دانلود زیرنویس فارسی بازی Sherlock Holmes Chapter One
بازی GTA San Andreas
امیرحسین والی

5 نکته در بازی GTA San Andreas که فقط حرفه‌ای‌ها می‌دانند

امیرحسین والی 10 آذر 1400 17 دیدگاه

مدت زمان زیادی نیست که از انتشار سه‌گانه ریمسترشده Grand Theft Auto با نام GTA The Trilogy گذشته است و طرفداران قدیمی سری بعد از انتشار، سریعا گشت و گذار خود را در دنیاهای وایس‌سیتی، لیبرتی سیتی و سن آندریاس آغاز کردند. البته به خاطر مشکلات فنی بازی، خیلی از طرفداران نسبت به راکستار و انتشار این سه‌گانه اعتراض داشتند؛ راکستار چندی پیش از طرفداران عذرخواهی کرد و طی بیانه‌ای اعلام کرد که قصد دارد تا با انتشار چند آپدیت مختلف و پشتیبانی از بازی،‌ مشکلات سوار بر بازی را برطرف کند. اما با وجود این مشکلات، طرفداران سری مشغول تجربه این بازی هستند.

حرفه ای شدن در بازی GTA San Andreas

اگر طرفدار قدیمی این سری باشید و با تجربه‌ی عناوینی مانند بازی GTA San Andreas خودتان را طرفدار دوآتیشه سری جی تی ای می‌دانید، احتمالا به چند نکته موجود در ریمستر سن آندریاس توجه کرده‌اید؛ اما اگر متوجه این نکات نشدید، در این مقاله می‌خواهیم به پنج نکته‌ای بپردازیم که تنها طرفداران حرفه‌ای بازی GTA San Andreas متوجه آن شده‌اند. با پارسی گیم همراه باشید.

بازی GTA San Andreas

5- باید مراقب هیکل CJ باشید

سن آندریاس در زمان انتشارش، بازی انقلابی‌ای بود؛ راکستار به نکات بسیار ریزی اهمیت داده و همین موضوع باعث شده بود تا تعامل با جزئیات فرعی برای پلیرها بسیار جذاب باشد. یکی از این نکات ریز،‌ شخصی‌سازی هیکل و بدن سی جی بود. اگر در بازی به سی جی بیشتر از حد مجاز غذا بدهید،‌ خصوصا غذاهای چرب، سی جی به مرور زمان چاق‌تر می‌شود. این چاق شدن تاثیراتی در گیم‌پلی بازی دارد که می‌توان به میزان احترام، میزان انرژی سی جی و توانایی مبارزه تن به تن اشاره کرد.

در بازی می‌توانید به باشگاه سر بزنید و به سی جی کمک کنید تا هیکل مناسبی را برای خود بسازد اما نکته قابل توجه اینجاست که اگر برای سی جی هیکل و بدن خوبی بسازید، باید حواستان باشد که حتما به قدر کافی او را مجبور به خوردن غذا کنید تا چربی بدن کافی به او برسد تا عضله‌های او به مرور زمان نسوزد. این مقدار از اهمیت به جزئیات در گیم‌پلی، آن هم چنین موضوع فرعی، باعث شد تا این بازی بتواند طرفداران زیادی را از همان ابتدا به سوی خود جذب کند.

بازی GTA San Andreas

4- انرژی بی‌نهایت با دزدی کردن!

انرژی زیاد شاید در ابتدای بازی اهمیت چندانی نداشته باشد، چون اکثر ماموریت‌های بازی را با راندن وسایل نقلیه سپری می‌کنید و نیازی به دویدن بیش از حد یا شنا کردن نیست. اما بعدها در بازی به خصوص در شهر دوم یعنی San Fierro، نیاز به انرژی بیشتر CJ را احساس خواهید کرد. به عنوان مثال در یکی از مراحل بازی، باید بتوانید انرژی CJ را تا حدی بالا ببرید که بتوانید برای دقایق زیادی زیر آب شنا کنید تا بتوانید این مرحله را به پایان برسانید و اگر با انرژی و قابلیت حبس نفس پایین برای انجام مرحله اقدام کنید، بازی ماموریت را به شما نمی‌دهد.

اما برای به دست آوردن انرژی بی‌نهایت در بازی، راه‌حل قطعی وجود دارد. در یکی از مراحل اصلی بازی، سی جی و رایدر، شب راهی دزدی خانه یک فرد بازنشسته ارتش می‌شوند و چند اسلحه از او می‌دزدند و پس از انجام این مرحله، مراحل دزدی دیگری به عنوان ماموریت فرعی برای انجام در دسترس قرار می‌گیرد. اگر هر ۱۲ مرحله دزدی را بتوانید با موفقیت به پایان برسانید،‌ بازی به شما جایزه ویژه‌ای می‌دهد و آن‌ هم انرژی بی‌نهایت است. بدین شکل می‌توانید بدون هیچ محدودیتی در بازی شروع به شنا و دویدن کنید و سی جی هیچوقت خسته نخواهد شد.

بازی GTA San Andreas

3- ورود به فرودگاه، بدون نیاز به گواهی خلبانی

برای خود من،‌ یکی از لذت‌بخش‌ترین کارها بعد از نصب جی تی ای سن آندریاس، سر زدن به فرودگاه و راندن هواپیمای بزرگ آبی-سفید بود. اما برای این که به صورت قانونی و بدون مشکل بخواهید از گیت فرودگاه عبور کنید و سوار هواپیماها شوید، باید مدت زمان زیادی از خط داستانی بازی بگذرد تا گواهی خلبانی خود را دریافت کنید و گیت‌های فرودگاه به روی شما باز شود. در ابتدای بازی وقتی جلوی گیت فرودگاه قرار بگیرید، نگهبانان فرودگاه به شما هشدار می‌دهند که شما اجازه ورود ندارید و باید گواهی خلبانی داشته باشید. اما راه ساده‌تری نسبت به سپری کردن داستان بازی GTA San Andreas وجود دارد.

ماشین خود را کنار غرفه نگهبانی و نزدیک دیوار پارک کنید؛ مطمئن شوید که خودروی شما به اندازه کافی نزدیک دیوار است چون باید روی ماشین قرار بگیرید و با پرش دیگری از روی ماشین، از دیوار فرودگاه رد شوید. اگر یک‌بار این کار را انجام دهید و پای خود را داخل باند فرودگاه بگذارید، دیگر در گیت برای شما باز می‌شود و می‌توانید برگردید تا ماشین خود را به داخل باند فرودگاه بیاورید. البته راه دیگری که می‌توانید استفاده کنید،‌ استفاده از کدهای تقلبی مثل ROCKETMAN است که با جت‌پک،‌ از بالای گیت رد شوید.

بازی GTA San Andreas

2- ورود به San Fierro بدون تعقیب پلیس

ایالت سن آندریاس در بازی از سه شهر لوس سانتوس،‌ سن فیرو و لس ونتورس تشکیل شده که شروع بازی از شهر لوس سانتوس خواهد بود و به مرور زمان داستان بازی در شهرهای دیگر ادامه پیدا می‌کند؛ اما به خاطر پیشبرد درست خط داستانی، راکستار این اجازه را به پلیر نمی‌دهد که به راحتی وارد شهرهای دیگر شود و از شما می‌خواهد که به درستی داستان را پیش ببرید. اگر بر خلاف خواسته بازی، از لوس سانتوس خارج شوید و به شهرهای دیگر پا بگذارید، با تعقیب ۶ ستاره پلیس مواجه خواهید شد که بدون کد تقلب، تقریبا محال است که بتوانید جان سالم به در ببرید چرا که این شش ستاره، هیچوقت از روی شما برداشته نمی‌شود! اما همانطور ک حدس می‌زنید، یک راه برای دور زدن این مشکل وجود دارد.

طبق نکته قبلی، وارد فرودگاه بشوید و یکی از هواپیماها را دزدیده و به سمت کوهستان Mount Chiliad بروید؛ زمانی که به سن فیرو نزدیک شوید، به احتمال خیلی زیاد راکت‌هایی به سمت هواپیمای شما پرتاب می‌شود که شما را از پا در آورد. قبل از برخورد راکت با هواپیما از آن خارج شده و چتر نجات خود را باز کنید. در اطراف این کوهستان، موتورهای زیادی وجود دارد؛ یک موتور بردارید و با سریع‌ترین حالت ممکن روی گذرگاه‌های چوبی حرکت کنید تا به یک منطقه مناسب برای پرش با موتور برسید و زمانی که پرش را انجام دادید، از موتور جدا شوید و به خاطر ارتفاع بالا و شدت برخورد سی جی با زمین، احتمالا سی جی می‌میرد و در یکی از بیمارستان‌های سن فیرو بدون تعقیب پلیس بیدار می‌شود. این‌گونه می‌توانید بدون هیچ مشکلی در شهر سن فیرو قدم بزنید.

بازی GTA San Andreas

1- کشتن فروشنده‌های مواد مخدر برای دریافت پول بیشتر

البته فکر نکنم که خیلی‌ها بازی GTA San Andreas را بدون کد تقلب پیش ببرند و با یک HESOYAM ساده می‌توانید پول زیادی را در بازی بدست آورید؛ اما اگر از آن دسته پلیرهایی هستید که دوست دارید بدون تقلب بازی را ادامه دهید، احتمالا در اوایل بازی نیاز به داشتن پول بیشتر را احساس کنید. کارهای مختلفی در طول بازی می‌توان برای دریافت پول بیشتر امتحان کرد. به عنوان مثال جابجایی مسافر با تاکسی‌های داخل بازی یا رانندگی با آمبولانس برای نجات جان شهروندان از معدود کارهایی هستند که می‌توانید برای درآمدزایی استفاده کنید. همچنین انجام ماموریت‌های اصلی و فرعی هم به صورت خودکار برای شما درآمدزایی ایجاد می‌کند؛ اما راه‌حل بهتری برای درآمدزایی وجود دارد که یک جهش بسیار خوب در ابتدای بازی را برای پلیر فراهم می‌کند.

شهر لوس سانتوس، یکی از کثیف‌ترین محیط‌های زندگی است و این موضوع را می‌توانید با وجود زیاد فروشنده‌های مواد مخدر در سطح شهر درک کنید. اگر سمت فروشنده‌های مواد مخدر بروید و درخواست آن‌ها برای خرید مواد را چند بار رد کنید در نهایت وارد درگیری تن به تن می‌شوید که باید او را ناکار کنید که کار چندان سختی نیست. بعد از انجام این‌کار، می‌توانید پول‌های او را برای خود بردارید که مبلغی حدود ۲۰۰۰ دلار است و اگر ده بار این کار را انجام دهید،‌ حدود ۲۰ هزار دلار پول به دست می‌آورید.

این تنها پنج نکته برای حرفه‌ای هاست و نکات دیگری هم وجود دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید تجربه بهتر و راحت‌تری طی بازی داشته باشید. البته خیلی از این کارها با انجام کدهای تقلب انجام پذیر است، اما تجربه بازی با تمام سختی‌هایش حس و حال بهتری دارد.

نظر شما راجع به این نکات چیست؟ چه نکته‌ دیگری را می‌توانید به این پنج نکته ذکر شده اضافه کنید؟

منبع:Thegamer

مطالب مرتبط

سوالات متداول در رابطه با این محتوا

چگونه پول بیشتری را در GTA: San Andreas بدست آوریم؟

با کشتن فروشنده‌های مواد مخدر در خیابان‌های لوس سانتوس می‌توانید حدود ۲۰۰۰ دلار از آن‌ها بگیرید.

۱
چگونه بدون کد تقلب پول بیشتری در GTA: San Andreas داشته باشیم؟

راه‌های زیادی برای درآمدزایی از جی تی ای سن آندریاس مثل رانندگی تاکسی،‌ رانندگی اتوبوس و پول گرفتن با کشتن مردم داخل بازی وجود دارد.

۲
چگونه بدون ستاره پلیس در شهرهای دیگر GTA: San Andreas برویم؟

اگر مسیر درست را برای ورود به شهرهای بازی طی کنید و خود را از ارتفاعی پرت کنید در بیمارستان شهر موردنظر بیدار می‌شوید و می‌توانید بدون ستاره در شهر قدم بزنید.

۳

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 17 دیدگاه
  • Mahdi

    مهمان

    اینها و که همه بلدن همه

    پاسخ دهید
  • محمد

    مهمان

    سلام این بازی رو گوشی کردم یه کد بود میزدمبا یه برنامه دیگه پول بینهایت میداد همه ماموریت هاشو انجام دادم و همه شهر هاشو قفل هاشو باز کردم خیلی سخت بود ولی من جون بینهایت و یه تفنگ بی نهایت داشتم یه برنامه هستش که این کد هارو رویه گوشی میزنه

    پاسخ دهید
  • سام

    مهمان

    من به جز انرژی بینهایت همه رو میدونستم
    اما بدون جت پک هم میشه وارد فرودگاه شو با ی موتور سریع از ی تونل رد میشدم بعدش میپریدم توی فرودگاه اولترا پرو مکس🤟🤟😂😂😎😎😎

    پاسخ دهید
  • Sanam

    مهمان

    من این گیم رو چند سال پیش بازی کردم یک قسمت اش سوار دو چرخه میشی به طرف یک فروشگاه روان میشی نمی دونم فروشگاه دقیق کجاست یادم نمونده بعد چون در های فروشگاه فقط وقتی بازه زمانی که پیاده باشی پس جلو فروشگاه پیاده شو وقتی که در ها باز شد زودی دوباره سوار دوچرخه شو و داخل فروشگاه شو بعد به فضا معلق خواهد شدی و ته اش زیر یک زینه قرار میگیری که بعضی وقت نجات پیدا می کنی بعضی وقت نه باید گیم از سر نو بازی کنی

    پاسخ دهید
  • محمدرضا

    مهمان

    عالی،ولی یکی از بهترین روش برای پول در آوردن شرط‌بندی تو باشگاه اسب سواری زیر پل بزرگ شهر خود cj هستش بلدید برید پولدار میشید

    پاسخ دهید
  • MAHDI_2002

    مهمان

    والا اینارو همه میدونیم….این بازی خیلی بیشتر از اینا نکته دار

    پاسخ دهید
  • Barbara Palvin

    مهمان

    حتی اگه در سن فیرو هم بمیرید بازی شما رو در نزدیک ترین بیمارستان ولی در لوس سانتوس زنده میکنه. پس یعنی من از پرو هم پرو ترم🙂 پرو مکس🤟

    پاسخ دهید
  • Arshia

    مهمان

    واقعا یادش بخیر من خیلی وقت پیش ها کسایی که مواد مخدر می‌فروختم رو می‌کشتم تا پول واسه خرید خونه داشته باشم.تازه نمی‌دونستم پول رمز داره😂😂

    پاسخ دهید
  • ‌امیر

    مهمان

    من همه رو میدونستم😂

    پاسخ دهید
    • Pro در پاسخ به ‌امیر

      مهمان

      یکی از نکته ها رو نگفتید. اگر تمام مراحل آتشنشانی رو انجام بدید دیگه آتیش روتون اثر نمی کنه

  • مهمان

    من همه رو میدونستم😂

    پاسخ دهید
  • محمدرضا

    مهمان

    وای gta san andreas یادش بخیر چه دورانی داشتم با این بازی والا دوباره دارم بازیش میکنم نسخه انگلیسیش و تمام رازهاشم میدونم

    پاسخ دهید
  • ريال

    مهمان

    آفرین به همتون 🙂

    پاسخ دهید
  • Kambyses

    مهمان

    من همه این راز ها را میدونستم
    پس من یکی از بازی کن های حرفه ای این بازی هستم

    پاسخ دهید
  • محمد جواد

    مهمان

    میشه به راحتی سوار قطار بشی، میتونی از بچه محلات به راحتی کمک بگیری، با تاکسی مسافر بری کنی، با آمبولانس به مسافران مریض کمک کنی، اگر کسی قصد زدن مارو داشته باشه با نشانه گرفتن اسلحه به روی اون باعث فرار کردن طرف میشه، حتا میشه به پلیس هم کمک کرد به نظرم gta san andreas و gtaiv یکی از بهترین بازی ها هس در gta iv میشه آجر به دست بگیری, ماشین ها در gta ivفنری نرم دارن وجلوه زیبا تری به بازی داده شده(لیز خوردن ماشین ها), در gta san اگر ماشین ها چپ میکنن آتش میگیرن، و کاری از ما بر نمی آید، هنوز به آن پی نبودیم که اگر از ماشین پیاده میشیم آن را قفل و خاموش کنیم. ممنون از سایت خوب شما

    پاسخ دهید
  • محمد جواد

    مهمان

    میشه به راحتی سوار قطار بشی، میتونی از بچه محلات به راحتی کمک بگیری، با تاکسی مسافر بری کنی، با آمبولانس به مسافران مریض کمک کنی، اگر کسی قصد زدن مارو داشته باشه با نشانه گرفتن اسلحه به روی اون باعث فرار کردن طرف میشه، حتا میشه به پلیس هم کمک کرد به نظرم gta san andreas و gtaiv یکی از بهترین بازی ها هس در gta iv میشه آجر به دست بگیری, ماشین ها در gta ivفنری نرم دارن وجلوه زیبا تری به بازی داده شده(لیز خوردن ماشین ها), در gta san اگر ماشین ها چپ میکنن آتش میگیرن، و کاری از ما بر نمی آید، وقتی

    پاسخ دهید
  • Ali

    مهمان

    من با یکبار رفتن بدون کد های تقلب کلشو گشتم تازه با هواپیما و بدون چتر نجات رفتم

    پاسخ دهید


Adv
Adv