یحیی رحیمی

بازی Ori and the Will of the Wisps طلایی شد؛ قدم بعدی انتشار

یحیی رحیمی 9 بهمن 1398 بدون دیدگاه
1,304 بازدید

یکی از بهترین عناوین اختصاصی کنسول Xbox بدون شک بازی Ori and the Will of the Wisps است. همه این بازی را به عنوان یکی از بهترین های سال بعد معرفی می کنند و به نظر جانشین خوبی برای نسخه پیشین خود به نام Ori and the Blind Forest باشد. از آخرین دفعه ای که این بازی را در یک رویداد بزرگ دیده ایم، ماه ها می گذرد اما به نظر می رسد که بالاخره توسعه این بازی به اتمام رسیده است و بازی طلایی شده است.

بدون شک می توان گفت که فرانچایز Ori یکی از بهترین بازی هایی است که مایکروسافت در طول سالهای گذشته منتشر کرده است و طرفداران مدت هاست که دنبال عرضه نسخه بعدی بازی هستند. اگر یادتان باشد تاریخ عرضه بازی مدتی پیش تغییر پیدا کرد و بازی تاخیر خورد. حالا با طلایی شدن بازی، می دانیم که به زودی شاهد عرضه آن و ورود به بازارهای مختلف خواهیم شد.

استودیو Moon Studios در حساب توییتر خود اعلام کرده است که بازی Ori and the Will of the Wisps طلایی شده است. فرایند طلایی شدن به معنی آن است که توسعه یک بازی تمام شده است و بازی روی یک دیسک اصلی رایت شده است و این دیسک برای کپی و عرضه در فروشگاه ها فرستاده خواهد شد. هر عملی که توسعه دهندگان بعد از این زمان انجام دهند، به عنوان آپدیت و محتوای بعد از انتشار نام برده خواهد شد.

بازی Ori and the Will of the Wisps قرار است روز 11 مارس میلادی برای کنسول Xbox One و پلتفرم PC عرضه شود و همان طور که می دانید ناشر آن نیز Xbox Game Studios است. اگر از کاربران Xbox Game Pass هستید، باید گفت که همان روز انتشار قادر به دریافت بازی خواهید بود. نظر شما در این مورد چیست؟

منبع: Gaming Bolt

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.