Stop Killing Games بازی ووک
یحیی رحیمی

سیاست مدار اروپایی: ووک و سامورایی سیاه قاتل اصلی ویدیوگیم هستند

یحیی رحیمی 2 خرداد 1405 11 دیدگاه
3,505 بازدید

پارلمان اروپا در حال بررسی درخواست کمپین Stop Killing Games به منظور جلوگیری از خاموش شدن و حذف شدن بازی‌های آنلاین است. بحث بر سر این کمپین پس از یک میلیون امضا به پارلمان کشیده شد و اروپا در حال تصویب قوانین تازه‌ای برای بازی‌های کاملا آنلاین است. اما یک سیاست‌مدار راست افراطی معتقد است آنچه باعث نابودی ویدیوگیم می‌شود، ایدئولوژی ووک و بازی به‌عنوان یک سامورایی سیاه در بازی اساسینز کرید شادوز است.

بسیاری از سیاست‌مدارهای حاضر در پارلمان، ویدیوگیم را یک فرم هنری و یک رسانه‌ی جمعی خواندند که تاثیر فرهنگی روی ملت‌ها می‌گذارد و نیاز به حمایت دارد. بسیاری از کمپین «کشتن بازی‌ها را متوقف کنید» حمایت کردند و آن را قدم مهمی خواندند. هرچند تعدادی از نمایندگان رویکردی محافظه‌کارانه داشتند. برای نمونه پیتر مولر، عضو پارلمان اروپا از لهستان، معتقد است که باید مواظب قانون‌گذاری و اعمال محدودیت بیش از حد برای بازار ویدیوگیم باشیم، زیرا که بازار بازی در اروپا در حال رشد است و نباید ناشران را سرد کرد.

اما فردی همانند میلان اورهیک، سیاستمدار اسلواک و رهبر حزب راست افراطی «جنبش جمهوری» نظر دیگری دارد. او در جلسه‌ی اخیر پارلمان صحبت‌های تندی را علیه بازی‌سازها مطرح کرد و گفت که «ووک و درآمدزایی تهاجمی است که در حال تخریب ویدیوگیم است. می‌خواستید در مورد آنچه بازی‌های ویدیویی را نابود می‌کند در پارلمان اروپا صحبت کنید؟ باشه، من بهتون میگم. یکی از چیزهایی که در حال نابودی بازی است، این ایدئولوژی دیوانه‌وار ووک و نزاکت سیاسی است که به زور وارد بازی‌ها می‌شود.»

Stop Killing Games بازی ووک

او در ادامه به اساسینز کرید شادوز و شخصیت یاسوکه پرداخت و گفت: «برای نمونه، اگر بخواهیم به‌‌جای یک سامورایی بازی کنیم، واضح است که می‌خواهیم که یک جنگجوی ژاپنی باشیم نه اینکه به اجبار به‌عنوان یک جنگجوی سیاه‌پوست یا زن که در اساسینز کرید دیدیم بازی کنیم یا اصلا به‌عنوان یک شخصیت کوییر، بدون وجود هیچ‌گونه انتخاب دیگر. این واقعا برای گیمرها یک مشکل است.»

گفتنی است اوهریک از جمله اعضای سابق حزب سیاسی نئو نازی L’SNS اسلواکی است و سال 2021 هم به‌ همراه تعدادی دیگر از اعضا، حزب راست افراطی جنبش جمهوری را تاسیس کرد. صحبت‌های او در ردیت مورد انتقاد قرار گرفته و بسیاری معتقدند که مشکل ویدیوگیم، ووک نیست بلکه ناشرانی است که بازی‌کنان را به بازی می‌گیرند و هر زمان که می‌خواهند، دسترسی به بازی را پس می‌گیرند. جنبش Stop Killing Games به همین منظور شکل یافته تا بتواند جلوی سوءاستفاده ناشرانی همانند یوبی‌ سافت را بگیرد.

منبع: PCGAMER

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 11 دیدگاه
  • Avatar

    سید سجاد موسوی

    مهمان

    حرف این آقا صحیح، البته دلایل دیگری مانند تکراری و مشابه بودن آثار به هم، عدم بهینه سازی و پشتیبانی ، استفاده بی رویه از هوش مصنوعی ، تبلیغ و ترویج خشونت و بی بندوباری ، کریپتومانینگ و ویروس، گرانی و تورم و قطعی اینترنت و … هم وجود دارند که قاتل اصلی ویدیوگیم هستند. به عقیده بنده، بازی‌های آنلاین جایگاه خود را از دست خواهند داد.

    پاسخ دهید
  • Leon

    Leon

    مهمان

    حق خالص

    پاسخ دهید
  • Avatar

    DX

    مهمان

    این داره سر مردم رو شیره میماله ،داره سعی می کنه بحث رو عوض کنه
    SKG داره سعی می کنه بازی ها پس از اتمام فروش و یا سرویس دهی از رو زمین پاک نشوند
    گوش دادن به حرف چنین کسی مثل اینه که مردم دارند از گرسنگی و مریضی می میرند ولی علت اصلی بدبختی را کلاه آبی حکمران معرفی کنند
    اول بازی ها را از مرگ نجات دهیم بعدش درباره محتوا آنها یک فکری می کنیم

    پاسخ دهید
    • Avatar

      سپهر در پاسخ به DX

      مهمان

      من اگه توی اروپا زندگی میکردم راضی نبودم پول مالیاتی که پرداخت میکنم برای زنده نگه داشتن بازی هایی خرج بشه که واقعا افتضاح هستن و با اسم “شکست” شناخته میشن و همینطور ضد اکثر فرهنگ ها (شرقی و غربی)، ضد خوانواده و اجتماع هستن و سازنده های این بازی ها موقع انتشار بازیشون با پر رویی تمام میگن اگه از چیزایی که به خوردتون میدیم خوشتون نمیاد بازی نکنید . حالا چرا باید منابع مالی و انسانی رو صرف کرد که همچین مزخرفاتی رو از مرگ نجات داد ؟

    • Avatar

      DX در پاسخ به DX

      مهمان

      در پاشخ به سپهر:
      اول از همه ،قصد SKG که توسط Ross Scott از Accursed Farms تشکیل شده است آن است که هیچ بازی نمیرد. نه فقط بازیهای مورد قبول من، شما و حتا اکثریت. به قول ایشان در ویدیو و پرزنتشنشان “هر بازی چه بد و خوب باید حفظ شود، ما نمیدانیم که آیندگان آیا با الهام از بازیهای بد یک شاهکار را خلق میکنند یا خوب”

      این سیسات مدار هنگام انتشار SKG در X مخالفت خودش رو به علت آنکه SKG ممکن است اقتصاد را ضعیف کند را اعلام کرد، داره سعی می کنه هم SKG رو خاموش کنه و با استفاده از نفرت از بازی های اشقال woke خودش رو بالا بکشونه
      دوم ما در ایرانیم، چیزی که برای ما بازیها را میکشد قطع سرورها مثل Tera و Tabula rasa و Denuvo و قطع دسترسی هست
      بهتره انرژی مون رو اونا بزاریم، اگر بازی بد فوقش بازی نمی کنیم میریم سری یکی دیگه، ولی اگر یکی از این سه باشه افتادیم تو دردسر

  • Avatar

    امیررضا …..

    مهمان
  • Avatar

    feri

    مهمان

    والا صدرصد حرفاش درسته ..همه بازیارو یا فمنیستی میسازن یا الجی‌بی‌تی ..یا بچگانه شده بازیا.الان بازیها هم مثل فیلما، دارن یه راه رو میرن ،بیشترشون اشغالن ..

    پاسخ دهید
  • Avatar

    Shayan

    مهمان

    شیر مرد

    پاسخ دهید
  • Avatar

    سپهر

    مهمان

    ووک و اعتقادات مشابه اون که باعث میشه از بازی ها به عنوان ویروس استفاده بشه باعث منحل شدن تیم سازنده اساسین کرید شد و همینطور ورشکسته شدن خیلی سازنده های دیگه مثل بازی دراگون ایج ویلگارد . اگه بجای اینکه یه بازی ای بسازن که بخواد به زور به مردمی که علاقه ای ندارن بگه که دگرباشی خوبه فقط یه بازی سرگرم کننده بسازن همچین اتفاقاتی واسشون نمیافته . کسی که بخواد چیزی یاد بگیره میره کتابخونه کسی که میخواد سیاست بزاره سیاست مدار میشه کسی که بخواد سرگرم شه بازی میکنه . اینکه توی پست نوشتین طرف افراطیه نمیدونم درسته یا نه ولی حرف اشتباهی نزده ، از پیشبرد سیاست و دیدگاه های سیاسی از طریق بازی های رایانه ای انتقاد کرده .

    پاسخ دهید
  • Avatar

    سالار

    مهمان

    فاشیست های چپ به هرکی که نمیخواد به مرض اونها دچار بشه و در مقابل امیال و دستورات شون سر خم کنه میگن ناتزی و راست افراطی که سرکوبش کنن. ووک نه تنها بازیها رو بلکه صنعت سینما و همه چیز رو داره نابود میکنه. از نظر ووک ها تمام تمرکز بشریت (البته بیشتر غربی های سفیدپوست) باید بجای زندگی و کار نرمال، نشون دادن اقلیت ها خصوصا اقلیت های روانی و مجرم و مخرب باشه، تا ثابت کنه نژادپرست و ناتزی و ترنسفوب و هموفوب و مرتکب هزارتا گناه ناکرده و من درآوردی دیگه نیست و دائم باید این کار رو تکرار کنه تا چپ های خودشیفته ی خود معصوم پندار بهش حمله نکنن و توهم نزنن که ناتزیسم داره دوباره ظهور میکنه و باید با ترور و آدمکشی و انقلابی گری جلوش رو گرفت!!
    یک عمره این دیوانه ها دارن همه چیز رو با این نگاه شون به لجن میکشن. و همه چیز رو میخوان تحت کنترل و نفوذ عقاید سمی شون در بیارن. مثل یک مشت انگل اول صبر میکنن تا یه چیزی به موفقیت برسه و بزرگ و معروف شه بعد میرن سراغش که اون رو به پلتفرم تبلیغ عقایدشون تبدیل کنن. هر فیلم و گیم و برندی که معروف و محبوب میشه میرن سمتش که عوضش کنن! مثلا توی فیلم سفیدبرفی، سفیدبرفی رو برداشتن قهوه ای و زشتش کردن که از قهوه ای پوست ها حمایت کنن! هلن تروی رو تو فیلم جدید اودیسه برداشتن سیاهپوست کردن که از سیاهپوستها حمایت شه!! تو بازی دراگون ایج ویلگارد شخصیت تاش یک ترنسه که از هر موقعیتی برای مظلوم نمایی و مبارزه با انکارکنندگان هویت جنسی غیردوگانه یا کوییرش استفاده میکنه! تو بازی کال آو دیوتی بلک اوپس ۷ کارکتر زن از همه شون عضلانی تر و قویتره! تو بعضی از بازی های نقش آفرینی جدید دیگه انتخاب جنسیت وجود نداره چون از نظر ووک ها جنسیت زن و مرد فرقی باهم ندارن و جنسیت یک انتخاب و عقیده شخصیه نه چیزی که باهاش کسی به دنیا بیاد یا ظاهر و خصوصیات خاصی داشته باشه! دیگه هیچی عادی نیست و سر جای خودش نیست.

    پاسخ دهید
    • Avatar

      امیر در پاسخ به سالار

      مهمان

      سالار داداش نمیدونم میشه ایدی داد یا نه ولی عشق کردم باهات فقط باید بیشتر تخریبشون میکردی خیلی مودبانه حرف زدی عملا گند زدن به همه چی حتی نمیشه دو تا همجنسو به چشم دوست دید اینقدر که مسموم کردن ذهن مردمو