بخش داستانی بازی Battlefield 6
محمد جواد جعفری

توسعه بخش داستانی بازی Battlefield 6 به بن بست خورده است

محمد جواد جعفری 13 تیر 1404 بدون دیدگاه
1,833 بازدید

طبق گزارش جدیدی که منتشر شده، توسعه بخش داستانی بازی Battlefield 6 اصلا خوب پیش نمی‌رود. ظاهرا بعد از تعطیلی استودیو Ridgeline که مسئول توسعه این بخش بوده، چیزی برای باقی استودیوها نمانده که بخواهند از روی آن توسعه کمپین بتلفیلد جدید را ادامه دهند. در نتیجه، این بخش از بازی بلاتکلیف باقی مانده و سرنوشت آن فعلا مشخص نیست.

بازی Battlefield 6 چند سالیست که در دست توسعه قرار دارد و چند استودیو روی بخش‌های مختلف آن کار می‌کنند. اگرچه نمایش‌های این بازی تا به حال امیدوارکننده به نظر می‌رسیدند، اما اخیرا گزارشاتی منتشر شده که خبر از مشکلات بسیار در روند توسعه می‌دهند. یکی از جدیدترین گزارش‌ها که Ars Technica منتشر کرده، فاش می‌کند که توسعه بخش کمپین تک‌نفره این بازی، به بن بست بزرگی خورده است.

ظاهرا قرار بوده بخش داستانی بازی Battlefield 6 توسط استودیو Ridgeline ساخته شود. با این حال این استودیو در سال گذشته کلا تعطیل شد. طبق گزارشات غیر رسمی که در آن زمان منتشر شد، مسئولین پروژه اصلا از روند توسعه راضی نبودند. بعد از تعطیلی این استودیو، توسعه کمپین مذکور به صورت مشترک به سه استودیو Criterion، DICE و Motive واگذار شد.

بخش داستانی بازی Battlefield 6

بحران در توسعه بخش داستانی بازی Battlefield 6

حالا گزارش جدیدی حاکی از این است که این تصمیم EA هم کارساز نبوده و سه استودیو مذکور پس از گذشت بیش از یک سال، هنوز نمی‌دانند دارند چه کاری انجام می‌دهند! ظاهرا این پروژه با مشکلات بسیار زیادی روبه‌رو شده و تا تکمیل آن هم هنوز فاصله زیادی باقیست. به نظر می‌رسد که مسائلی مثل توضیع نادرست بودجه، کمبود منابع انسانی، عدم بررسی‌های مناسب برای پروژه و مواردی از این دست، باعث شده تا توسعه بخش داستانی بازی Battlefield 6 به بن بست بخورد. در ادامه، گزارش مذکور می‌گوید که الکترونیک آرتز به عنوان ناشر این بازی، تلاش زیادی داشته تا وضعیت واقعی این پروژه را مخفی نگه دارد.

طبق این گزارش، به علت مدیریت نادرست و ناهماهنگی، اساسا چیزی از ساخته‌های Ridgeline قبل از تعطیلی‌اش، باقی نمانده. در نتیجه استودیوهای دیگر مجبور شدند تا توسعه کمپین بتلفیلد جدید را کاملا از صفر آغاز کنند. همه این موارد دست به دست هم داده تا تکمیل این بخش حتی نزدیک به خط پایان هم نباشد و بسیار از برنامه‌ریزی اولیه عقب باشد. این در حالیست که قسمت آنلاین و چندنفره بتلفیلد 6، حداقل به قدری پیشرفت کرده که شاهد یک نسخه آلفا از آن باشیم. باید صبر کرد و دید که آیا این بحران حل می‌شود، یا ممکن است EA کلا قید بخش داستانی را بزند و مثل Battlefield 2042، این نسخه را هم بدون کمپین عرضه نماید.

منبع: Gamingbolt

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
Par30Game