بازی Metro 2039
یحیی رحیمی

خالق مترو: Metro 2039 یک بازی نیست؛ تجربه‌ای از استبداد است

یحیی رحیمی 31 فروردین 1405 3 دیدگاه
5,164 بازدید

دیمیتری گلوخوفسکی، خالق و نویسنده رمان‌های مترو در صفحه‌ی شخصی‌اش در شبکه اجتماعی اکس، پیامی در مورد بازی جدید این سری منتشر کرده است. وی معتقد است که Metro 2039 صرفا یک بازی نیست و بلکه می‌خواهد تجربه‌ای تاثیرگذار و معنی‌دار ارائه کند و نمی‌خواهد که صرفا یک شوتر اول شخص داستانی دیگر باشد.

شرکت 4A Games هفته‌ی پیش از بازی مترو 2039 رونمایی کرد. بازی جدید فوق‌العاده تاریک و خشونت‌آمیز بود و مضامین سیاسی تندی را موردتوجه قرار داده بود. سازندگان بارها گفته‌اند که از جنگ اوکراین الهام گرفته‌اند و زندگی در طی این جنگ سیاه، روی نظر و جهان‌بینی آنها تاثیر گذاشته است. تریلر معرفی بازی اما بعدی روان‌شناختی به شخصیت اصلی می‌دهد و تصمیماتی که در گذشته گرفته، مثل کابوسی او را رها نمی‌کنند.

گلوخوفسکی معتقد است که مترو 2039 می‌خواهد داستانی مهم را روایت کند و صرفا یک بازی سرگرم‌کننده نیست: «من فکر نمی‌کنم که Metro 2039 باید یک بازی نامیده شود، باید آن را یک تجربه نامید.» گلوخوفسکی از جمله نویسنده‌های تحت تعقیب روسیه است و مدت‌هاست که خارج از این کشور زندگی می‌کند و سعی کرده تا با خلق داستان بازی جدید، مخالفتش با جنگ اوکراین را نشان دهد.

بازی Metro 2039

بازی مترو 2039 به همین دلیل تجسم رنج، امید و تعالی خلاقانه از وحشت‌های جنگی است که شعله‌هایش دامن اوکراین را گرفته‌اند. استودیو 4A Games از چالش‌های زندگی و کار در دوران جنگ صحبت کرده و سعی کرده‌اند تا این تجربه‌ها را در قالب داستان روایت کنند. هر چند آنها به دنبال رمانتیک کردن آخرالزمان نیستند و نمی‌خواهند که پایان دنیا را جذاب و هیجان‌انگیز نشان دهند، بلکه می‌خواهند ذات و قلب انسان در دنیایی مرده و بی‌رحم را نشان دهند. به همین دلیل دلیل داستان بازی جدید بر پایه‌ی ارزش‌ّهایی مثل حقیقت و آزادی و واقعیت تلخ جهان پیرامونمان شکل گرفته است.

استودیو 4A Games در نهایت می‌خواهد بازی‌کنان درک بهتری از هزینه‌ی سکوت کردن در مقابل زور، وحشت استبداد و بهای آزادی پیدا کنند و زندگی در چنین دورانی را حس کنند و در موردش تامل کنند. این باعث نمی‌شود که با یک بازی سرگرم‌کننده روبه‌رو نباشیم و همچنان گیم‌پلی زنده و امروزی خواهیم دید. بازی Metro 2039 در زمستان امسال برای کنسول‌های نسل نهم و کامپیوتر منتشر خواهد شد.

منبع: Tweaktown

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 3 دیدگاه
  • Avatar

    Xprime

    مهمان

    جنگی که شعله هایش دامن اوکراین را گرفته
    چقدر نوسینده و سایت با طرف گیری صحبت میکنن
    حداقل بعد از این جنگ دیگ طرف اوکراینی کمک نظامی اسراییل و امریکا روی این سر مردم کرده رو نگیرین

    پاسخ دهید
    • Avatar

      نمیدونم در پاسخ به Xprime

      مهمان

      عزیزم اون قسمت از مرجعی که اون پایین نوشته ترجمه‌ شده… الکی مردم مردم هم نکن…

  • Avatar

    نمیدونم

    مهمان

    باشه اول بهینه اش کن تا حداقل 60 فریم بده پاره نشه سیستم ملت بعد بیا تز و بیانیه پر کن من خودم میاک برات کف میزنم….

    پاسخ دهید