استودیو id Software
محمد جواد جعفری

استودیو id Software بعد از اخراج‌ها: هنوز هم می‌توانیم بازی بزرگ بسازیم

محمد جواد جعفری 21 تیر 1405 بدون دیدگاه
1,255 بازدید

استودیو id Software در اولین واکنش خود به تعدیل نیروهای گسترده، بیانیه‌ای منتشر کرده و به طرفداران اطمینان داده که هنوز هم منابع و نیروی لازم برای ساخت بازی‌های تراز اول جدید را در اختیار دارد. این در حالیست که پس از انجام تعدیل نیرو گسترده در استودیوهای Xbox، گزارشی منتشر شد که نشان می‌داد سازنده Doom: The Dark Ages نیمی از توسعه‌دهندگانش را از دست داده و همین موضوع باعث نگرانی طرفداران این استودیو قدیمی شد.

چهارشنبه هفته قبل بود که Game Developer گزارش داد 96 نفر از کارکنان استودیو id Software مستقر در تگزاس، از کار بیکار شده‌اند. این سایت همچنین فاش کرد که بیش از 40 شغل دیگر که حالت ریموت و دورکاری داشتند نیز حذف شده تا میزان اخراجی‌های این استودیو قدیمی به حداقل 136 نفر برسد. چند روز قبل هم گزارش دیگری از این حکایت داشت که تمام دپارتمان کدنویسی استودیو که روی انجین اختصاصی id Tech کار می‌کردند، تعدیل شده‌اند. تمام این اخراج‌ها ناشی از موج عظیم تعدیل نیرو در ایکس باکس است که 1600 نفر را تنها در 24 ساعت اخراج کرد.

با از دست دادن بیش از صد نفر از توسعه‌دهندگانش، برخی از طرفداران نگران شدند که شاید استودیو id Software دیگر توان کار روی یک بازی تراز اول را به صورت مستقل نداشته باشد. این نگرانی وجود داشت که یکی از ریشه‌دارترین استودیوهای دنیا در نهایت تبدیل به یک استودیو پشتیبان کوچک شود. مثل همان بلایی که بر سر Turn 10 آمد و تبدیل به استودیو پشتیبان سری فورتزا هورایزن شد.

استودیو id Software

استودیو id Software متوقف نمی‌شود

این نگرانی‌ها id را بر آن داشت تا با انتشار یک بیانیه جدید از طریق رسانه IGN، نگرانی طرفداران را مرتفع کند. در این بیانیه آمده: «از تمام حمایت‌هایتان در هفته گذشته ممنونیم. در حالی که استودیو ما (از اخراج‌ها) تاثیر پذیرفته، اما این تغییرات بین تمام تیم‌ها پخش شده. ما هنوز افراد مورد نیاز برای ساخت و توسعه بازی‌ها و تکنولوژی مخصوص خودمان را داریم. تیم فعلی ما تقریبا به اندازه زمانیست که Doom 2016 را ساختیم. در استودیو ما همیشه افراد در یک سطح بودند و اجازه داشتند تا خالق باشند و ما در آینده نیز به همین فلسفه وفادار خواهیم بود.»

استودیو id Software همچنین به شایعه پایان کار روی انجین id Tech نیز واکنش نشان داد و آن را رد کرد. استودیو و ایکس باکس اعلام کردند که کار روی ارتقا این انجین بازیسازی ادامه خواهد داشت و متوقف نشده است. همچنین این توسعه‌دهنده در پایان وعده داد که در مراسم QuakeCon امسال (که در ماه آگوست برگزار می‌شود) حاضر خواهد شد و درباره پروژه‌های آینده‌اش صحبت خواهد کرد.

منبع: IGN

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.