یحیی رحیمی

سونی به دنبال اندازه‌ای بزرگ‌تر برای کنسول PS5 بود

یحیی رحیمی 21 آبان 1399 بدون دیدگاه
441 بازدید

چند روزی تا عرضه جهانی کنسول PS5 مانده و وب‌سایت‌های مختلف بازی‌های ویدیویی آن را یک‌قدم به سمت جلو می‌دانند و باور دارند که این کنسول می‌تواند تعریف‌کننده نسل نهم کنسول‌ها باشد. سونی استایل طراحی خاصی برای پلی استیشن 5 آماده کرده که باعث بحث‌وجدل میان طرفداران بازی‌های ویدیویی شده است. می‌دانیم که این بزرگ‌ترین کنسول ساخته‌شده در تاریخ است و بر اساس اطلاعات جدید، سونی به دنبال اندازه‌ای بسیار بزرگ‌تر در نمونه‌های اولیه بوده که جای بیشتری از اتاق را پر می‌کرد.

Yujin Morisawa، طراحی پلی استیشن، در گفتگو با واشینگتن پست در مورد نحوه طراحی و تولید کنسول PS5 صحبت کرده و اینکه اندازه کنسول در طرح‌های اولیه، بزرگ‌تر از نمونه نهایی بود و دلیل آن‌هم، طراحی سیستم خنک‌کننده و سینک گرمایی بود که اجازه طراحی یک کنسول کوچک‌تر را نمی‌داد:

وقتی‌که شروع به طراحی کردم، اندازه‌ای بزرگ در ذهن داشتم و این در حالی است که هنوز نمی‌دانستم قرار است که ازنظر مهندسی چطور خواهد بود. تیم مهندسان در واکنش به طرح‌های اولیه به من گفتند که کنسول بسیار بزرگ است و باید آن را نسبت به طرح‌های اولیه کوچک‌تر کنم.

تیم مهندسان سونی بالاخره موفق به تائید طرح نهایی می‌شوند و اندازه نهایی کنسول ازنظر آن‌ها، بی‌عیب و کامل است. موریساوا در مورد طراحی کنسول و اینکه چطور شکل فعلی به ذهنش رسیده هم‌صحبت کرده و گفته: « من ایده وجود 5 بعد را در ذهن داشتم و اینکه بازیکنان در یک دنیای موازی زندگی می‌کنند که می‌توانند در فضا و زمان حرکت کنند» ازنظر او این تعریف پلی استیشن 5 است و این طرح تنها یک ابزار برای پر کردن فاصله میان سخت‌افزار و بازیکن است.

کنسول پلی استیشن 5 از فردا 22 نوامبر در چندین کشور عرضه خواهد شد و از روز 29 آبان هم شاهد عرضه جهانی خواهیم بود. نظر شما چیست؟

منبع:DualShockers

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.