مایکروسافت اکتیویژن بلیزارد خرید
یحیی رحیمی

مایکروسافت برنده دادگاه FTC برای خرید اکتیویژن بلیزارد شد

یحیی رحیمی 20 تیر 1402 2 دیدگاه
351 بازدید

قاضی ژاکلین اسکات کورلی به نفع مایکروسافت در پرونده دادگاهی FTC رأی داد. کمیسیون تجارت فدرال به دنبال آن بود که جلوی مایکروسافت برای تصاحب اکتیویژن بلیزارد را بگیرد و درخواست آن‌ها به‌طور رسمی از سوی دادگاه فدرال ایالات متحده آمریکا رد شد. با این حساب روند خرید مالک کالاف دیوتی باید سرعت بگیرد و در کشور آمریکا تائید شود.

در صورتی که رأی دادگاه به نفع کمیسیون تجارت فدرال صادر می‌شد، حکم دادگاه جلوی تکمیل خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت را می‌گرفت. پس از آن بود که باید دادگاهی دیگر برگزار می‌شد و دوباره جوانب ماجرا سنجیده می‌شد. روندی که ممکن بود حتی چند سال به طول بینجامد. رأی قاضی کورلی جلوی این فرایند را گرفت و حق در این پرونده به مایکروسافت داده شد.

قاضی کورلی با اعلام رأی نوشت:‌ «تصاحب اکتیویژن توسط مایکروسافت به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین ادغام‌ها در تاریخ فناوری نام برده می‌شود. مایکروسافت عملاً متعهد به حفظ کالاف دیوتی روی پلی‌استیشن به مدت 10 سال کنار ایکس‌باکس شده است. آن‌ها همچنین با نینتندو برای انتشار کالاف دیوتی روی سوییچ قرارداد بسته‌اند. چندین قرارداد دیگر هم باعث شده تا محتوای اکتیویژن به دیگر سرویس‌های کلاود گیمینگ اضافه شود.»

مایکروسافت اکتیویژن FTC

برد مایکروسافت و تکمیل خرید اکتیویژن بلیزارد

وی در ادامه نوشت که مسئولیت دادگاه در این زمینه خطیر است. اینکه باید تصمیم بگیرند آیا جلوی ادغام این دو شرکت گرفته شود یا خیر. وی معتقد است که با توجه به دلایل ذکرشده و تعهد مایکروسافت در قبال محتوای این شرکت، مشکلی برای ادغام پیش نخواهد آمد. او می‌گوید که خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت باعث می‌شود تا افراد بیشتری به کالاف دیوتی دسترسی پیدا کنند و بتوانند از محتوای بیشتری استفاده کنند. در نتیجه درخواست FTC رسماً رد می‌شود.

بد اسمیت، مدیر مایکروسافت می‌گوید که بابت تصمیم سریع و قاطعانه دادگاه سان‌فرانسیسکو سپاس‌گزار هستند و اینکه امیدوارند بتوانند زودتر به پایان خرید برسند. وی می‌گوید که آن‌ها متعهد به همکاری کامل با سازمان‌های دولتی برای رفع نگرانی‌ها هستند. در حال حاضر یک مرحله دیگر باقی مانده است و آن‌هم دادگاهی در بریتانیا علیه کمیته CMA است. انتظار می‌رود که روند دادگاه مشابه آمریکا باشد و احتمالاً رأی به نفع مایکروسافت صادر خواهد شد. پس از دریافت تأییدیه کامل، روند تصاحب تکمیل می‌شود و اکتیویژن بلیزارد کینگ، رسماً تحت نظر مایکروسافت فعالیت خواهد کرد.

قرارداد میان اکتیویژن و مایکروسافت باید تا روز 18 ژوئیه تائید شود، در غیر این صورت مایکروسافت مجبور به پرداخت 3 میلیارد دلار غرامت خواهد شد. خبرهای بیشتری در روزهای آینده خواهیم شنید. نظر شما چیست؟

منبع: VGC

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 2 دیدگاه
  • KURD WARRIOR

    KURD WARRIOR

    مهمان

    مثل کراش تیم ریسینگ که هنوزم نیومده.

    پاسخ دهید
  • KURD WARRIOR

    KURD WARRIOR

    مهمان

    این قرار داد نهایی شده و بعید میدونم مشکل خاصی پیش بیاد/امیدوارم دیگه سری کراش بندیکوت برا پی سی هم عرضه بشه.

    پاسخ دهید