بازی پلی استیشن پلاس
محمد جواد جعفری

پلی استیشن پلاس همچنان عقب‌تر از گیم پس؛ سونی نیازی به تغییر نمی‌بیند

محمد جواد جعفری 5 تیر 1404 بدون دیدگاه
259 بازدید

یکی از مدیران ارشد پلی استیشن در مصاحبه جدیدش مدعی شده که آن‌ها قرار نیست از مدل بیزینسی ایکس باکس پیروی کنند. او اعلام کرد که بر خلاف رقیب آمریکایی، سونی همچنان قصد ندارد بازی‌های فرست پارتی خود را از روز اول عرضه روی سرویس اشتراکی پلی استیشن پلاس قرار دهد. این درست خلاف کاریست که مایکروسافت با بازی‌های انجام می‌دهد. الان چند سالی می‌شود که ردموندی‌ها بازی‌های فرست پارتی خود را از روز اول عرضه، روی سرویس گیم پس هم منتشر می‌کنند.

به لطف سرویس گیم پس و موفقیت‌های آن برای ایکس باکس و مایکروسافت، مقوله سرویس‌های اشتراکی گیمینگ وارد فاز جدیدی شده‌اند. این سرویس‌ها به قدری پتانسیل موفقیت دارند، که شرکت‌های مختلفی مثل EA و یوبی‌سافت هم تصمیم به ورود به این حوزه گرفتند. در پی این همه گیری، سرانجام سونی هم در سرویس PlayStation Plus خود تغییراتی ایجاد کرد و آن را به ورژن بومی شده گیم پس تبدیل کرد. با این حال، پلی استیشن پلاس و گیم پس یک تفاوت اساسی داشتند. بر خلاف مایکروسافت، سونی حاضر نبود تا بازی‌های فرست پارتی و بزرگش را از روی اول عرضه، در این سرویس قرار دهد. حالا مشخص شده که این استراتژی نامحبوب، همچنان از سمت ژاپنی‌ها ادامه خواهد داشت.

بازی های انحصاری پلی استیشن روی پلاس منتشر نمی‌شوند

بازی پلی استیشن پلاس

معاون رئیس بخش خدمات جهانی سونی، نیک مگوایر، اخیرا مصاحبه‌ای با رسانه Game File داشته است. در بخشی از این مصاحبه، از مگوایر درباره احتمال تغییر سیاست‌های آن‌ها نسبت به پلی استیشن پلاس و مطابقت بیشتر با مدل بیزینسی ایکس باکس، پرسیده شد. در واقع، از او پرسیده شد که آیا این احتمال وجود دارد که مثل گیم پس، بازی‌های فرست پارتی سونی هم از روز اول در PS Plus قرار گیرد یا خیر.

مگوایر بیان کرد که استراتژی فعلی آن‌ها تغییری نخواهد کرد، چرا که ظاهرا تا الان موفقیت‌آمیز بوده است. این مدیر سونی شرح داد که سیاست کمپانی همچنان مبنی بر افزودن بازی‌هایی به PS Plus است که حداقل یک سال از انتشارشان گذشته. در عوض، غول ژاپنی هر ساله چهار یا پنج بازی مستقل و نیمه مستقل را از همان روز اول عرضه به این سرویس می‌آورد. مگوایر گفت: «این تعادل بین بازی‌هایی که به پلاس اضافه می‌شوند، واقعا برای ما خوب عمل می‌کند و نیازی به تغییر در آن نمی‌بینیم.»

همانطور که انتظار می‌رفت، این سخنان به این معنیست که هنوز هم قرار نیست بازی‌های انحصاری پلی استیشن از روز اول عرضه به PlayStation Plus اضافه شوند. سونی معتقد است این اقدام برای بازی‌های تراز اول و بزرگ، به فروش آن‌ها لطمه می‌زند و درآمد شرکت را کاهش می‌دهد. با این حال، شاید تا چند سال دیگر و با سرویس محورتر شدن هر چه بیشتر صنعت بازی، نظر سونی هم در اینباره تغییر کند.

منبع: VGC

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.