اولین قسمت فصل دوم سریال فوقالعاده فالاوت اخیراً منتشر شد و توانست نظر مثبت منتقدین و طرفداران را جذب کند. در همین راستا، شبکه بیبیسی مصاحبهای با تاد هاوارد، رئیس استودیوی بتسدا و یکی از تهیهکنندگان سریال فالاوت انجام داده است. او در این مصاحبه اعلام کرد که داستان بازی Fallout 5 همسو با اتفاقات سریال فالاوت خواهد بود و در جهانی جریان دارد که اتفاقات سریال رخ داده یا در حال رخ دادن است.
بهصورت خلاصه، تاد هاوارد این موضوع را تأیید کرد که در نسخه بعدی، اتفاقات رخ داده در سریال را نظر خواهند گرفت و با در نظر داشت اتفاقات پیرامون آن، جهان بازی را گسترش خواهند داد. هیچکدام از بازیهای سری Fallout ارتباط داستانی مستقیمی با یکدیگر ندارند. نهتنها از نظر زمانی، بلکه از نظر منطقهای نیز این بازیها کاملاً متفاوت با یکدیگر هستند.

دلیلی که بتسدا میخواهد به این موضوع اهمیت بدهد، موج تازهای از گیمرها است که سراغ تجربه این بازی خواهند آمد. در نتیجه، بهتر است که در نسخه بعدی این سری، به اتفاقات رخ داده در سریال اشاره شود تا برای بازیکنان جذاب باشد. آقای هاوارد به این موضوع اشاره کرد که سریال فالاوت طرفداران خاص خود را پیدا کرده که با وجود تجربه نکردن بازیها، علاقه بسیاری به این جهان دارند.
در حال حاضر، بازی Fallout 5 بهصورت رسمی معرفی نشده و حتی خبر ساخت آن نیز توسط بتسدا تأیید نشده است. در حال حاضر این استودیو مشغول ساخت بازی The Elder Scrolls 6 است که هنوز هم مشخص نیست چه زمانی عرضه شود. در لابلای این پروژهها، شایعات ساخت ریمیک بازی Fallout 3 نیز به گوش میرسد.
منبع: GamingBolt
دیدگاه کاربران
تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه