بازی Assassin’s Creed Valhalla یک جهش بزرگ نسبت به نسخه های گذشته این سری دارد. این بازی در مورد تاریخ وایکینگ ها و حمله آنها به سمت انگلستان قدیم است و با توجه به تریلرها و خبرهای منتشر شده، شاهد یک بازی با نقشه ای عظیم خواهیم بود. یکی از ویژگی آساسیزنها قتل های بی سر و صداست که در نسخه های قبلی توسط خنجری بسته روی مچ انجام می شود و قرار است این خنجر به بازی برگردد.
اشرف اسماعیل، کارگردان بازی، اخیرا گفتگویی با Kotaku داشته است و در مورد جنبه های مختلف این بازی و اینکه چطور یوبیسافت در حال شبیه سازی زمان وایکینگ هاست صحبت کرده است. یکی از ویژگی های مهم بازی استفاده از خنجر مشهور است که در بازی Assassin’s Creed Origin به بعد از آن استفاده نشد. کارگردان بازی در این مورد گفته است:
Eivor همان اوایل بازی خنجر مخفی را دریافت می کند. ما از این ایده که ایوور یک آساسینز آموزش ندیده است استفاده کردیم. او یک وایکینگ است که حالا سلاحی قدرتمند را دریافت می کند و یاد می گیرد چطور از آن استفاده کند. همان اوایل شاهد معرفی تکنیکی خواهید بود که در کسری از زمان و با سرعت بالایی حریف کشته خواهد شد.
سری بازی Assassin’s Creed از آن حالت مخفی کاری خود خارج شده است و بیشتر به عنوان ماجراجویی تبدیل شده است. این تغییر از جذابیت بازی کاسته است و خوشبختانه همان حالت مخفی کاری قرار است در این بازی جدید برگردد و قادر به مخفی شدن در میانه جمعیت و از دید دشمنان بازی باشیم.
در نتیجه این تغییر، خنجر مخفی دیگر زیر لباس نخواهد بود و به همین دلیل آزادی عملی بیشتری در استفاده از آن خواهید داشت. توسعه دهندگان بارها گفته اند که این بازی یکی از طولانی ترین های سری آساسینز کرید خواهد بود. دیروز مشخص شد که آهنگ ساز سریال وایکینگ نیز در ساخت موسیقی متن بازی شرکت داشته است. نظر شما چیست؟
منبع: VG247


دیدگاه کاربران
تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه