پس از سالها انتظار بالاخره نسخه بعدی سری بازی بتمن در رویداد DC FanDome امروز معرفی شد. این رویداد با خبرهای زیادی همراه بود و ابتدا با معرفی بازی جوخه خودکشی کارش را آغاز کرد. نسخه جدید بتمن، Batman: Gotham Knights نام دارد که با آنچه قبلا در دنیای Arkham دیده ایم متفاوت است و اینجا بتمن مرده است.
تریلر با خبر مهمی شروع می شود، می توانیم بروس وین را ببینیم که در انفجار مهیبی جان خود را از دست داده است. پس از آن است که پیام مهمی برای خانواده بتمن فرستاده می شود و خبر تایید می شود و بدتر از همه غار مخفی هم نابود می شود. پس از آن می بینیم که Gotham برای حفظ صلح و آرامش به ابرقهرمان های جدیدی نیازمند است.
پس از آن است که بت گرل، نایت وینگ، رد هوود و رابین را مشاهده می کنیم که همگی با ویژگی های منحصر به فردشان دست به دست هم داده اند تا به جنگ دشمنان گاتهام بروند. در آخرین لحظات تریلر می توانیم Court of Owls را ببینیم که قبلا هم در شایعات بازی مطرح شده بود. پس از انتشار تریلر سینمایی، شاهد انتشار گیم پلی بازی توسط IGN بودیم که بخش هایی از حرکات بت گرل و رابین را مشاهده کردیم. مبارزات فوق العاده به نظر می رسد و جالب است که با المان های نقش آفرینی هم یکی شده است.
بتمن مرده است و حالا خانواده او، بت گرل، ردو هوود و رابین هستند که باید مواظب گاتهام باشند و امید را به شهر برگردانند. دشمنان بی خیال ننشسته اند و به دنبال کشاندن شهر به سمت هرج و مرج و نابودی هستند. ماموریت شما حالا شروع می شود، پا جای پای شوالیه بگذارید.
یکی از ویژگی های گیم پلی بازی Batman: Gotham Knights قابلیت Co-Op است و می توان به صورت گروهی به جنگ دشمنان رفت. این قابلیت به صورت دو نفره خواهد بود و جالب است که دشمنان دارای سطح مخصوص خواهند بود و همه آنها با حملات یکسان از بین نخواهند رفت. تمامی شخصیت ها و طراحی بازی با آنچه قبلا در دنیای Arkham دیده ایم متفاوت است و انتظار یک دنباله برای آن سری را نداشته باشید.
منبع: DualShockers


دیدگاه کاربران
تعداد دیدگاه کاربران: 2 دیدگاهMohammad
سلام،
به نظر شما موقعی که بیاد برای pc حداقل چه سیستمی نیازه تا بازی بخوره؟
Erfan در پاسخ به Mohammad
این بتمن 2021 گرافیک 2 گیگ 1050 میخواد این اگه بیاد دیگه گرافیکه 4 گیگ 1060