cyberpunk 2077
یحیی رحیمی

توسعه دهنده Cyberpunk 2077 هنوز به دنبال اضافه کردن بخش مولتی پلیر به بازی است

یحیی رحیمی 31 مرداد 1398 بدون دیدگاه
631 بازدید

بازی Cyberpunk 2077 بدون شک از موردانتظارترین های سال 2020 است و استودیو CD Projekt RED همین الان هم ما را دیوانه بازی ساخته است. اخیرا طراح اصلی بازی به نام Marthe Jonkers گفتگویی در مورد بازی داشته است و پیرامون احتمال اضافه شدن حالت مولتی پلیر به بازی صحبت کرده است.

به نظر می رسد که استودیو بازی به دنبال گنجاندن چنین بخشی در آپدیت های بعد از انتشار بازی است اما هنوز چیزی مشخص نیست. او در این مورد گفت:

Marthe Jonkersممکن است که این بخش به بازی نخورد. ما هیچ گاه چیزی برای Cyberpunk 2077 نخواهیم ساخت مگر اینکه بدانیم در قد و قواره The Witcher است. من نمی دانم که آینده چطور خواهد بود اما اطمینان حاصل خواهیم کرد که همه چیز در بالاترین سطح کیفیت باشد.
ما در حال امتحان بخش مولتی پلیر هستیم اما تمرکز اصلی ما روی تجربه تک نفره بازی است و این چیزی است که شما در سال 2020 دریافت خواهید کرد. منظورم این نیست که دیگر مولتی پلیر را بیخیال خواهیم شد و همچنین مشخص نیست که بخش را داشته باشیم. فعلا در حالت تحقیق و بررسی هستیم.

Jonkers همچینن گفت که تیم توسعه بازی Cyberpunk 2077 از 200 نفری که روی The Witcher 3 کار می کردند به 400 نفر رسیده است. تیم اصلی در حال کار روی دنیای جهان باز است و می خواهد بازی طوری باشد که بتوان در جهت های مختلفی آن را پیش برد و به نوعی پایان های مختلفی داشته باشیم. بازیکنان همچنین قادر به شخصی سازیو تغییر شخصیت شان خواهند بود و می توانند حتی روابطشان با دیگر شخصیت ها را نیز تعیین کنند.

گفتنی است که بازی Cyberpunk 2077 در تاریخ 16 آوریل برای کنسول های نسل هشتم و رایانه های شخصی عرضه خواهد شد. بازی همچنین برای پلتفرم Stadia نیز عرضه می شود. نظر شما در این مورد چیست؟

منبع: Dual Shockers

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.