سازندگان Marvel’s Blade استودیو آرکین
ایمان اکرمی

مایکروسافت مهلت نجات سازندگان Marvel’s Blade را یک ماه تمدید کرد

ایمان اکرمی 4 آبان 1405 بدون دیدگاه
11 بازدید

مایکروسافت مهلت بررسی تعطیلی استودیوی آرکین لیون، سازنده بازی‌های Dishonored و Deathloop، را یک ماه تمدید کرده است. بر این اساس، مهلت تصمیم‌گیری درباره آینده این استودیو از 13 نوامبر به 13 دسامبر منتقل شده و مایکروسافت اعلام کرده است که به‌دنبال یافتن شریکی برای حمایت از استودیو در ادامه توسعه بازی Marvel’s Blade است. سرنوشت حدود 217 کارمند آرکین لیون همچنان نامشخص است.

پیش‌تر قرار بود فرایند مشورت رسمی با نمایندگان کارکنان در 13 نوامبر به پایان برسد. در صورت پیدا نشدن خریدار، احتمال تعطیلی استودیو وجود داشت. دو اتحادیه کارگری STJV و Printemps Écologique نیز خواستار فرصت بیشتر برای یافتن خریدار و مذاکره درباره وضعیت کارکنان شده بودند.

مایکروسافت در بیانیه‌ای اعلام کرد که دوره مشورت را یک ماه دیگر تمدید کرده است. این شرکت همچنین تاکید کرد که همچنان به اطلاع‌رسانی به شورای کار استودیو متعهد است. مایکروسافت در توضیح گزینه‌های پیش رو، برای نخستین بار به‌طور مشخص از امکان یافتن «شریکی برای حمایت از استودیو در ادامه فعالیت‌های توسعه‌ای» سخن گفته است.

این عبارت می‌تواند به توافقی برای تامین مالی مشترک و تکمیل بازی Blade یا معامله‌ای برای واگذاری استودیو به همراه حفظ بخشی از منافع مایکروسافت در پروژه اشاره داشته باشد. با این حال، هنوز هیچ شریک یا خریدار مشخصی معرفی نشده و جزئیات توافق احتمالی نیز روشن نیست. مایکروسافت همچنین توضیح داده است که اسناد مربوط به تعطیلی استودیو که به شورای کار ارائه شده‌اند، بخشی از فرایند قانونی هستند و به معنای تصمیم نهایی برای تعطیلی نیستند.

سازندگان Marvel’s Blade استودیو آرکین

جیسون شرایر، خبرنگار بلومبرگ، نیز پیش‌تر در شبکه اجتماعی بلواسکای اعلام کرده بود که چند مسیر برای نجات آرکین لیون به‌طور فعال در حال بررسی است و بعید می‌داند استودیو تعطیل شود؛ هرچند نتیجه مذاکرات همچنان نامشخص است. او در پاسخ به پرسشی درباره احتمال باقی ماندن آرکین لیون زیرمجموعه ایکس‌باکس، تاکید کرد که هیچ سناریویی برای ادامه فعالیت استودیو در ساختار ایکس‌باکس وجود ندارد.

بر اساس قوانین فرانسه، تعطیلی مجموعه‌ای با این ابعاد مستلزم انجام فرایند واقعی جست‌وجو برای یافتن خریدار است. اتحادیه‌های کارگری همچنین اعلام کرده‌اند که توسعه Blade به مراحل پایانی نزدیک شده است؛ موضوعی که با توصیف پیشین خود استودیو از وضعیت پروژه هم‌خوانی دارد.

آشا شارما، مدیرعامل ایکس‌باکس، در برنامه بازسازی این بخش در ماه ژوئیه، آرکین را در میان استودیوهایی قرار داده بود که قرار است واگذار شوند. اکنون 13 دسامبر تاریخ تعیین‌کننده بعدی برای آینده این استودیو و کارکنان آن خواهد بود.

منبع: outputlag

Par30Game

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
WebGift