بازی Reanimal
یحیی رحیمی

تولید بازی Reanimal به پایان رسید؛ اثر جدید خالقان لیتل نایتمرز

یحیی رحیمی 26 آذر 1404 بدون دیدگاه
5,368 بازدید

استودیو Tarsier به‌طور رسمی از پایان توسعه و تولید بازی Reanimal خبر داد. بازی جدید خالقان لیتل نایتمرز به اصطلاح گلد یا طلایی شده است و در موعد مقرر، سیزدهم فوریه 2026 برابر با 24 بهمن ماه 1405 برای کامپیوتر، پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری و نینتندو سوییچ 2 منتشر خواهد شد.

قیمت نسخه استاندارد بازی ری‌انیمال، 40 دلار اعلام شده و دیلاکس ادیشن نیز با قیمت 60 دلار فروخته خواهد شد. این نسخه شامل دو ماسک و همچنین سیزن پس است. به عبارتی بسته الحاقی داستانی بازی قرار است در اختیار خریداران دیلاکس ادیشن قرار بگیرد، اما جزئیات دیگری مشخص نیست.

دمو بازی Reanimal برای کنسول‌های بازی و کامپیوتر غیر از سوییچ 2 منتشر شده است. می‌توانید با دانلود این نسخه آزمایشی از حس و حال بازی آگاه شوید و ببینید که آیا ارزش خرید و تجربه را دارد یا خیر. با دانلود این دمو می‌توانید به اولین جزیره بازی سر بزنید و دوست خود، همان شخصیت دوم را نجات دهید. ابعاد مختلف بازی مثل گشت و گذار و حل معما در این دمو به نمایش گذاشته شده و همچنین نیم‌نگاهی به هیولاهای ترسناک بازی که باید از دست آنها فرار کنید هم خواهید انداخت.

تولید بازی Reanimal

جزئیات بازی Reanimal

شرکت THQ Nordic، ناشر بازی با انتشار مطلب کوتاهی به استودیو Tarsier بابت اتمام تولید بازی تبریک گفت. آنها تصویر یک فلاپی را منتشر کرده‌اند که یادآور دهه 1990 میلادی و بازی‌های رایانه‌ای است و به این شکل به استقبال انتشار بازی رفته‌اند. گلد شدن بازی به‌معنی تهیه‌ی اولین دیسک بازی است که به رنگ طلایی است و سپس دیسک‌های بعدی از روی آن کپی می‌شدند. این اصطلاح به دورانی برمی‌گردد که انتشار دیجیتالی و آنلاین بازی‌ها ممکن نبود.

بازی ری‌انیمال اثری وسیع‌تر از لیتل نایتمرز است که داستان یک خواهر و برادر را روایت می‌کند که باید جان سه نفر از دوستانشان را نجات دهند و به آب و آتش بزنند. هیولاهای بسیار ترسناکی در انتظار بازی‌کنان هستند که در آخرین تریلر توانستیم نگاهی به آنها بیندازیم. روند بازی به شکلی است که می‌توان هم تک‌نفره و هم دو نفره بازی کرد. به عبارتی می‌توانید همراه یکی از دوستانتان آن را به پایان برسانید.

بازی Little Nightmares 3 نیز یک اثر دونفره است که البته با تغییر استودیو سازنده، امتیازهای کمتری نسبت به دو بازی اول دریافت کرد و بسیاری آن را در خور این سری ندیدند. منتظر انتشار Reanimal در تاریخ 24 بهمن باشید.

منبع: GamingBolt

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.