دانلود بازی Iblis3 Phenomena برای PC
دانلود بازی Iblis3 Phenomena برای PC پارسی گیم

دانلود بازی Iblis3 Phenomena برای PC

پارسی گیم 15 آبان 1404 9 دیدگاه
64,342 بازدید

دانلود بازی Iblis3 Phenomena برای کامپیوتر

بازی‌های ترسناک شاید یکی از محبوب‌ترین ژانرها در ویدیوگیم باشند. امروز اگر از طرفداران ژانر وحشت باشید، می‌توانید طیف گسترده‌ای از انواع بازی‌ها در دسترس است، از بازی‌های زامبی‌محور و کلاسیک گرفته تا عناوین ترسناک روانشناختی. بازی Iblis3 Phenomena از استودیو FND Game، عنوانی جدید در سبک ترس روانشناختی بوده که با زاویه دوربین اول شخص، اتمسفری قوی و گیرا و روایتی مرموز، تجربه ورود به یک فیلم ترسناک را به خوردتان خواهد داد، فیلمی که شخصیت اصلی و کارگردانش خودتان هستید.

روایت بازی بر اساس داستانی واقعی از رویدادهای سال 1994 برگرفته شده. در آن دوران و در برخی مناطق، زن‌ها بدون رضایت و نظر خود ازدواج می‌کردند و چالش‌های زیادی برای آن‌ها پیش می‌آمد. شما در نقش زن جوانی به اسم Suna قرار خواهید گرفت که به اجبار پدرش ازدواج کرده و اکنون بی‌پناه است. به دنبال پیداکردن چاره، به مقبره مادر مرحومش می‌رود اما در این لحظه احساسی، آرزو می‌کند که مادرش هم در عروسی حضور داشته باشد. این آرزوی شوم، مجموعه‌ای از رویدادها را رقم خواهد زد، رویدادهایی هولناک و از جنس کابوس.

از نکات اصلی بازی، زوایه دوربین و تولید اتمسفری قوی به کمک گرافیک واقع‌گرایانه و صداگذاری است. در طول بازی شما با نورپردازی، صداهای ناگهانی و رویدادهای ماورایی دائم غافلگیر خواهید شد. سازندگان از هوش مصنوعی برای وا‌قع‌گرایانه‌تر کردن بازی استفاده کردند و شما رویدادها را از پشت یک دوربین فیلم‌برداری قدیمی دنبال خواهید کرد. گیم پلی به گشت و گذار و پیدا کردن اشیاء مخفی در اتمسفر سنگین و ترسناک بازی خلاصه می‌شود که در کنار روایت عمیق، ترس را به خوبی به شما انتقال خواهد داد، ترسی که همیشه همراهتان است.

اگر به این سبک بازی‌ها علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم بازی‌های Phasmophobia و Visage را نیز تجربه کنید.

در ادامه برای دانلود بازی Iblis3 Phenomena برای کامپیوتر با وب‌سایت پارسی گیم همراه باشید.

حداقل سیستم مورد نیاز :

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
Processor: Intel Core i5-6600 or AMD Ryzen 5 1500X
Memory: 7 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, 2 GB or Radeon R7 360, 2 GB
DirectX: Version 12
Storage: 7 GB available space
Additional Notes: Low 720p @ 30 FPS

سیستم پیشنهادی :

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
Processor: intel Core i7-9600 or AMD Ryzen 5 3600XT
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1660, 6 GB or AMD Radeon RX Vega 56, 8 GB
DirectX: Version 12
Storage: 7 GB available space
Additional Notes: High 1080p @ 60 FPS

تصاویری از محیط بازی :

About This Game :

IBLIS 3: PHENOMENA is a first-person psychological horror game. Explore a mysterious house in a slow-paced, atmospheric environment with terrifyingly realistic settings that keep you constantly on edge and experience a truly horrifying journey.

لینک های دانلود
راهنما و توضیحات
تریلر معرفی
برچسب ها

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 9 دیدگاه
  • Avatar

    نادیا

    مهمان

    Out of video memory trying to allocate a rendering resource
    چیکار کنم رفع بشه این خطا؟

    پاسخ دهید
    • پارسی گیم

      پارسی گیم در پاسخ به نادیا

      پشتیبانی

      سلام این راه حل هارو امتحان کن:
      NVIDIA App رو باز کن : بخش Graphics یا Global Settings → Smooth Motion رو خاموش کن .
      تنظیمات ویندوز : System → Display → Graphics → Default graphics settings → Hardware-accelerated GPU scheduling (HAGS) رو خاموش کن و سیستم رو ریستارت کن .
      توی خود بازی، Frame Generation رو خاموش کن و DLSS رو روی Quality بذار .
      آخرین درایور رو با Clean Installation نصب کن و درایور کارت گرافیکتو آپدیت کن
      توی تنظیمات ویندوز →
      System → Display → Graphics → بازی رو اضافه کن → High performance رو انتخاب کن

      اگه هیچکدوم جواب نداد، توی NVIDIA Control Panel برو به Manage 3D Settings → Texture filtering quality و بذار روی High Performance و Power Management Mode رو روی Prefer Maximum Performance .

  • Avatar

    آرش

    مهمان

    اقا این دیگ خیلی چرته فقط جلو عقب چب و راست میره این چطوری میشینه؟ چطوری پرش میکنه؟ چطور از موانع رد میشه؟

    پاسخ دهید
  • Avatar

    Saman

    مهمان

    درود عزیز امکان اجرا روی DX11 هستش ؟ میخواستم بدونم اگر نیست که دانلود نکنم

    پاسخ دهید
  • Avatar

    blitzo

    مهمان

    سلام من بازی رو run as admin میکنم تو task manager هم میاد ولی بازی باز نمیشه فولدر انجین هم ریختم

    پاسخ دهید
    • پارسی گیم

      پارسی گیم در پاسخ به blitzo

      پشتیبانی

      سلام دوست عزیز،
      راه‌حل‌ها به ترتیب امتحان کن:
      1. آنتی‌ویروس رو کامل خاموش کن (Windows Defender Real-time Protection) و کل فولدر بازی را به Exclusion اضافه کن.
      2. Run as Administrator + Compatibility:
      o روی فایل اصلی بازی (.exe) راست کلیک → Properties → Compatibility
      o تیک Run this program as an administrator را بزن
      o تیک Disable fullscreen optimizations را بزن
      o Compatibility mode را روی Windows 8 یا Windows 7 بگذار
      3. ویندوز ۱۱ ۲۴H۲ داری؟
      o کلید Win + R بزن و تایپ کن winver
      o اگر ۲۴H۲ هست، این نسخه با خیلی از کرک‌ها مشکل داره. یا downgrade به ۲۳H۲ یا Crackfix مخصوص بازی رو جستجو کن.
      4. درایور گرافیک: درایور کارت گرافیکت رو به آخرین نسخه آپدیت کن (Clean install)
      5. فایل‌های کرک رو دوباره جایگزین کن
      6. Overlayها رو خاموش کن (NVIDIA GeForce Experience Overlay + Xbox Game Bar).

    • Avatar

      blitzo در پاسخ به blitzo

      مهمان

      بابا بنازم اورد تشکر از تیم پارسی گیم🔥🔥🔥🔥

  • Avatar

    امیر

    مهمان

    یه سوال چرا بازی ذخیره نمیشه؟
    مال خود بازیه یا مشکله

    پاسخ دهید
    • پارسی گیم

      پارسی گیم در پاسخ به امیر

      پشتیبانی

      سلام دوست عزیز جتما بازی را با Run as Admin اجرا کنید. اگر باز هم سیو نشد داخل ستینگ ویندوز بگردید احتمال داره دسترسی فولدر های سیستم برای بازی محدود شده باشه. این دسترسی ها را باز کنید تا بازی به تمام فولدرهای سیستم دسترسی داشته باشه و بتونه بازی رو سیو کنه (جایی که فولدر سیوهای بازی هست معمولا بخش Documents یا بخش Users/your user/AppData/Local هستش).