بازی GOALS
یحیی رحیمی

بازی GOALS به دنبال ایجاد انقلابی در بازی‌های فوتبالی است

یحیی رحیمی 31 فروردین 1402 بدون دیدگاه
5,289 بازدید

استودیو تراز اول GOALS با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده است که بیست میلیون دلار بودجه برای ساخت اولین بازی‌اش دریافت کرده است. بازی فوتبالی جدید این استودیو کاملاً رایگان است و به‌صورت کراس‌پلی برای کنسول‌های بازی و کامپیوتر منتشر خواهد شد. هدف این استودیو ایجاد یک بازی فوتبالی نوآورانه و رقابتی متفاوت با عناوینی مشابه مانند فیفا و eFootball است.

استودیو GOALS در شهر استکهلم کشور سوئد قرار دارد و دو سال پیش توسط آندریاس تورستنسون، قهرمان سابق کانتراسترایک تأسیس شد. این گروه توانسته حدود 39 میلیون دلار بودجه برای ساخت اولین بازی‌اش دریافت کند و همچنین پنجاه توسعه‌دهنده باسابقه را جذب کند. این افراد قبلاً روی بازی‌هایی مانند فیفا، بتلفیلد، Madden و دیگر عناوین تراز اول کار کرده‌اند. استودیو دنبال افزایش کارمندان به 75 نفر است و فرایند تولید بازی جدید سرعت می‌گیرد.

بازی فوتبالی این استودیو روی واقع‌گرایی تمرکز نمی‌کند. این بازی قرار نیست شبیه‌ساز باشد، بلکه می‌خواهد این ژانر را با یک گیم‌پلی روان و سریع تغییر دهد. این باعث شده تا بخش چندنفره و همچنین رقابت‌های eSports در اولویت باشد. این بازی در مسابقات ورزش‌های الکترونیک حضور پیدا می‌کند و مسابقات حرفه‌ای خواهد داشت. گفتنی است بازی مشابهی به نام UFL در حال ساخت توسط استودیو دیگری است. البته UFL یک شبیه‌ساز رایگان فوتبال است.

بازی فوتبالی GOALS

بازی فوتبالی GOALS

طبق گفته سازنده، بازی فوتبالی جدید به حس و حال واقعی این ورزش محبوب می‌پردازد. سازنده می‌گوید که هدف آن‌ها نمایش فوتبال مشابه پخش تلویزیونی نیست، بلکه می‌خواهند حس واقعی بردن را ارائه کنند. طوری که انگار بازی‌کنان خود در زمین مسابقه حضور دارند. سازنده می‌گوید که این بازی حتی بزرگ‌تر از یک میدان فوتبال است:‌ «فوتبال همراه بقیه بیشتر می‌چسبد و GOALS هم همین‌طوری است. ما بازی را حول یک تجربه چندنفره ساده می‌سازیم. تنها دکمه شروع را فشار دهید و شما آماده بازی هستید.»

GOALS یک بازی چندنفره مخصوص ای‌اسپورت است. تمامی کدهای بازی از صفر نوشته شده‌اند و طبق گفته استودیو، خبری از لگ و تأخیر در بازی نیست. مسئله مهم آن است که روند بازی گلز مشابه فیفا و PES نیست. هوش مصنوعی برای کمک به شما حاضر است، اما کنترل کامل بازیکنان در اختیار شماست. برای نمونه مدافعان در بازی FIFA 23 به‌صورت خودکار کار خود را انجام می‌دهند و ممکن است بازی گلز این شکلی نباشد. سازنده می‌گوید که سرورهای آنلاین در سراسر دنیا قرار می‌گیرد و آن‌ها گیم‌پلی را به گرافیک ترجیح می‌دهند و هدف آن‌ها ارائه یک بازی روان و سریع است.

در حال حاضر حالت‌های 2v2 و همچنین 5v5 تائید شده‌اند. تمامی بازی‌کنان توسط کاربران واقعی کنترل می‌شوند. تولید بازی در مرحله آلفا قرار دارد و هنوز زمان زیادی تا انتشار باقی مانده است و می‌توانید به وب‌سایت اصلی سر بزنید و ثبت‌نام کنید.

منبع: Wccftech

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
Par30Game