بازی Mad Max هیدئو کوجیما
یحیی رحیمی

جورج میلر: بازی بعدی Mad Max را باید هیدئو کوجیما بسازد

یحیی رحیمی 4 خرداد 1403 بدون دیدگاه
402 بازدید

جورج میلر، کارگردانی استرالیایی در مصاحبه‌ی تازه گفته است که از بازی Mad Max سال 2015 رضایت نداشته است. او می‌خواهد که فردی همانند هیدئو کوجیما یک بازی عالی از این فیلم بسازد. هیدئو کوجیما از طرفداران پر و پا قرص جورج میلر و آثار اوست و به تازگی نیز فیلم Furiosa را ستوده است. کوجیما در توییتی گفته بود که «جورج میلر خدای من است و داستانی که او تعریف کرده نیز انجیل من.»

کوجیما برای تماشای فیلم جدید جورج میلر به جشنواره‌ی کن سفر کرده است. رسانه‌ی گیمینگ بیبل از میلر در حاشیه‌ی اکران فیلم از احتمال ساخت یک بازی اقتباسی پرسید. وی در پاسخ گفت:‌ «موقع اکران Fury Road، یک بازی ویدیویی منتشر شد. بارها و بارها از ما درخواست ساخت بازی دیگری شده است. بازی آنطور که می‌خواستم خوب نبود و کنترل آن هم در دست ما نبود. اما من از آن دسته افرادی نیستم که می‌گویند کاری نباید انجام شود، مگر به کامل‌ترین و بهترین شکل ممکن.»

وی در ادامه به‌احتمال همکاری با کوجیما پرداخت: «داشتم با کوجیما صحبت می‌کردم که از ژاپن این همه راه را پیموده و به اینجا آمده. اما اگر او کار را بر عهده بگیرد… باید بگویم که ایده‌های فوق‌العاده‌ای در سر دارد که هیچ‌گاه در مورد آنها از او نخواهم پرسید. اما اگر فردی مثل او پا پیش بگذارد (احتمال ساخت بازی وجود دارد)، به خاطر اینکه من نمی‌توانم چنین کاری بکنم.» مصاحبه‌گر در ادامه از وی درخواست کرد که این کار را بکند و این بازی ساخته شود، میلر در پاسخ خندید و گفت:‌ «باشه».

بازی Mad Max هیدئو کوجیماواکنش کارگردان بازی Mad Max به انتقادها

کریستوفر ساندبرگ، کارگردان بازی Mad Max و خالق بازی Just Cause به صحبت‌های جورج میلر واکنش نشان داد. او در واکنش نوشت: «این صحبت‌ها کامل پرت و پلا است و تنها نشان از غرور دارد. آنها بعد از اینکه با استودیویی که بازی‌های جهان‌باز می‌سازد قرارداد امضا کردند، تمام تلاششان را کردند تا این بازی یک تجربه خطی باشد. مطمئنم که هیدئو کوجیما یک بازی مد مکس عالی خواهد ساخت، اما تجربه‌ای کاملاً متفاوت خواهد بود.»

ساندبرگ در ادامه نوشت:‌ «یک سال که از توسعه بازی گذشته بود، آنها ما را مجبور به ساخت یک تجربه‌ی خطی به‌جای جهان‌باز کردند که ابتدا ایده‌اش را ارائه کرده بودیم. یک سال تلاش ما هدر رفت و بعد مجبور شدیم بشنویم که «بازی‌کنان نیاز به آزادی عمل در این عصر و دوران دارند. خب جدی میگی؟» این صحبت‌ها نشان می‌دهد که جورج میلر چندان با استودیو Avalanche خوب رفتار نکرده است و در حالی که کارگردان ابتدا ایده‌ی ساخت یک بازی جهان‌باز را ارائه کرده و یک سال هم مشغول ساختش بوده‌اند، در نهایت مجبور شده‌اند که تجربه‌ای متفاوت بسازند.

بازی Mad Max هنگام انتشار تجربه‌ای ناقص بود و مشکلات فراوانی داشت، اما بسیاری معتقدند که این بازی لایق توجه و احترام بیشتری است. نظر شما چیست؟

منبع: PCGAMER

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
Par30Game