بازی Watch Dogs
یحیی رحیمی

سری Watch Dogs هنوز نمرده؛ شایعه‌ای که امید طرفداران را زنده کرد

یحیی رحیمی 6 بهمن 1404 1 دیدگاه
3,901 بازدید

یوبی‌سافت هفته‌ی گذشته تغییرات اساسی در ساختار استودیوها و پروژه‌های در دست ساخت پدید آورد. آنها ریمیک شاهزاده ایرانی: شن‌های زمان را لغو کردند و هفت بازی دیگر را هم از جمله ریمیک اساسینز کرید 4 به تعویق انداختند. نگرانی‌های زیادی در مورد آینده‌ی دیگر بازی‌ها و فرنچایزهای یوبی‌سافت از جمله واچ داگز پیش آمده است. یکی از اینسایدرها معتقد است که Watch Dogs هنوز زنده است و احتمالا در آینده یک نسخه جدید از آن ساخته شود.

تام هندرسون در پادکست اخیر اینسایدر گیمینگ به تغییرات بزرگ یوبی‌سافت پرداخت. او گفت که بازی‌هایی همانند واچ داگز به پایان خط رسیده‌اند و دیگر امیدی به ساخت یک نسخه جدید نیست. اما shinobi602 از اینسایدرهای فعال در فروم ResetEra نوشته است که این ادعا درست نیست و این فرنچایز ادامه خواهد یافت و به این سادگی کنار گذاشته نمی‌شود. هر چند هندرسون مدعی است که تنها پروژه از این مجموعه، فیلم سینمایی واچ داگز است که در دست تولید قرار دارد. اما شینوبی602 در پاسخ نوشته است که منظور او یک فیلم جدید نیست و احتمالا به یک بازی دیگر اشاره می‌کند.

بازی Watch Dogs

واچ داگز زنده است؟

یوبی‌سافت به تازگی شروع به به‌روزرسانی بازی‌های قدیمی و انتشار آپدیت 60 فریم در ثانیه کرده است. این اتفاق برای Far Cry 3 و همچنین Far Cry Primal رخ داد و می‌توان این دو بازی را با سرعت فریم بالاتر روی کنسول‌های جدید تجربه کرد. ممکن است که واچ داگز نیز یک به‌روزرسانی دریافت کند و برای کنسول‌های جدید بهینه شود. هر چند این خبری نیست که طرفداران Watch Dogs انتظارش را می‌کشند و بسیاری دوست دارند که یک بازی جدید به همان سبک دو بازی اول منتشر شود.

بازی Watch Dogs Legion اثری بود که باعث افول این مجموعه شد و یوبی‌سافت تصمیم گرفت تا تمرکز روی واچ داگز را به بازی‌های پول‌ساز همانند اساسینز کرید منعطف کند. آنها حال یک استاندارد برای استودیوهایشان تعریف کرده‌اند و تنها بازی‌هایی چراغ سبز دریافت می‌کنند که یا جهان‌باز و اکشن ماجراجویی باشند، یا لایو سرویس و آنلاین که بتوان از خریدهای درون‌ برنامه‌ای، پول درآورد. واچ داگز به چنین استانداردی می‌خورد و باتوجه به ماهیت جهان باز بودنش، می‌تواند در پروژه‌های آتی یوبی‌سافت، جایی داشته باشد.

یوبی‌سافت به تازگی اعلام کرده که کار روی بازی Beyond Good and Evil 2 ادامه دارد و این اثر برای آنها بسیار باارزش و حائز اهمیت است. با این حساب Watch Dogs هم ممکن است جزو این فرنچایزها باشد. نظر شما چیست؟

منبع: GamingBolt

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 1 دیدگاه
  • Avatar

    reza

    مهمان

    ریمیک واتچ داگز 1؟

    پاسخ دهید
Par30Game