حجم فایل نصبی بازی ها روز به روز در حال افزایش است و کمبود حجم روی حافظه به مشکلی اساسی تبدیل شده است. اخیرا یک نسخه تازه از حافظه SSD توسعه داده شده توسط سامسونگ روی آمازون دیده شده است که با 8 ترابایت حافظه می توان حلال مشکلات همه گیمر ها باشد. هر چند که این هارد 8 ترابایتی چندان برای شما ارزان نخواهد بود.
به تازگی دو مدل از حافظه جدید SSD سامسونگ روی آمازون پیدا شده است. هر چند که این دو محصول حالا حذف شده اند اما ویژگی های هر دو برداشته شده است. اولین آنها 8TB 870 QVO نام دارد که با قیمت 900 دلار در دسترس خواهد بود و قرار از اواخر اوت میلادی عرضه شود. قیمت این حافظه بسیار بالاست و البته که فعلا راه حلی برای کاهش هزینه تولید این نوع حافظه های خشک پیدا نشده است.
مدل دیگر نیز 1TB 870 QVO نام دارد که با قیمت منطقی 130 دلار عرضه می شود. همه مشخصات این دو مشابه هم است ولی این یکی قرار است از 30 ژوئن در دسترس بازار قرار گیرد. سرعت نوشتن و خواندن این دو حافظه فعلا اعلام نشده است هر چند نسل فعلی هاردهای سامسونگ سرعت نوشتن 80 مگابایت بر ثانیه را ارایه می دهند و این رقم تا 520 نیز بالا می رود. گفتی است این هارد اولین نمونه است که با فناوری QLC NAND ساخته شده است.
اما QLC NAND چه معنی دارد؟ بیشتر حافظه های SSD فعلی از یک تک هسته(SLC)، هسته های متعدد(MLC) و هسته سه گانه(TLC) استفاده می کنند و همه اینها به معنی تعداد بیت های هر سلول حافظه است. برای اینکه تعداد بیت داخل سلول افزایش یابد، باید حافظه بزرگ تر شود. حالا معماری تازه QLC فرا رسیده است که تعداد بیت های بیشتری را در هر سلول ارایه می دهد. همین باعث می شود حجم حافظه ها افزایش یابد.
این به معنی آن است که در آینده شاهد حافظه های SSD بزرگ تر با قیمت پایین تر خواهیم بود. بهترین مزیت این معماری جدید، هزینه پایین تولید است. هر چند که هنوز QLC هنوز در مقابل TLC راه زیادی برای پیمودن دارد اما به زودی این حافظه ها به تولید انبوه خواهند رسید. مدتی پیش Sandisk از حافظه پرتابل SSD 8 ترابایتی رونمایی کرد.
منبع: PCGAMER
دیدگاه کاربران
تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه