بازی The Witcher
یحیی رحیمی

چندین بازی از مجموعه The Witcher در حال ساخت هستند

یحیی رحیمی 17 شهریور 1401 بدون دیدگاه
458 بازدید

استودیو CD Projekt در جلسه مالی اخیر ساخت چندین بازی The Witcher را تائید کرد. طبق گفته مدیرعامل، دو بازی جدید به‌صورت هم‌زمان ساخته می‌شوند و حماسه جدید ویچر، پروژه‌ای متشکل از چندین بازی خواهد بود. این استودیو لهستانی در ماه مارس از ماجراجویی جدید ویچر رونمایی کرد و رسماً فصل تازه‌ای برای طرفداران این سری رقم زد.

آدام کیچینسکی در جلسه بررسی وضعیت مالی چند ماه اخیر که روز چهارشنبه برگزار شد، اطلاعات تازه‌ای در مورد بازی The Witcher منتشر کرد. طبق گفته وی، چند بازی از سری ویچر در برنامه کاری آنها قرار دارد و استودیو می‌خواهد بازی‌های بیشتری از این سری منتشر کند: «ما بیشتر از یک بازی در برنامه داریم. اولین حماسه متشکل از سه بازی بود و در حال حاضر به بیشتر از یک بازی فکر کنیم. البته ما در مرحله پیش‌تولید اولین بازی از دومین حماسه ویچر قرار داریم».

سی‌دی پراجکت ساخت بازی The Witcher 4 توسط آنریل انجین 5 را تائید کرده و برای اولین بار از موتور REDengine فاصله می‌گیرد. از آنجایی که توسعه‌دهندگان هنوز در کار با موتور آنریل تبحر ندارند، تیمی از مهندسان اپیک گیمز به آنها کمک می‌کنند. این باعث شده تا فاصله زیادی تا انتشار بازی جدید داشته باشیم و طبق گفته مدیرعامل، مراحل پیش‌تولید در جریان است. داستان بازی در حال شکل گرفتن است و باید در مورد ایده‌های کلی بازی تصمیم‌گیری شود.

بازی The Witcher 4

حماسه جدید The Witcher

کیچینسکی در ادامه تاریخ انتشار آپدیت نسل جدید The Witcher 3 را تائید کرد. آپدیت گرافیکی برای کنسول‌های جدید و کامپیوتر در اواخر سال 2022 عرضه خواهد شد. توسعه این نسخه به استودیو Saber Interactive سپرده شده است. گزارش اخیر سی‌دی پراجکت نشان داده که تمرکز استودیو روی بسته الحاقی Cyberpunk 2077‌ و بازی جدید ویچر است و تعداد زیادی از توسعه‌دهندگان روی بازی The Witcher کار می‌کنند. گفتنی است تابه‌حال 65 میلیون نسخه از سری ویچر فروخته شده است.

داستان بازی The Witcher 4 در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و طبق تصاویر منتشر شده، خاندان تازه‌ای از ویچرها را خواهیم دید که در رمان‌های فانتزی اصلی وجود ندارند. استودیو این بار تصمیم به روایت داستانی جدید گرفته است و باید دید چه تغییراتی از لحاظ گیم پلی ایجاد خواهد شد. سی‌دی پراجکت هنوز کار روی پروژه دوم را آغاز نکرده و ممکن است که پروژه دوم، دنباله بازی The Witcher جدید باشد. گفتنی است دو بازی به‌صورت هم‌زمان ساخته می‌شوند و استودیو هنوز آماده معرفی آنها نیست.

منبع: VGC

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.