بازی تاکسی دیوانه Crazy Taxi فورتنایت
یحیی رحیمی

بازی جدید تاکسی دیوانه لایو سرویس و مشابه Fornite خواهد بود

یحیی رحیمی 1 اسفند 1402 بدون دیدگاه
295 بازدید

شرکت سگا با برنامه جامعی به دنبال زنده کردن مجموعه بازی‌های قدیمی مانند شورش در شهر و شینوبی است. یکی از این بازی‌ها اما ریبوت تاکسی دیوانه است که طبق شایعات چند سال دیگر منتشر خواهد شد. شایعه تازه‌ای در مورد بازی جدید Crazy Taxi منتشر شده و بر اساس آن، یک اثر لایو سرویس خواهیم دید که سبک درآمدزایی آن مشابه Fortnite طراح شده است.

بازی جدید تاکسی دیوانه در مراسم گیم‌اواردز 2023 معرفی شد. اطلاعات اندکی از این بازی در دسترس قرار گرفته است و هنوز سال‌ها تا انتشار آن فاصله داریم. میدوری (Midori) از افشاگران سگا و استودیو Atlus در توییت تازه‌ای به ابعاد بازی جدید پرداخت. او مدعی است که تاکسی دیوانه و Jet Set Radio جدید قرار است به‌ شکل لایو سرویس منتشر شوند و شباهت‌هایی با فضای آنلاین فورتنایت و GTA Online خواهند داشت.

میدوری در پاسخ به یکی از کاربران توییتر نوشت: «بلکه این بازی بر اساس عناوین لایو سرویس تراز اول مانند فورتنایت طراحی شده است. برنامه‌هایی برای رویدادهای زنده، کراس‌اور و شخصی‌سازی کامل وجود دارد. برنامه فعلی آن است که یک تاکسی دیوانه لایو سرویس طراحی شود و در کنار آن، بازی اول این مجموعه هم بازسازی شود.» با این حساب دو بازی Crazy Taxi دریافت می‌کنیم که هر کدام جامعه بازی‌کنان متفاوتی را هدف قرار می‌دهد.

بازی تاکسی دیوانه Crazy Taxi فورتنایتریبوت بازی تاکسی دیوانه به سبک فورتنایت

سبک طراحی بازی جدید تاکسی دیوانه به شکل فورتنایت خواهد بود. 100 بازی‌کننده می‌توانند با یکدیگر رقابت کنند که شباهت زیادی به عناوین بتل رویال دارد. بازی‌کنان هر کدام سوار تاکسی به رقابت با هم خواهند پرداخت و با یک اثر کاملاً تراز اول و وسیع روبه‌رو هستیم. میدوری در ادامه نوشت که بازی Jet Set Radio یک ریمیک تمام‌عیار خواهد بود و اینکه با الهام از فورتنایت طراحی خواهد شد. گیم‌پلی آن ترکیبی از گرافیتی و تیراندازی است و تمرکز کامل آن روی کاوش یا جستجو در محیط خواهد بود.

میدوری تابه‌حال اطلاعات اشتباهی فاش نکرده است و می‌توان به ادعاهایش استناد کرد. در حال حاضر برنامه‌های رسمی سگا برای عناوین کلاسیک را نمی‌دانیم، اما به نظر می‌رسد که شاهد انتشار آنها به سبک کلاسیک نخواهیم بود. سگا می‌خواهد یک منبع درآمد ثابت مشابه فورتنایت ایجاد کند و در نتیجه عناوین قدیمی مانند تاکسی دیوانه را با شکل و شمایل جدید منتشر خواهد کرد. باید گفت که سن و سالی از طرفداران این مجموعه گذشته و باید دید آیا سگا می‌تواند گیمرهای جدید را وادار به تجربه این آثار کند.

چندین بازی دیگر از جمله شینوبی و شورش در شهر نیز در حال ساخت هستند. مشخص نیست آیا این آثار هم لایو سرویس خواهند بود یا به سبک قدیم ساخته می‌شوند. نظر شما در مورد تاکسی دیوانه آنلاین چیست؟

منبع: TheGamer

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
Par30Game