قیمت بازی Skull and Bones
یحیی رحیمی

دفاع مدیرعامل یوبی‌سافت از قیمت Skull and Bones: این بازی AAAA است!

یحیی رحیمی 20 بهمن 1402 1 دیدگاه
578 بازدید

ایو گیلمو، موسس و مدیرعامل شرکت یوبی‌سافت از قیمت هفتاد دلاری بازی آنلاین Skull and Bones دفاع کرد. او این بازی را در قد و قواره یک اثر تراز اول (AAA) نمی‌بیند و معتقد است که این بازی یک اثر AAAA است. دسته‌بندی تراز اول و دوم برای توصیف وسعت اثر به کار می‌رود، اما تابه‌حال چنین دسته‌بندی در بازی‌های ویدیویی وجود نداشته است.

مدیرعامل یوبی‌سافت در جلسه پرسش و پاسخ به سهام‌داران، سؤالات مختلفی در مورد وضعیت مالی و پروژه‌های آتی را پاسخ داد. یکی از افراد حاضر از گیلمو پرسید که چرا آنها هفتاد دلار برای یک بازی آنلاین طلب می‌کنند و به این شکل، جامعه بازی‌کنان را محدود می‌کنند؟ این فرد معتقد بود که انتشار رایگان و سپس درآمدزایی از فروش آیتم‌ها کاربردی‌تر خواهد بود. بازی اسکال اند بونز یک اثر لایو سرویس است و علاوه بر آنکه باید هفتاد دلار پرداخت کنید، لازم است آیتم‌های مختلف هم بخرید تا پیشرفت سریعی داشته باشید.

مدیرعامل یوبی‌سافت در پاسخ گفت که وسعت بازی در حدی است که هفتاد دلار برای آن کافی نیست. وی در این مورد گفت: «ببینید Skull and Bones یک بازی تمام‌عیار و بسیار عظیم است و گیمرها به‌زودی وسعت زیاد بازی را خواهند داد. در واقع یک اثر کامل، تراز اول…AAAA است که ما در درازمدت این هدف را عملی خواهیم کرد.» نسخه آزمایشی بازی امروز منتشر شد و تا دو روز دیگر فعال خواهد بود. فعالیت‌های بازی‌کنان در نسخه بتا به بازی اصلی منتقل خواهد شد.

قیمت بازی Skull and Bonesقیمت بحث‌برانگیز Skull and Bones

توجیه مدیرعامل یوبی سافت برای قیمت بازی Skull and Bones موجب حیرت کاربران شبکه‌های اجتماعی شد. بسیاری معتقدند که این قیمت برای یک بازی کاملاً آنلاین توجیه‌پذیر نیست. به هر حال ایو گیلمو یک دسته‌بندی جدید را به نام AAAA مطرح کرده تا قیمت بازی را توجیه کند. به نظر می‌رسد که آپدیت‌های فصل آینده بازی کاملاً رایگان آماده شود و قیمت زیاد بازی نیز به همین دلیل است. این اثر قرار است روز شانزدهم فوریه (27 بهمن) رسماً منتشر شود.

افرادی که نسخه پریمیوم را با قیمت 100 دلار بخرند، سه روز زودتر به بازی دسترسی پیدا می‌کنند. همچنین دو مأموریت اضافه، آیتم‌های تزئینی و بتل پس ویژه بازی در اختیار این افراد قرار می‌گیرد. گفتنی است بازی اسکال اند بونز حدود یک دهه در حال توسعه بود و پس از بارها تأخیر بالاخره منتشر خواهد شد. تیم سازنده این بازی بارها تغییر کرده و باید دید آیا بالاخره سازنده از پس چالش‌های تولید برآمده است یا خیر. آیا Skull and Bones اولین بار AAAA تاریخ است؟ به‌زودی پاسخ این سؤال را دریافت خواهیم کرد.

منبع: VGC

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 1 دیدگاه
  • Avatar

    serios

    مهمان

    یادتونه assassin creed هم این سیستم مبارزه رو داشت. باگی سافت اون سیستم مبارزه رو تبدیل کرده به یک بازی جداگانه و حالا میگه قیمتش هفتاد دلاره.
    باگس سافت عقب افتاده و فاقد خلاقیت

    پاسخ دهید
Par30Game