بازی Doom گیم پس
محمد جواد جعفری

توسعه دهنده سابق بازی Doom: گیم پس این مجموعه را نابود کرد!

محمد جواد جعفری 25 شهریور 1405 بدون دیدگاه
15 بازدید

تهیه‌کننده و از توسعه‌دهندگان سابق سری بازی های Doom معتقد است که ایده عرضه شدن نسخه‌های جدید و قدیمی این سری به سرویس گیم پس، یک «ایده احمقانه» بوده. به گفته این فرد، عرضه بازی بزرگی مثل Doom: The Dark Ages از روز اول عرضه روی گیم پس، دلیل اصلی کاهش فروش این عنوان بود. کاهش فروشی که بهانه اصلی مایکروسافت برای تعدیل بخش اعظمی از توسعه‌دهندگان استودیو id Software شد تا آینده آن‌ها در هاله‌ای ابهام قرار گیرد.

فروش کم‌تر از انتظار Doom: The Dark Ages تبعات فراوانی برای سازندگان آن داشت. در حالی که بازی از نظر هنری موفق بود، فروش خوبی را تجربه نکرد. اما دلیل این فروش ضعیف دقیقا چه بود؟ خب دلایل مختلفی مثل بازاریابی ضعیف را می‌توان مثال زد اما اندرو ویلیس، تهیه‌کننده سابق بازی های Doom، از سرویس گیم پس به عنوان متهم ردیف اول نام می‌برد. او در سخنان اخیرش، به وضوح از سرویس اشتراکی گیمینگ مایکروسافت انتقاد کرده و آن را یک تقلید کورکورانه و ضعیف از نتفلیکس خواند که مدیریت ضعیفی دارد.

ویلیس درباره شکست تجاری نسخه جدید دووم گفت: «من می‌دانم که آمار فروش آن طور که انتظار می‌رفت خوب نبود. بخش اعظمی از آن نیز احتمالا به خاطر انتشار بازی از روز اول عرضه روی گیم پس است.» به گفته این بازیساز باسابقه، تصمیم اضافه شدن Doom به یک سرویس اشتراکی مانند گیم پس، یک «ایده احمقانه» بوده که آینده کل مجموعه را تحت تاثیر قرار داده است.

بازی Doom گیم پس

بازی های Doom و سرویس گیم پس

بازی های Doom همواره در بین برترین و پرطرفدارترین مجموعه‌های FPS بوده‌اند. در طول حدودا سه دهه‌ای که از عمر این مجموعه می‌گذرد، دووم معمولا پرفروش بوده و جامعه طرفداران گسترده‌ای در سراسر دنیا داشته است. همین موضوع سبب شد تا انتظارات از Doom: The Dark Ages بالا باشد و موفقیت تجاری این بازی بدیهی تصور شود. با این حال، Dark Ages علی‌رغم دریافت نقدهای مثبت نتوانست به اهداف تجاری مد نظر مایکروسافت دست یابد و به همین خاطر تیم توسعه با تعدیل نیرو عظیمی مواجه شد.

به دنبال چنین اتفاقاتی و ضعف فروش بازی‌های تراز اول ایکس باکس، گفته می‌شود که سرویس گیم پس دچار تغییرات اساسی خواهد شد. روز گذشته شایعه‌ای در فضای مجازی منتشر شد که ادعا می‌کرد از سال آینده قابلیت روز عرضه گیم پس حذف می‌شود و صرفا بازی‌هایی که قبلا منتشر شده‌اند از طریق این سرویس قابل دانلود خواهند بود. ظاهرا مدیریت جدید ایکس باکس قصد دارد با این تصمیم، فروش بازی‌های فرست پارتی‌اش را بهبود دهد تا از وقوع دوباره اتفاقی که برای Doom: The Dark Ages رخ داد، جلوگیری کند.

منبع: Tech4Gamers

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
Par30Game