بازی یوبی‌سافت
محمد جواد جعفری

چوب حراج یوبی‌سافت به بازی‌هایش؛ مایکروسافت و EA مشتریان اصلی

محمد جواد جعفری 24 اسفند 1403 بدون دیدگاه
293 بازدید

ظاهرا اخبار بد و حواشی برای یوبی‌سافت تمامی ندارد. گزارشات جدید حاکی از مدیریت داخلی بسیار فاجعه‌بار در Ubisoft می‌دهند. به طوری که برخی سهامداران از مخفی‌کاری این شرکت گله دارند. سهامداران، مدیریت این کمپانی را متهم به مذاکره مخفیانه با غول‌هایی مثل EA و مایکروسافت و… می‌کنند. شرکت‌هایی که ظاهرا قصد جدی برای تصاحب کامل یا بخشی از این غول سابق دنیای ویدیو گیم را دارند. حالا با شدت گرفتن این موضوع، برخی سهام‌داران تصمیم به تنظیم شکایت قانونی از Ubisoft گرفته‌اند.

با همه اتفاقات اخیر، اینکه دوباره یوبی‌سافت را در اوج ببینیم، تقریبا بدل به رویایی غیر ممکن شده است. این ناشر فرانسوی در سال‌های اخیر، شکست‌های فراوانی را تجربه کرده است. از شکایت‌ها و اتهامات مبنی بر اذیت و آزار روحی و جسمی کارکنان در سال 2020 گرفته، تا شکست تجاری بازی‌های جدید و افت شدید ارزش سهامشان.

در حالی که فکر می‌کردیم وضع یوبی‌سافت قرار نیست از این چیزی که هست بدتر شود، اما گزارشات جدید، چیز دیگری می‌گویند. ظاهرا چالش‌های زیادی در امور داخلی این کمپانی به وجود آمده است. بخشی از آن، مربوط به درگیری بین سهامداران و مدیریت شرکت است. سهامداران می‌گویند این شرکت پیوسته در حال پنهان‌کاری است و هیچ اطلاعات شفافی با آن‌ها در میان گذاشته نمی‌شود.

بازی یوبی‌سافت

اوضاع فاجعه‌بار یوبی‌سافت ادامه دارد

در گزارشی که رسانه مطرح IGN تدارک دیده، Juraj Krupa، نماینده سهامداران، گفت کرد که مدیریت یوبی‌سافت «فاجعه‌بار» است. او همچنین فاش کرد که این کمپانی در حال مذاکره با سایر غول‌های صنعت برای خریده شدن توسط آن‌ها است. ظاهرا جدی‌ترینِ این مشتری‌ها هم، مایکروسافت و الکترونیک آرتز هستند. البته Krupa گفته که آن‌ها ممکن است فقط به خرید چند IP خاص علاقه داشته باشند نه کل کمپانی.

پنهان‌کاری‌های مدیریت یوبی‌سافت از سهامدارنش به همین جا خلاصه نمی‌شود. گفته شده که ظاهرا این ناشر فرانسوی برای تامین بودجه DLC بازی Assassin’s Creed Mirage، با یک شرکت از عربستان سعودی شریک شده است. چیزی که سهامداران تا همین اواخر اطلاعی از آن نداشتند. همه این موارد باعث شده تا سرمایه‌گذاران کلان Ubisoft به شکل جدی به شکایت قانونی از این کمپانی فکر کنند.

با توجه به شکست‌های اخیر و پی در پی این ناشر فرانسوی، Juraj Krupa خواستار شفافیت بیشتر با سهامداران و ارائه یک نقشه راه واضح برای برون رفت از اوضاع فعلی است. در غیر این صورت، او تهدید به شکایت از این کمپانی کرده است. اتفاقی که می‌تواند یوبی‌سافت را حتی از قبل هم بیشتر در منجلاب گرفتار کند. باید صبر کرد و دید تا سرنوشت شرکتی که روزگاری نام آن با موفقیت گره خورده بود، چه می‌شود.

منبع: Tech4Gamers

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.