بازی Disco Elysium
یحیی رحیمی

سازنده Disco Elysium برای یک بازی علمی تخیلی استخدام می‌کند

یحیی رحیمی 9 مرداد 1401 بدون دیدگاه
486 بازدید

استودیو ZA/UM در حال گسترش اعضا و استخدام افراد جدید برای ساخت بازی بعدی است. سازندگان Disco Elysium به افرادی با استعداد برای بازی جدید نیاز دارند و طبق آخرین اخبار بازی، این اثر جدید، فضایی علمی تخیلی خواهد داشت. دیسکو الیسیوم جزو بهترین بازی‌های تاریخ به‌حساب می‌آید و آگهی استخدامی جدید از ابعاد پروژه نو رونمایی می‌کند که طرفداران بازی، مدت‌هاست منتظر شنیدن خبرهایی در مورد آن هستند.

به گزارش پارسی گیم، سازنده Disco Elysium آگهی استخدامی تازه‌ای برای جذب چند طراح گرافیکی و همچنین متخصصان درآمدزایی منتشر کرده است. بارزترین نکته که در آگهی به چشم می‌آید؛ توصیف پروژه جدید با واژه‌هایی همانند «علمی تخیلی» است. کانپست آرتیست که مسئول خلق طرح‌های اولیه و ذهنی به حساب می‌آید، باید طرح‌هایی از «دنیاهای جدید» و «فضا» خلق کند. این افراد باید درک مناسبی از فضاهای تجسمی و خیالی داشته باشند و بدانند که «چیزهای بیشتری در بهشت و جهان، بیشتر از آنچه در فلسفه تصور می‌شود؛ وجود دارد».

از توضیحات بازی مشخص است که اثر جدید سازنده Disco Elysium فضای متفاوتی دارد و احتمالاً در سراسر کهکشان جریان پیدا کند. دیسکو ایلیسوم نیز با برچسب‌های مانند علمی تخیلی بیگانه نیست. یکی از کاربران ردیت به نام TheFrankofTurducken می‌گوید که توسعه‌دهنده سرمایه‌گذاری زیادی در دنیای الیسیوم انجام داده و هسته اصلی توسعه‌دهندگان حدود بیست سال است که روی خلق و گسترش آن کار می‌کنند.

بازی جدید سازنده Disco Elysium

بازی جدید سازنده Disco Elysium

این فرد در ادامه می‌گوید که استفاده از واژه‌هایی مانند علمی تخیلی می‌تواند بدین معنی باشد که محیط بازی حالتی خیالی و متفاوت با واقعیت دارد و این بدین معنی نیست که بازی به آثاری مانند میان‌‌ستاره‌ای کریستوفر نولان شباهت دارد. فرانک مدعی است که «فلسفه طراحی» بازی در آگهی استخدامی توصیف شده و استودیو همچنان به دنیای دیسکو الیسیوم پایبند خواهد بود. صحبت‌های توسعه‌دهندگان در طی چند سال اخیر نیز این گفته را تائید می‌کند.

رابرت کورویتز، نویسنده بازی در مصاحبه‌ای ویدیویی با گیم‌اسپات در سال 2020 از پروژه بعدی گفت. وی معتقد بود که آنچه Baldur’s Gate 2 برای نسخه اول رقم زد باید الگو قرار داده شود و به‌عبارتی‌دیگر، مبنای پروژه بعدی همان دیسکو الیسیوم خواهد بود. کتاب بی‌نظیری که همراه بازی اول منتشر شد نیز قدم‌های بعدی استودیو را فاش کرد: « تابه‌حال ما تنها گوشه‌‌ای کوچک و ناچیز از الیسیوم را نشان داده‌ایم و به خاطر علاقه شما به ایده ما، بخش‌های بیشتری را خواهید دید».

تمام این صحبت‌ها حکایت از ساخت بازی جدید در دنیای الیسیوم را دارد. آگهی استخدامی به موتور بازی جدید اشاره می‌کند. آنریل انجین 5 برای بازی جدید استفاده شده و این در حالی است که بازی اول با Unity ساخته شد. استفاده از آنریل قطعاً روی سیستم‌ها و مکانیک بازی جدید تأثیر می‌گذارد. احتمال ساخت چند پروژه به‌صورت هم‌زمان هم وجود دارد و حتی سرنخ‌هایی در مورد یک بازی لایو سرویس پیدا شده است. در خبر دیگری، آمازون به دنبال ساخت سریال دیسکو الیسیوم است.

منبع: PCGAMER

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.