بازی Escape From Tarkov
محمد جواد جعفری

کارگردان بازی Escape From Tarkov خطاب به یک گیمر: «خفه شو!»

محمد جواد جعفری 21 تیر 1404 بدون دیدگاه
4,720 بازدید

کارگردان بازی Escape From Tarkov، نیکیتا بویانوف، اخیرا مشاجره‌ای با یکی از طرفداران این بازی داشت که بسیار جنجالی شد. زمانی که یک کاربر از او و بازیش انتقاد کرد، این کارگردان به شکل غیرمنتظره‌ای به او گفت: «خفه شو.» این پاسخ تند بویانوف، باعث جنجال در اکانت او شد و این بازیساز را مجبور به عذرخواهی و رفع سوتفاهمات کرد.

در طی سال‌های اخیر و با همه‌گیری اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، بازیکنان و بازیسازان حالا ارتباط نزدیک‌تری با یکدیگر دارند. حالا بازیسازان می‌توانند جدیدترین اطلاعات درباره پروژه‌شان را به گوش طرفداران برسانند و گیمرها نیز می‌توانند انتقادات و پیشنهاداتشان را بدون واسطه، به توسعه‌دهندگان منتقل کنند. این اتفاق به خودی خود چیز مثبتی بوده و معمولا خیلی از مشکلات و باگ‌های یک بازی، با واکنش کاربران به آن در شبکه‌های اجتماعی شناسایی و تعمیر شده‌اند. البته ظاهرا این حجم از انتقادات و پیشنهادات، به مذاق همه خوش نمی‌آید.

با توجه به اینکه صحبت گیمرها با بازیسازان در فضای اینترنت معمولا بدون واسطه بوده و مستقیما انجام می‌گیرد، این صحبت‌ها گاها ممکن است به تنش کشیده شود. چنین اتفاقی چند روز قبل برای نیکیتا بویانوف، کارگردان بازی Escape From Tarkov، رخ داد. کاربران شاهد بودند که این بازیساز باتجربه در فضای مجازی، با یکی از طرفداران این بازی، وارد مشاجره شد.

واکنش تند کارگردان بازی Escape From Tarkov به انتقادات

کارگردان بازی Escape From Tarkov

جدیدترین آپدیت بازی Escape From Tarkov مدتیست که منتشر شده اما مورد استقبال طرفداران قرار نگرفته است. در پی این اتفاق، وقتی بویانوف یک تصویر از این بازی در X منتشر کرد، یکی از طرفداران برای او نوشت: «داداش، بازیتو نابود کردی!» کارگردان بازی Escape From Tarkov از این اظهار نظر ساده نگذشت و با لحن تندی پاسخ او را بدین گونه داد: «خفه شو دیگه!» این پاسخ بویانوف با انتقاد گسترده سایر کاربران روبه‌رو شد. خیلی‌ها معتقد بودند که این رفتار بویانوف اصلا درست نبوده و نباید اینگونه با یک طرفدار صحبت می‌کرده است.

البته کارگردان بازی Escape From Tarkov مدت کوتاهی بعد، پستی منتشر کرد که به این موضوع واکنش نشان می‌داد. بویانوف گفت که پاسخ او به آن طرفدار، صرفا یک «شوخی» بوده و اینکه نظر هر کسی اهمیت دارد. بدین گونه، این بازیساز از طرفدارانش عذرخواهی کرد.

این اتفاق به خوبی تاثیر فشار رسانه‌ای بر بازیسازان را نشان می‌دهد. افراد مهم دیگری در این صنعت، مثل رندی پیچفورد، مدیر استودیو گیرباکس هم، قبلا به این موضوع و فشار شبکه‌های اجتماعی بر بازیسازان اشاره کرده بودند. فشاری که می‌تواند کاری کند افراد اینگونه از کوره در بروند و صحبت‌های تندی را مطرح کنند.

منبع: The Gamer

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.