طبق گزارش رسمی جدیدی که در وب سایت انیمه Nier Automata (نیر اتوماتا) منتشر شده، شیوع کرونا موجب اختلال در پخش این اثر اقتباسی و به تعویق افتادن قسمتهای آینده شده است.
انیمه Nier: Automata Ver1.1a، اثر اقتباسی استودیو A-1 Pictures از بازی نیر اتوماتا است. روند پخش این اثر پس از مدتها انتظار در اوایل ماه ژانویه سال جاری آغاز شد، اما پس از تنها سه اپیزود، اعلام شد که به دلیل شیوع کرونا و وجود موانع در تولید آن، قسمتهای آینده در زمان مقرر نمایش داده نمیشوند. پس از گذشت حدود یک ماه، پخش انیمه Nier: Automata Ver1.1a از سر گرفته شد. حال بر اساس گزارش منتشر شده در وب سایت رسمی، باری دیگر پخش این انیمه با اختلال همراه شده و اپیزودهای 9 به بعد در تاریخ دیگری پخش میشوند
تاخیر در پخش انیمه نیر اتوماتا موجب عصبانیت بسیاری از طرفداران شده است. این افراد تردید دارند که کرونا دلیل واقعی به تعویق افتادن نمایش اپیزودهای جدید این اثر هستند. رسانه سرگرمی Bounding Into Comics برای دریافت پاسخهایی در این رابطه با یکی از افراد فعال در صنعت انیمه صحبت کرده است. به این واسطه مشخص شده که مشکل بسیار عمیقتر از آن چه که به نظر میرسد است. در درجه اول، صنعت انیمیشن ژاپن برای تولید بسیاری از آثار بیش از اندازه به پیمانکاران چینی وابسته است. اما به دلیل شیوع کرونا، انجام کارها به صورت برونسپاری به طور کامل متوقف شده است.
تاخیر در پخش پخش انیمه Nier Automata به دلایل مختلف
پیش از این اکثر پیمانکاران در چین و کره مستقر بودند، اما اکنون شرکتهای تولید انیمه سعی در همکاری با کشورهای دیگر به منظور عبور از این شرایط هستند. با این حال، حداقل چندین سال طول میکشد که انیمهسازان بتوانند در این فرآیند کاری جدید موفق شوند. همچنین به دلیل اجبار به انجام وظایف به صورت دورکاری، تاخیرهایی به وجود آمده است.
طرفداران انیمه عادت دارند که اصلاحات و بهبودهای کیفی زیادی را بین نسخه پخش شده از تلویزیون و نسخه بلوری یک انیمه ببینند. در مصاحبه Bounding Into Comics آمده است که تاخیر در پخش به معنای بهبود کیفیت نیست، بلکه به این واسطه سازندگان میتوانند مهلت کافی برای تحویل محصول را به دست بیاورند. استودیوهای انیمهسازی معمولا بودجه اولیهای برای اصلاحات نسخه بلوری تعیین میکنند، اما در نهایت بخش اعظم آن پیش از انتشار این نسخه صرف میشود. به همین دلیل انتشار نسخه بلوری با تاخیر همراه میشود.
همپوشانی کارکنان نیز موضوعی است که در مصاحبه Bounding Into Comics اشاره شده است. به این واسطه کارکنان استودیوهایی از جمله MAPPA مجبور هستند که به طور همزمان روی چندین پروژه کار کنند. همچنین گفته شده است که این امر یک روتین در صنعت انیمه بوده و بیش از 20 سال است که وجود دارد. با این حال شرکتهای فعال در زمینه تولید انیمه قصد برطرف کردن آن را نداشته و دستیابی به درآمد موردنظر را در اولویت قرار میدهند.
منبع: Dualshockers
دیدگاه کاربران
تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه