توسعه بازی Wonder Woman واندر وومن
یحیی رحیمی

توسعه بازی Wonder Woman به مشکل خورده است

یحیی رحیمی 15 خرداد 1403 بدون دیدگاه
124 بازدید

استودیو Monolith Productions مدت‌هاست روی بازی Wonder Woman کار می‌کند و پیشرفت چندان زیادی با توجه به گزارش‌ها و شایعات کسب نشده است. گرگ میلر، مجری پادکست کایندا فانی و از نویسندگان سابق آی‌جی‌ان مدعی است که پروژه به مشکل خورده است و نباید انتظار دریافت اطلاعات جدید را در این تابستان داشت.

گرگ میلر در قسمت جدید پادکست به مراسم سامر گیم فست پرداخت. مجری‌های برنامه، بازی‌های احتمالی که در مراسم تابستانی امسال حضور دارند را حدس زدند. هنگامی که صحبت به بازی واندر وومن کشیده شد، میلر ادعای تازه‌ای مطرح کرد: «دنبال خبر اختصاصی می‌گردید؟ بیایید مثل جف گراب اطلاعاتی به شما بدهم. با اینسایدری در سال گذشته صحبت کردم و او به من گفت که توسعه بازی به مشکل خورده است. این تمام چیزی است که می‌توانم بگویم و در نتیجه انتظار ندارم که این بازی هیچ نمایش تازه‌ای داشته باشد.»

بازی Wonder Woman در طی مراسم گیمز اواردز سال 2021 معرفی شد. یک تریلر سینمایی چهل ثانیه‌ای با روایت هیپولیتا، مادر واندر وومن پخش شد. بعدها مشخص شد که سازندگان بازی Middle Earth Shadow of Mordor مشغول کار روی این پروژه هستند. آنها سیستم نمسیس را در بازی جدید هم به کار برده‌اند. به عبارت دیگر، دشمنان شما را خواهند شناخت و ممکن است بعدها تلافی کنند. این بازی به‌صورت جهان باز طراحی شده است و شخصیت دیانا با دشمنان تازه‌ای خواهد جنگید.

توسعه بازی Wonder Woman واندر وومنآخرین خبرهای بازی Wonder Woman

استودیو سازنده بازی Gotham Knights سال گذشته به تیم سازنده بازی واندر وومن پیوست. آن زمان، نگرانی‌هایی در مورد احتمال تبدیل شدن آن به یک اثر لایو سرویس مطرح شد. سخنگوی شرکت وارنر به این نگرانی‌ها واکنش نشان داد و گفته بود که این بازی تک‌نفره باقی می‌ماند و اجازه می‌دهد تا بازی‌کنان در نقش دیانا قرار بگیرند و یک داستان کاملاً جدید از دنیای دی‌سی را تجربه کنند. وی در پایان گفت که پروژه‌ی Wonder Woman از ابتدا به‌عنوان یک اثر لایو سرویس تعریف نشد.

حدود دو سال و چهار ماه از معرفی بازی می‌گذرد و خبر جدید آن است که روند توسعه اثر به مشکل خورده است. با این حساب بعید است که امسال شاهد پخش تریلر یا دریافت خبر تازه‌ای از بازی باشیم. در عین حال دیگر اثر ابرقهرمانی وارنر به نام Suicide Squad نیز عملکرد قابل‌توجهی نداشت. مدیرعامل وارنر در طی اجلاس مالی اخیر، نارضایتی خود را از این بازی و پروژه‌های تازه نشان داد. این در حالی است که آنها سال گذشته بازی هاگوارتز لگسی را منتشر کردند که به پرفروش‌ترین بازی داستانی سال تبدیل شد.

در صورتی که منتظر دریافت خبرهای تازه‌ای در مورد بازی واندر وومن بودید، گرگ میلر معتقد است که نباید امسال، شکمتان را صابون بزنید. نظر شما چیست؟‌ آیا قرار گرفتن در نقش واندر وومن برای شما جذابیتی دارد؟

منبع: TheGamer

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
Par30Game