GRID-2019
یحیی رحیمی

کارگردان سری بازی GRID: از خریدهای درون بازی متنفرم!

یحیی رحیمی 2 تیر 1398 بدون دیدگاه
1,925 بازدید

صنعت بازی های ویدیویی تماما به سمت سود و فروش رفته است و تقریبا شکلی بدتر از هالیوود به خود گرفته است. همین باعث شده است کمپانی های بازی سازی از هر حربه ای برای پول درآوردن از بازیکنان استفاده کنند و حتی اگر DLC نباشد، این Loot Box هاست که جیب شما را خالی می کند و خریدهای درون بازی همه جا باعث ایجاد تفاوت شده اند. اخیرا کارگردان بازی GRID در این مورد به بحث نشسته است.

اخیرا مصاحبه ای با Christopher Smith، کارگردان بازی GRID انجام گرفته است و سوال های زیادی از او پرسیده شده است. در آخر اما از او پرسیده اند که آیا خریدهای درون بازی در GRID وجود خواهد داشت یا خیر و او گفته است که این ریز تراکنش ها متنفر است. او در این مورد گفت:

من از ریز تراکنش ها متنفرم. تنها یک چیز می توانم بگویم، ما قرار نیست به خاطر پیست های اضافی پولی دریافت کنیم. هر کدام از پیست ها برای همه منتشر خواهند شد. بزرگ ترین دلیل خرید DLC این است که ماشین های جدیدی وجود دارند و محتوای جدید. همچنین محتوای جدید نیز جوایزی دارد و یک سری بخش ها را باز می کند و در کل کلی محتوای جذاب برای بازی وجود دارد؛ اما اگر من و تو بازی می کنیم و با هم دوستیم و تو DLC نداری، می توانی به هر مود جدیدی که منتشر می شود بروی و کلاس های جدید را نیز داشته باشی.

اگر اتومبیلی که می خواهی را نداری، می توانی آن را اجاره کنیم. اجاره کردن البته پولی که شما از مسابقه می گیرید را کاهش خواهد داد. این به شما اجازه خواهد داد که هنوز بازی کنید اما اگر می خواهید که اتومبیل های جدید و جوایز بیشتری دریافت کنید و حالت های جدیدی برای بخش Career دریافت کنید، لازم است که DLC داشته باشید.

با توجه به این گفته ها، GRID دارای ریز تراکنش و خریدهای درون بازی نخواهد بود و تنها DLC برای آن منتشر خواهد شد و با خریدن آن به همه چیز دسترسی خواهید یافت. قرار است که 13 سپتامبر شاهد عرضه GRID برای کنسول های نسل هشتم و رایانه های شخصی باشیم. نظر شما چیست؟

منبع: GamingBolt

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.