mixer
یحیی رحیمی

بستن Mixer توسط مایکروسافت و همکاری با فیس بوک گیمینگ

یحیی رحیمی 3 تیر 1399 بدون دیدگاه
546 بازدید

مایکروسافت اعلام کرده است که پلتفرم استریم بازی Mixer را به دلیل همکاری با فیس بوک گیمینگ خواهد بست و در نتیجه استریمرهایی چون نینجا و Shroud دوباره می توانند به پلتفرم تویچ بازگردند. این پلتفرم جایی در کنسول های نسل آینده نخواهد داشت.

فیل اسپنسر در گفتگو با وب سایت The Verge در مورد تصمیم اتخاذ شده مایکروسافت برای تعطیل کردن میکسر گفته است:

Phil Spencerما واقعا دیر شروع کردیم و تعداد کاربران ماهانه فعال این سرویس نیز نسبت به دیگر بازیگران بزرگ این عرصه پایین بود. من فکر می کنم که جامعه کاربران میکسر از ویژگی ها و کاربران گسترده فیس بوک نفع خواهند برد و حالا می توان به همان شیوه شبکه های اجتماعی، به گیمرها نیز وصل شد.
نینجا، شرود و دیگر استریمرهای بزرگ نیز می توانند به تویچ بپیوندند یا اینکه فیس بوک گیمینگ را انتخاب کنند. این موضوع به آن‌ها بستگی دارد. ما چندان به مساله فروش فکر نکردیم و این بیشتر در مورد همکاری است که هم برای استریمرها و هم جامعه کاربران نفع خواهد شد. حالا این توانایی را داریم که محتوای xCloud را به اشتراک گذاریم و این فرصت را در اختیار گیمرها قرار دهیم تا از آنجا نیز به بازی بپردازند.

برای افرادی که با پروژه xCloud آشنا نیستند باید گفت که این پلتفرم کاملا شبیه Stadia نیست و بلکه طرفداران می توانند استریمرهای محبوب خود را نیز از آنجا ببیند و اینکه نحوه بازی شان را تماشا کنند. این ویژگی قرار بود توسط Mixer ارایه شود اما حالا روی فیس بوک گیمینگ شاهد آن هستیم. سرویس استریم فیس بوک نیز همین چند وقت پیش عرضه شد اما به نظر می رسد که همکاری ایجاد شده به منظور رشد هر دو طرف مایکروسافت و فیس بوک بوده است.

اسپنسر همچنین در توییت جدید خود، خوشحالی خود را از همکاری با فیس بوک نشان داده است و اینکه پروژه xCloud می تواند کمک بزرگی به صنعت بازی کند.

منبع: VG247

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.