انیمه Devil May Cry
یحیی رحیمی

طرفداران از شخصیت‌پردازی انیمه Devil May Cry راضی نیستند

یحیی رحیمی 17 فروردین 1404 5 دیدگاه
2,953 بازدید

فصل اول انیمه Devil May Cry چند روز پیش منتشر شد و تمامی قسمت‌های آن از طریق نتفلکیس قابل‌تماشا است. طرفداران پر و پا قرص مجموعه بازی دویل می کرای هر چند از شخصیت‌پردازی دانته و لیدی راضی نیستند و معتقدند که این کاراکترها بسیار ساده طراحی شده‌اند و با بازی‌های این مجموعه ارتباطی ندارند.

اقتباس از بازی ویدیویی به عنوان یک ترند جدید در دنیای سینما و تلویزیون شناخته می‌شود. بسیاری از شرکت‌ها به‌منظور درآمدزایی، روز به تولید سریال و فیلم از یک بازی ویدیویی مشهور آورده‌اند. فیلم‌های مختلفی همانند برادران سوپر ماریو و سونیک توانسته‌اند در باکس آفیس موفقیت‌آمیز باشند. هر چند کیفیت انیمه‌های سریالی همانند آرکین بهتر بوده است. نتفلکیس چند وقت پیش، انیمه کسلوانیا را پخش کرد و حال سراغ دویل می کرای رفته است.

کارگردان انیمه کسلوانیا و اسپین‌آف آن، Nocturne پس از موفقیت نسبی این پروژه‌ها، سراغ مجموعه بازی مشهور کپکام رفت. انیمه Devil May Cry توانسته امتیازهای خوبی از سوی منتقدان دریافت کند و از لحاظ بصری نیز بسیار عالی طراحی شده، اما طرفداران همچنان راضی نیستند. بسیاری شخصیت‌پردازی این انیمه را دور از انتظار خوانده‌اند و معتقدند که نویسندگان، چندان با شخصیت‌های بازی آشنایی ندارند.

انیمه Devil May Cry

واکنش طرفداران به انیمه Devil May Cry

یکی از کاربران شبکه اجتماعی اکس در واکنش به کلیپی از این انیمه نوشت که این دانته نیست و بلکه ددپول است. او افزود که نویسندگان، به‌جای دانته، ددپول را در انیمه قرار داده‌اند. این توییت نزدیک به 90 هزار بار لایک خورد و نظرات بسیار زیادی هم دریافت کرد. هر چند بحث و جدل بزرگی بر سر شخصیت‌پردازی دانته رخ داده است. عده‌ای می‌گویند که دانته در Devil May Cry 3 به همین شکل طراحی شده بود و عده‌ای هم می‌گویند که روح این کاراکتر را کشته‌اند.

یکی از مشکلات دیگر مربوط به قدرت شخصیت دانته است. دانته در این انیمه قدرت خاصی ندارد و به‌راحتی می‌میرد. البته عده‌ای از طرفداران نوشته‌اند که دانته در انیمه Devil May Cry، جوان‌تر است و انتظار نمی‌رود که بتواند یک‌تنه با ارتشی از دشمنان بجنگند. عده‌ای البته از کاراکتر لیدی هم راضی نیستند و آن را بدتر از دانته خوانده‌اند. به طور کل واکنش اولیه طرفداران افراطی نسبت به انیمه منفی است و این اتفاق در مورد اکثر اقتباس‌های انیمه‌ای و سریالی از بازی ویدیویی رخ داده است.

نظرات مثبتی هم در مورد انیمه دویل می کرای وجود دارد و در نهایت لذت بردن از این سریال به شما بستگی دارد. نظر شما در مورد این انیمه جدید چیست؟

منبع: TheGamer

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 5 دیدگاه
  • Avatar

    محمد

    مهمان

    متاسفانه فقط شخصیت لیدی رو خواستن قدرتمند تر از دانته نشون بدن و با ضعیف ترین نسخه دانته روبرو بودیم. که در هیچ نسخه ای دانته تا حالا اینجوری نبود

    پاسخ دهید
  • Avatar

    esmatiekinglove

    مهمان

    جدا از شخصیت ها دوبله درست و حسابی هم نداره

    پاسخ دهید
  • Avatar

    سهیل

    مهمان

    اگه میخواید بدونید که یک انیمه واقعی از این مجموعه چه کیفیت خواهد داشت نمیخواد زیاد فکر کنید چون خود کپ کام از این سری سال ۲۰۰۸ یک انیمه به همین اسم ساخته که یکی از مورد علاقه هاس منه
    حتما برید ببینیدش

    پاسخ دهید
  • Avatar

    Amir am

    مهمان

    آنقدری که دانته تو این انیمه کتک خورد تو کل سریdmc نخورد اخه لیدی بیاد حریف دانته بشه. خیلی ظعیف کردنش شخصیت پردازی دانته به شدت ظعیف بود صرفا فقط یه جوون شوخ طبع بود که همه چی به چپش بود درسته گفتن این انیمه داستانش با بازی فرق میکنه ولی کاش حداقل ابهت دانته رو خراب نمیکردن امیدوارم تو فصل بعدی دانته واقعی رو ببینیم شخصیتی فان قدرتمند و پخته تر

    پاسخ دهید
  • Avatar

    امیر

    مهمان

    بخش خنددارش اینجاس ک دانته رسما کسی رو خودش تو انیمه نکشت
    یکی سایه مالیشو کرد بعد زد کش
    اونم چندتا
    فاکین دو نفرو دانته کشت بقشونو دختره

    پاسخ دهید
Par30Game