ویچر 4 RTX Mega Geometry
سید مسعود کاظمی

تکنولوژی انقلابی RTX Mega Geometry فرشته نجات ویچر 4 شد

سید مسعود کاظمی 20 اسفند 1404 1 دیدگاه
5,688 بازدید

استودیوی CD Projekt Red با ساخت بازی‌های ویچر 3 و سایبرپانک 2077 در کنار راکستار تبدیل به یکی از بهترین استودیوهای بازی‌سازی در سبک جهان‌باز شده است. همین موضوع باعث شده تا انتظارات از بازی ویچر 4 بیشتر از همیشه باشد. حالا گفته شده که این استودیو برای کاهش استفاده از VRAM یا حافظه‌ی ویدیویی کارت گرافیک، قصد دارد که فناوری جدید انویدیا تحت نام RTX Mega Geometry استفاده کند.

کمپانی انویدیا با معرفی مدل Blackwell سری کارت‌های RTX 50 از فناوری جدید این کارت‌ها نیز معرفی کرد. این فناوری که Mega Geometry نام دارد، این اجازه را به بازیسازها می‌دهد تا تصاویر و جلوه‌های بصری زیباتری را با استفاده کمتر از VRAM طراحی کنند.در چند سال اخیر، یکی از مشکلات اصلی بسیاری از گیمرهای کامپیوتر، افزایش چشم‌گیر VRAM مورد نیاز برای تجربه بازی‌ها بوده است. درحدی که برای تجربه بسیاری از بازی‌های تراز اول حتی 8 گیگابایت حافظه گرافیکی نیز کافی نیست. استفاده از این فناروی می‌تواند این بستر را فراهم کند تا گیمرهای بیشتری از تجربه ویچر 4 بهره‌مند شوند.

ویچر 4 RTX Mega Geometry

فناوری RTX Mega Geometry چه تأثیری روی ویچر 4 خواهد داشت؟

بازی ویچر 4 اولین اثر استودیوی سی‌دی پراجکت رد خواهد بود که از آنریل انجین 5 استفاده می‌کند. این موتور بازیسازی با وجود داشتن قدرت کافی برای طراحی بصری و واقع‌گرایانه، از نظر عملکرد فنی ایرادات بسیاری دارد. از آنجایی که بازی سایبرپانک 2077 در زمان عرضه بخاطر مشکلات فنی با نقدهای تندی مواجه شد، این استودیو تمام تلاش خود را می‌کند تا تجربه این اثر دوباره تکرار نشود.

فناوری Mega Geometry تمامی پالیگان‌ و مثلت‌هایی که یک فریم از بازی را تشکل می‌دهد را فشرده‌تر می‌سازد و آن را در حافظه Cache ذخیره می‌کند. در هنگام تجربه، بازی در عوض اینکه از حافظه گرافیکی برای ذخیره و پردازش مجدد فریم‌ها استفاده کند، از حافظه Cache برای استفاده مجدد از فریم‌های پردازش شده استفاده می‌کند و به این شکل استفاده از VRAM کاهش پیدا می‌کند.

از آنجایی که این فناوری کمک می‌کند تا فشار کمتری به کارت گرافیک وارد شود، بازی می‌تواند از حافظه گرافیکی باقیمانده برای پردازش بهتر تصاویر استفاده کند و بازی را با نرخ فریم بهتری اجرا کند. این فناوری می‌تواند راه حل خوبی برای مشکل استاتر و افت فریم بازی‌های ساخته شده با آنریل انجین 5 به‌صورت کل نیز باشد.

منبع: Tech4Gamers

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 1 دیدگاه
  • Avatar

    نمیدونم

    مهمان

    نمیدونم ولی فک نکنم.
    وقتی بازیا رو بدون ذره‌ای بهینه سازی میدن بیرون، زمان عرضه هزارتا باگ و کرش داره مجبورن پچ بدن و حجم فایل بازیا بین 120 تا 200 گیگ میرسه🤦 حالا باز میخوان از یه مسیر دیگه همون تکسچر حجیم رو دوباره کش کنه حافظه پر کنه
    فک کنم باید منتظر بازی باشیم که خودش تکی 500گیگ حافظه بخوره😂 بعدم تو سیستم پیشنهادی بزنن “یه 2ترا ssd بخرید وگرنه کار نمیکنه🤕🙏”
    در نگاه اول که اینطوریه ولی امیدوارم تحلیلم اشتباه باشه

    پاسخ دهید