تیک تو استودیو بازی Rollerdrome
یحیی رحیمی

‌‌شرکت تیک تو استودیو سازنده بازی Rollerdrome را تعطیل کرد

یحیی رحیمی 13 اردیبهشت 1403 بدون دیدگاه
347 بازدید

تیک تو اینتراکتیو طبق گزارش جدید بلومبرگ به دنبال تعطیل کردن دو استودیو مهم، از زیرمجموعه‌های Private Divison است. دو استودیو Roll7 و Intercept Games به طور کامل تعطیل می‌شوند و فعالیت‌های آنها متوقف خواهد شد. تیک‌تو ماه گذشته از اخراج حدود پنج درصد از نیروی کاری‌اش خبری داد. به عبارت دیگر 600 نفر از کارمندان این کمپانی عظیم از کار بی‌کار شده‌اند و قربانی پروژه‌ی تعدیل نیرو و تغییر ساختار کاری استودیوها شده‌اند.

استودیو Roll7 دو بازی محبوب و متفاوت OlliOlii و Rollerdrome را ساخته است. این استودیو در لندن واقع شده بود و متشکل از تیم کوچکی بود. بازی رولردروم با ترکیب اسکیت سواری و تیراندازی، روند بسیار جالبی ارائه داد که موردتوجه افراد زیادی قرار گرفت. استودیو Intercept Games اما واقع در شهر سیاتل آمریکا است و بازی Kerbal Space Program 2 را توسعه داده است. دفتر کاری این دو استودیو به طور رسمی بسته خواهد شد و تصمیم تعطیلی، قطعی است.

سخنگوی شرکت تیک‌‌ تو اینتراکتیو در گفتگو با گیم دولوپر اذعان کرد که آنها می‌خواهند پروژه‌های خود را مدیریت کنند و با منطق بهتری جلو بروند. در نتیجه چندین پروژه در حال ساخت متوقف شده است و ساختار کاری نیز اصلاح خواهد شد. تیک تو برای کاهش هزینه، گزینه‌ی تعدیل نیرو را انتخاب کرده است. دو استودیو Roll 7 و Intercept Games در نتیجه این تصمیمات تعطیل خواهند شد. تیک‌تو همچنان مالکیت مجموعه‌ بازی‌هایی مانند Kerbal Space Program را در اختیار دارد و ممکن است توسعه بازی بعدی را به یک استودیو دیگر بسپارد یا آن را هم ادامه ندهد.

تیک تو استودیو بازی Rollerdromeتعطیلی دو استودیو مهم تیک تو

نکته قابل‌توجه آن است که تیک تو، استودیو Roll7 را در نوامبر سال 2021 تصاحب کرد. آنها تحت مدیریت Private Division از زیرمجموعه‌های تیک‌تو قرار گرفتند. مدیر این مجموعه آن زمان گفت که به استودیو رول7 کمک می‌کنند تا جریان ساخت و انتشار بازی‌هایشان روان‌تر شود. استودیو در این مدت بازی Rollerdrome را ساخت. آنها حدود سه سال بعد، تصمیم گرفتند تا استودیو خریده‌شده را به طور کامل تعطیل کنند. اتفاقی که موجب حیرت گیمرها شده است.

نکته دوم آن است که بازی Kerbal Space Program 2 ابتدا توسط استودیو Star Theory ساخته می‌شد. تیک تو وارد عمل شد و استودیو Intercept را تأسیس کرد و سپس پروژه ساخت بازی را به این استودیو سپرد. تغییر توسعه‌دهنده در نهایت باعث انتشار بازی‌ای شد که انتقادات زیادی به جان خرید. تیک تو حال این استودیو را تعطیل کرده است و این نشان می‌دهد که تأسیس آن از ابتدا، تصمیم درستی نبوده است.

شرکت تیک تو، مالک راک‌استار گیمز است. آنها امیدوارند که انتشار بازی GTA 6 در سال آینده، سود سرسام‌آوری داشته باشد. در پایان نظر شما چیست؟ آیا روند تعطیلی استودیو و اخراج بازی‌سازها بالاخره متوقف می‌شود؟

منبع: VGC

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.