آهنگساز Doom
محمد جواد جعفری

بابی پرینس، آهنگساز باسابقه سری بازی های Doom درگذشت

محمد جواد جعفری 30 خرداد 1405 1 دیدگاه
1,287 بازدید

متاسفانه باخبر شدیم که رابرت کاسکین پرینس سوم، ملقب به بابی پرینس، فردی که سال‌ها موسیقی متن سری بازی های Doom را ساخته بود، در 81 سالگی چشم از جهان فرو بسته است. این آهنگساز باسابقه که طراح صدا هم بود، بجز عناوین کلاسیک دووم سابقه کار روی عناوین دیگری مثل Wolfenstein 3D و سری Duke Nukem نیز در کارنامه داشت.

سری بازی های Doom از همان زمان تولد تا به همین امروز، به موسیقی‌های متن جذاب و هیجان‌آورشان مشهور بوده‌اند. موسیقی‌هایی که با ضرباهنگ تند خود، گیمر را تهییج می‌کردند تا با قدرت و بی‌رحمی بیشتری در بازی پیش‌روی کند. خالق این موزیک‌های خاطره‌انگیز که به عنوان امضای این مجموعه شناخته می‌شوند، کسی نیست جز بابی پرینس. آهنگسازی افسانه‌ای که در دوران اوجش در دهه نود میلادی، به موسیقی در ویدیو گیم معنای تازه‌ای بخشید و کاری کرد که توسعه‌دهندگان دیگر به این بخش از محصولات خود، توجه بیشتری داشته باشند.

حالا مشخص شده که چند روز قبل، این آهنگساز افسانه‌ای به علت آنچه «بیماری» اعلام شده، درگذشته است. خانواده پرینس در آگهی ترحیمی که منتشر کرده‌اند، این خبر را تایید کرده و از تمام طرفداران این موسیقی دان 81 ساله بابت حمایت‌ها و عشقشان به او تشکر کردند.

آهنگساز Doom

خبر مرگ پرینس در ببین طرفداران و البته سایر دست‌اندرکاران صنعت گیم نیز بازتاب قابل توجهی داشت. اندرو هولشالت، یکی دیگر از اعضای تیم آهنگسازی بازی های Doom در واکنش به خبر فوت او گفت: «بابی همیشه بر گسترش عشق و مثبت‌اندیشی در زندگی تاکید داشت. او می‌خواست همه مردم با یکدیگر کنار بیایند. او فوق‌العاده از کار من حمایت می‌کرد و من واقعا مفتخرم که فرصت کاور کردن آثار او را داشتم. آسوده بخواب بابی پرینس.»

جان رومرو، یکی از خالقین اولین بازی دووم، یکی دیگر از کسانی بود که مرگ پرینس را تسلیت گفت. او در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «تمام ما در Romero Games (استودیو بازیسازی جان رومرو) از شنیدن خبر درگذشت بابی پرینس عمیقا متاثر شدیم. او تاثیر شگرفی بر دنیای بازی‌های ویدیویی و زندگی خود من گذاشت.»

روحش شاد و یادش گرامی.

منبع: IGN

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 1 دیدگاه
  • Avatar

    فرشاد

    مهمان

    روحش شاد

    پاسخ دهید