Adv Adv
گیفت کارت رو از وبسایت مطمئن و ایمن بخرید
گیفت کارت رو از وبسایت مطمئن و ایمن بخرید
گیفت کارت استور یک فروشگاه آنلاین برای خرید انواع گیفت کارت PSN، خرید استیم والت، ایکس‌باکس لایو ، گیفت کارت اپل و گوگل و دیگر سرویس‌های بازی است که بستری ایمن را برای شما فراهم کرده تا با خیال راحت بتوانید به بازی‌های مختلف دسترسی داشته باشید.در تمام ساعات شبانه روز پاسخگوی شما هستیم.

گیفت کارت رو از وبسایت مطمئن و ایمن بخرید

بازی اکشن اول شخص آنلاین زولا ZULA
بازی اکشن اول شخص آنلاین زولا ZULA
بازی زولا یک بازی اکشن اول شخص آنلاین است که بازیکنان با ثبت نام و فعال سازی اکانت خود در بازی زولا می توانند آن را به صورت رایگان دانلود و بازی کنند، گیم پلی اصلی بازی زولا شبیه بازیهای رقابتی معروف مثل کانتر است که شما در قالب دو تیم در مقابل هم رقابت می کنید، تیمی که بتوانند بیشترین امتیاز یا تمام افراد تیم مقابل را شکست دهد برنده مسابقه خواهد شد، بازی زولا مخصوص سیستم عامل ویندوز است و به صورت دوره ای مسابقات کشوری برای این بازی به صورت آنلاین برگزار می شود.

بازی اکشن اول شخص آنلاین زولا ZULA

گیفت کارت رو ارزون بخر ، آیفون 11 ببر
Error: Embedded data could not be displayed.
در جشنواره گیفت‌ کارت اِستور اولین پلی‌استیشن ۵ ایران مال شماست. جایزه های خفن دیگه هم هست، مثل ۳ دستگاه کنسول پلی استیشن ۴ و ۳۰ گیفت کارت ۱۰ دلاری دلخواه. این آخرش نیست شما با هر ۵۰ هزار تومان خرید از سایت گیفت کارت استور یک شانس بیشتر برای برنده شدن آیفون ۱۱، ۳ دستگاه ایرپاد اپل و ۱۰ میلیون تومان کد تخفیف برای ۵ نفر دارید.

گیفت کارت رو ارزون بخر ، آیفون 11 ببر

راهنمای چالش های بازی Fortnite - فصل هشتم - هفته‌ی سوم
کیوان آمیرزاده

راهنمای چالش های بازی Fortnite – فصل هشتم – هفته‌ی سوم

کیوان آمیرزاده 26 اسفند 1397 بدون دیدگاه 867 بازدید

چالش‌های هفته‌ی سوم فصل هشتم بازی Fortnite در دسترس بازیکنان قرارگرفته است که حاوی چالش‌هایی نسبتاً زمان‌گیر اما آسان است. در این مقاله می‌خواهیم به شما در سریع‌تر کامل کردن این چالش‌ها، کمک کنیم.

چالش‌هایی که برای تمام بازیکنان در دسترس است:

Fortnite

1- چالش‌های مرحله‌ای (مرحله‌ی اول: از مناطق Salty Springs و Fatal Fields در یک بازی دیدن کنید).

در این سری چالش‌ها، شما باید از دو منطقه‌ی مختلف در یک بازی دیدن کنید که می‌تواند چالش خسته‌کننده و زمان‌بری باشد. برای راحت‌تر شدن کارتان، وارد مود LTM گروهی بازی شوید (که در هفته‌ی سوم، مود Disco Domination در دسترس بازیکنان قرار گرفته) و یک راست سراغ کامل کردن این چالش بروید تا در سه بازی بتوانید آن را کامل کنید.

2- چالش‌های مرحله‌ای (مرحله‌ی اول: 30 کاکتوس را در مناطق بیابانی نابود کنید).

چالش دوم در نظر گرفته شده برای بازیکنان نیز یک چالش مرحله‌ای است که برای باز شدن مرحله‌ی بعدی، ابتدا باید وارد مناطق بیابانی بازی شوید و کاکتوس‌هایی که در سراسر این مناطق قرار گرفته‌اند را نابود کنید. دقت داشته باشید که تا کامل نشدن مرحله‌ی اول، نمی‌توانید مراحل بعدی چالش‌های مرحله‌ای را انجام دهید.

3- از 2 آیتم تله‌ای، در یک بازی استفاده کنید.

استفاده از تمام آیتم‌هایی که در بخش تله (Trap) قرار گرفته‌اند، این چالش را جلو می‌برند. وارد مود LTM شوید و با باز کردن Supply Drop ها، تله‌های زیادی را می‌توانید پیدا کنید و با استفاده کردن از دوتای آن‌ها در یک بازی، می‌توانید به راحتی کامل کنید. استفاده از کمپ فایر، سکوی پرش، تله‌ی آسیب‌رسان و Mounted Machin Gun همگی این چالش را جلو خواهند برد.

چالش‌هایی که فقط دارندگان بتل‌پس به آن‌ها دسترسی دارند:

Fortnite

4- گنج مخفی شده را پیدا کنید.

یک گنج در محیط برفی قرار گرفته است که مکان دقیق آن بر روی عکس مشخص شده است. یک صفحه‌ی لودینگ در بتل پس این فصل قرار دارد که یک ذره‌ بین بر روی نقشه قرار دارد. در واقع شما باید مکان جایی که ذره بین نشان می‌دهد را پیدا کنید.

Fortnite

5- 7 صندوق را در Sunny Steps یا Fatal Fields باز کنید.

با تغییر جزئی مکان Fatal Fields، صندوق‌های بیشتری را می‌توانید در این مکان پیدا کنید اما شاید برای یادگیری بهتر و مشاهده‌ی بخش‌های جدید اضافه شده در این فصل، سر زدن به Sunny Steps نیز خالی از لطف نباشد. مودهای LTM مکان خوبی برای باز کردن صندوق‌ها است اما این چالش را می‌توانید به صورت خودکار پس از بازی‌های زیاد کامل کنید. Party Assist نیز می‌تواند کمک خوبی برای سریع کامل کردن این چالش باشد.

6- به میزان 500 واحد به سر دشمنان آسیب برسانید.

برای کامل کردن این چالش، باید هدشات‌های زیادی کنید که بهترین مود برای کامل کردن این چالش، مودهای LTM یا Squad است. دقت داشته باشید هدشات کردن دشمنانی که در مود Squad بر روی زمین افتاده‌اند نیز این چالش را پیش می‌برد. به عبارتی اگر دشمنی بر روی زمین افتاد، با شاتگان او را هدشات کنید و به سرعت می‌توانید این چالش را کامل کنید. مودهای LTM گروهی نیز چون قابلیت Respawn دارند، مدت زمان زیادی را به شما برای کامل کردن این چالش ارائه می‌دهند و شما در یک بازی می‌توانید چالش را کامل کنید.

7- با سلاح‌های SMG، Pistol و Sniper Rifle، دشمنی را بکشید.

شما باید با هریک از سلاح‌های گفته شده یک دشمن را بکشید تا این چالش کامل شود. لزومی ندارد که این چالش در یک بازی انجام شود که باعث می‌شود مودهای LTM که دارای قابلیت Respawn هستند، آسان‌ترین راه برای کامل کردن این چالش باشند.

ستاره‌ی مخفی این هفته در کنار کوه آتش فشانی قرار دارد که مکان دقیق آن بر روی عکس مشخص شده است.

Fortnite

منبع: پارسی گیم

مطالب مرتبط

کانال تلگرام پارسی گیم

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.


Adv
Adv