The Walking Dead
یحیی رحیمی

Skybound Games برای نجات سری The Walking Dead تنها 5 کارمند در اختیار داشت

یحیی رحیمی 19 فروردین 1398 بدون دیدگاه
1,647 بازدید

استدیو Telltale سال پیش دست به تولید The Walking Dead : The Final Season زد و بعد از رسیدن به قسمت دوم بود که این استدیو با ورشکستگی مواجه شد و دست از کار کشید. از آن سو Skybound Games نمی خواست که این عنوان از دست رود و برای همین توسعه و انتشار نسخه های بعدی را شروع کرد.

اخیرا توسعه دهنده سابق Telltale و البته مدیرعامل جدید بخش بازی Skybound همراه یکدیگر مصاحبه ای در این مورد داشته اند و مدیرعامل گفته است که Skybound آن زمان تنها 5 کارمند در بخش گیمینگ خود داشته است:

ما تقریبا یک سال بود که به کار مشغول بودیم و هنوز داشتیم یاد می گرفتیم. تیمی که در Telltale کار می کردند، تقریبا بی آلایش ترین تیمی بود که با آن کار کرده ام و آن‌ها تنها به کارشان بازگشتند و ادامه دادند.

او در ادامه گفته است که بازگرداندن کارمندان قدیمی بسیار مهم بوده است و تقریبا 40 نفر از قدیمی ها دوباره دور هم جمع شده اند و گروهی به نام هنوز شکست نخورده ایم را تشکیل داده اند و کاری که در Telltale مانده بود را پایان دادند. او در این مورد گفت:

این افراد بدون هیچ گونه فکری به یک باره کنار گذاشته شدند و واقعا موقعیت سختی بود. می توانید درکش کنید؟ شکر که توانستیم سریعا این پروژه را سرهم کنیم و همچنین از مدیریت Telltale نیز تشکر می کنم که باعث شدند روند فروش این بازی در سریع ترین زمان ممکن انجام شود.
او در مورد خود The Walking Dead نیز صحبت هایی کرد:

قسمت چهارم واقعا من را احساساتی کرد. واقعیتش را بخواهید دوست دارم وقتی کار در اواخر سخت می شود و این همان دینی است که ما به افرادی که روی این پروژه کار کرده اند داریم. واقعا نمی توانم بدون اینکه چشم هایم خیس شود به بازی نگاه کنم و واقعا به کار تمام افراد این بازی افتخار می کنم. ما همه برای ساخت یک بازی زیبا جمع شدیم و حالا سخت است که کار روی آن را ترک کنم. این پایان آن دوران است و ناراحت کننده است. اما خوشحالم که حداقل توانستیم آن را خوب تمام کنیم.

منبع: PC Gamer

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.