیهای ریسینگ به شدت محبوب است. نکته جالبی که در مورد بازی iRacing وجود دارد این است که برخی از بازیکنان قدیمی آن حالا در مسابقات واقعی رانندگی شرکت میکنند و اثر مورد بحث، تاثیر بسزایی در پیشرفت آنها داشته است.
بازی iRacing در طی این مدت و به تدریج گستردهتر شده و با وجود گذشت این همه سال، هنوز بازیکنان فعال زیادی دارد. از مسابقات رالی گرفته تا ناسکار و فرمول وان؛ iRacing شما را از لحاظ تنوع هم ناامید نخواهد کرد. البته توجه داشته باشید که برای تجربه این بازی بهتر است از فرمانهای گیمینگ استفاده کنید تا تجربه بهتری داشته باشید.
- سال عرضه: 2008
- توسعه دهنده: استودیو iRacing Motorsport Simulations
جمعبندی
اگر خبری از محدودیتها نبود و میتوانستیم به صورت آزادنه به بهترین بازی های ریسینگ کامپیوتر اشاره کنیم، قاعدتا آثار دیگری هم هستند که لیاقت حضور در چنین لیستی را دارند. با این حال سعی کردیم با ذکر نام بازیهایی نظیر Forza Horizon 5، F1 22، Grid Legends و… لیست جامعی از ترکیب شبیهسازها و آثار آرکید یاد کنیم. در پایان این سلیقه شما است که محصول لذت بخش نهایی را مشخص میکند و باید اول از همه چیز با افکار و خواستههای خود یکی شوید.
نظر شما در مورد بهترین بازی های مسابقه ای کامپیوتر چیست؟ شما کدام یک از عنوانهای ذکر شده را بیشتر دوست دارید؟ نظرات خود را با تیم پارسی گیم و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
منبع: PCGamesn