Psnex
هانس زیمر موسیقی سریال Harry Potter
ایمان اکرمی

هانس زیمر: موسیقی سریال Harry Potter هیچ شباهتی به فیلم‌ها نخواهد داشت

ایمان اکرمی 1 مهر 1405 بدون دیدگاه
5 بازدید

طرفداران قدیمی فیلم‌های هری پاتر باید منتظر موسیقی متن کاملا متفاوتی در سریال جدید اچ بی او باشند. هانس زیمر، آهنگساز شناخته‌شده سینما، اعلام کرده است که برای فصل اول این سریال موسیقی کاملا جدیدی خواهد ساخت و قصد ندارد از تم‌های موسیقی جان ویلیامز در فیلم‌های Harry Potter استفاده کند.

زیمر درباره رویکرد خود به موسیقی سریال توضیح داده است که نمی‌تواند مانند جان ویلیامز آهنگسازی کند و حتی اگر توانایی انجام چنین کاری را داشت، ترجیح می‌داد از سبک او فاصله بگیرد و به سراغ اثری کاملا اورجینال برود. به این ترتیب، موسیقی سریال قرار است فاصله محسوسی با صدایی داشته باشد که در مجموعه فیلم‌های اصلی Harry Potter به یکی از عناصر مهم هویت این فرنچایز تبدیل شد.

این آهنگساز همچنین فشار ناشی از ساخت موسیقی برای یک فرنچایز شناخته‌شده را با تجربه خود در فیلم Man of Steel مقایسه کرده است. زیمر در آن پروژه نیز باید پس از موسیقی ماندگار جان ویلیامز برای Superman، رویکردی متفاوت را انتخاب می‌کرد. او گفته است که در آن زمان حدود 3 ماه از فشار این مسئولیت نگران بود، زیرا موسیقی قبلی را اثری نبوغ‌آمیز و جایگزین‌ناپذیر می‌دانست.

هانس زیمر موسیقی سریال Harry Potter

به گفته هانس زیمر، زک اسنایدر، کارگردان فیلم در نهایت با یک جمله ساده به او کمک کرد تا از این فشار عبور کند: «هانس، این فقط یک فیلم است.»

زیمر در ساخت موسیقی سریال Harry Potter تنها نخواهد بود و کارا تالو و آنژه روزمان از همکاران او در بلیدینگ فینگرز نیز در این پروژه حضور دارند.

فصل اول سریال هری پاتر برای پخش در تاریخ 25 دسامبر 2026 از شبکه HBO برنامه‌ریزی شده است. فیلم‌برداری فصل دوم نیز قرار است طی هفته‌های آینده در بریتانیا آغاز شود.

منبع: VGtimes

Par30Game

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
Par30Game