تقریبا حدود یک سال تا عرضه نسل بعدی کنسول های مایکروسافت مانده است و از همین الان اطلاعاتی در مورد پروژه Xbox Scarlett می دانیم. حالا Phil Spencer در جدیدترین مصاحبه خود از رقابت با کنسول PS5 و کمپانی سونی در نسل بعدی کنسول ها گفته است و به نظر این بار قرار نیست مایکروسافت به آسانی کنار بکشد.
Spencer در مورد Xbox Scarlett گفته است که مایکروسافت حالا در زمان حیاتی به سر می برد و باید بتواند قدم های اول را به درستی بردارد:
اگر از نسل Xbox One و تجربه های آن درس بگیریم، باید بگویم که ما دیگر به دلیل قیمت یا قدرت از رقابت کنار نمی کشیم. اگر اوایل نسل فعلی کنسول ها را به یاد داشته باشید، کنسول ما صد دلار گران تر بود و البته قدرت سخت افزاری پایین تری نیز داشت. ما به همین دلیل پروژهScarlett را شروع کردیم تا توانیم موفقیت زیادی در بازار کسب کنیم.
Spencer در ادامه بدون اشاره به اسم PS5 و سونی گفت که مایکروسافت به دنبال رقابت با سازنده های کنسول بزرگ است و این رقابت را نیز از طریق یک سری پروتوکل ها انجام خواهد داد. او گفته است که می خواهد به شیوه های درستی با بقیه رقابت کند و برای همین است که روی قابلیت کراس پلی و Backward Compatibility تمرکز کرده است. جالب است که از زبان خود رئیس Xbox می شنویم که مایکروسافت به دنبال رقابت جدی با حریفان خود است.
در چند سال اخیر تلاش زیادی برای این موضوع شده است و می توانیم پروژه هایی مانند xCloud و Xbox Game Pass را مشاهده کنیم که موفق نیز بوده اندو به هر حال مایکروسافت نمی خواهد اشتباهات نسل فعلی را تکرار کند و می خواهد دوباره مانند Xbox 360 در تمام بازارها حضور داشته باشد. اسپنسر همچنین گفته است که به زودی در مورد کنسول جدید نیز صحبت خواهد کرد و فعلا زمان مناسبی نیست. نظر شما چیست؟
منبع: DualShockers

دیدگاه کاربران
تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه