هفته پیش بود که سر و کله یک کمپانی به اسم MizuSoft پیدا شد و این کمپانی یک سری کدهای تقلب بازی Rainbow Six: Siege را به فروش رساند. این کدهای تقلب باعث ایجاد حاشیه های زیادی برای بازی شده بود و حالا یوبیسافت بعد از یک هفته سکوت، به این موضوع واکنش نشان داده است و به نظر جریمه هایی در انتظار این کمپانی خواهد بود.
یوبیسافت چند روز پیش به طور رسمی از این شرکت شکایت کرده است و در مدارک رسمی منتشر شده می توان دید که یوبیسافت به دلیل ساخت، فروش و ایجاد اختشاش و پشتیبانی از ابزارهای مضر که به طور مخصوص برای تقلب کردن در بازی Rainbow Six: Siege ساخته شده است از MizuSoft شکایت کرده است. این شکایت به طور رسمی در جریان قرار گرفته است و به نظر یوبیسافت دلایل کاملا منطقی نیز برای مجرم شناخته شدن این کمپانی داشته باشد.
MizuSoft قبلا به عنوان CheapBoost شناخته می شد و همیشه به دنبال ساخت نرم افزارهای چیتر بوده است. فعلا وب سایت رسمی این کمپانی بسته شده است و به نظر آنها در حال یک سری تغییرات هستند. در مدارک منتشر شده عنوان شده است که شرکت نامبرده نرم افزاری به نام Budget Edition Rainbow Six: Siege Cheat را به فروش رسانده است. قرار بود که ابتدا با خرید نرم افزار، کد تقلب در اختیار قرار گیرد اما بعدها کلاه گشادی سر همه رفت و باید هر روز 13 دلار پرداخت کرد یا ماهانه 77 دلار به این کمپانی پرداخت.
برعکس کمپانی ابزاری در اختیار می گذاشت که با استفاده از آن می توان کل محیط را با چشم دیگری دید و بازیکنان را به طور آسانی پیدا کرد. پولی که بازیکنان پرداخت شده است نیز به یک وب سایت مادر منتقل شده است و پیگیری پول راهش را به کمپانی در هلند باز کرده است. به هر حال شکایت انجام شده است و مراحل آن در حال طی شدن است باید دید چه اتفاقی خواهد افتاد.
منبع: DualShockers
دیدگاه کاربران
تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه