کرک سالم FIFA 23
یحیی رحیمی

کرک سالم و نهایی بازی FIFA 23 منتشر شد + نحوه کرک دنوو

یحیی رحیمی 7 شهریور 1402 24 دیدگاه
22,725 بازدید

گروه MDKEV هفته گذشته از انتشار کرک FIFA 23 خبر داد. نسخه آزمایشی در دسترس همگان قرار گرفت تا فرایند تست و بررسی و رفع ایرادها سریع‌تر انجام شود. کرک سالم فیفا 23 با رفع ایرادهای گزارش‌شده در دسترس قرار گرفت و می‌توان آن را دانلود کرد و بدون هیچ ایراد خاصی از شبیه ساز فوتبال الکترونیک آرتز لذت برد. این گروه همچنین نحوه کرک دنوو و روش خود را توضیح داد.

کرک FIFA 23 آخرین پروژه گروه MKDEV به شمار می‌رود. به عبارت دیگر این گروه بازنشست شد و دیگر فعالیتی در حوزه کرک بازی نخواهد داشت. با این حساب تنها امپرس به‌عنوان هکر دنوو باقی مانده است و پی‌سی گیمرها باید چشم‌انتظار او باشند. امپرس در طی روزهای اخیر پیام‌های عجیبی منتشر کرده است و حتی برای ورود به گروهش 50 دلار درخواست کرده است. این باعث شده تا بسیاری بگویند که امکان دارد از این به بعد کرک بازی هم پولی شود.

کرک FIFA 23

کرک فیفا 23 بر اساس آخرین نسخه Origin انجام شده است. این بازی از قفل دنوو و اوریجین استفاده می‌کرد که دور زده شده‌اند. MDKEV می‌گوید که بازی را باید از طریق لانچر اجرا کرد و همچنین اولین بار ممکن است اجرای بازی طول بکشد. این زمان بسته به سیستم شما دارد و ارتباطی به کرک ندارد. در واقع بازی با سیستم شما خو می‌گیرد و اگر کامپیوتر قدرتمندی در اختیار دارید، می‌توانید سریعاً بازی را اجرا کنید. البته قبل از اجرای بازی باید یک سری نکات را رعایت کنید.

کرک سالم FIFA 23اجرای بازی FIFA 23 روی کامپیوتر نیازمند دایرکت‌ایکس با فیچر لول 12.1 است. اگر سیستم شما از دایرکت‌ایکس 12.1 پشتیبانی نمی‌کند، امکان اجرای بازی را نخواهید داشت. پردازنده شما باید از AVX یا افزونه‌بردار پیشرفته هم پشتیبانی کند که امروزه در تمامی پردازنده‌ها پشتیبانی می‌شود. گفتنی است سیستم‌های ضعیف نیاز به زمان بیشتری برای اجرای بازی دارند و Live Editor ممکن است دیرتر از حد انتظار اجرا شود و حتی هنگام بازی منجر به لگ شود. از آنجایی که نسخه کامپیوتر فیفا 23 دارای گرافیک نسل نهم است، بهتر است سیستم متوسطی داشته باشید و حتماً به سیستم مورد نیاز فیفا 23 توجه کنید.

نحوه کرک دنوو

گروه MDKEV پس از انتشار کرک سالم FIFA 23 و اعلام بازنشستگی، تصمیم گرفت روش هک دنوو را توضیح دهد. قرار است که اطلاعات کامل در زمان دیگری در دسترس قرار گیرند. نحوه هک دنوو به این شکل است که تغییراتی در کدهای بازی ایجاد می‌شود که در نهایت باعث می‌شود تا کدها اجرا شوند، اما به یک فرم یا شکل دیگر. در واقع آن‌ها راهی یافته‌اند که ارقام رمز ایجادشده توسط نرم‌افزار دنوو که بسته به هر سیستمی متفاوت است، یکسان شوند و همگان بتوانند بازی را اجرا کنند.

نحوه هک دنوو بسیار پیچیده است. این نرم‌افزار امنیتی بسته به هر سیستم یک کد ایجاد می‌کند، این باعث می‌شود تا فایل اجرایی بازی تنها روی کامپیوتر شما ایجاد شود. هکرها راهی یافته‌اند که این کد هر بار به طور درست ایجاد شود و در نتیجه هر زمان که شما بازی را اجرا می‌کنید، دنوو کارش را انجام می‌دهد، اما انگار که شما بازی را خریده‌اید و کد فعال‌سازی در اختیار دارید. ممکن است که امپرس به شکل دیگری این قفل را دور بزند و برای نمونه نیاز به کد فعال‌سازی را حذف کند و دنوو را رسماً کنار بگذارد.

انتشار کرک FIFA 23 از نظر کاربران ردیت بسیار مهم و اساسی است. زیرا این آخرین بازی است که تحت لیسانس فیفا منتشر می‌شود. هر دو جام جهانی زنان و مردان را دارد و همچنین گرافیک آن با کنسول‌های نسل نهم برابر است. این باعث می‌شود تا مادسازها بتوانند سالها از آن پشتیبانی کنند و نیازی به خرید بازی جدید وجود نداشته باشد.

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 24 دیدگاه
  • Avatar

    امین

    مهمان

    دوستان برای شما هم چمن بازی عین ps2 می مونه؟ نسخه فیت گرل رو هم دانلود کردم

    پاسخ دهید
  • Avatar

    مبین

    مهمان

    سلام استاد لپتاپ من بدلیل پایین بودن کارت گرافیک اجرا نکرد یعنی هیچ راهی برا اجراش نیس اگه میشه جواب بدین

    پاسخ دهید
  • Avatar

    حسین

    مهمان

    سلام من fifa 23 نصب کردم نصب هم شد بالا هم اومد دسته ها با نرم افزار x360 و xbox ست کردم دسته ها رو هم شناخت ولی دسته ها خیلی پرش داره تو بازی ممکنه چون دسته بازیم دسته متفرقه هستش اینجوری هستش یعنی باید دسته اورجینال ps5 بخرم راهنمایی میکنید لطفا

    پاسخ دهید
    • Avatar

      طاها در پاسخ به حسین

      مهمان

      من Xoutput ریختم خوب کار می‌کنه یه امتحان بکن

    • Avatar

      امیر در پاسخ به حسین

      مهمان

      سلام برای من با جفت برنامه ها جواب نداد

  • Avatar

    آقا رضا

    مهمان

    اقایون لطفاً یکی بگه چرا هر وقت از بازی میام بیرون همه تنظیمات از اول میشه ؟ حتی کریری هم که سیو می‌کنم میپره

    پاسخ دهید
    • Avatar

      mmd در پاسخ به آقا رضا

      مهمان

      آره این مشکل منم هست، اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

  • Avatar

    Sina

    مهمان

    من لانچر رو باز میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیوفته

    پاسخ دهید
  • Avatar

    سینا ترقی

    مهمان

    دانلود کردم ولی نمیتونم نصب کنم راهنمایی کنید

    پاسخ دهید
  • Avatar

    amir

    مهمان

    crack man copy mikonam baz ham error mide

    پاسخ دهید
  • Avatar

    سپهر

    مهمان

    میگم بخش جام جهانیش باز نمیشه
    راه حلش چیه چطوری میشه درسش کرد؟

    پاسخ دهید
    • Avatar

      Saeeid Sh در پاسخ به سپهر

      مهمان

      باید بعلاوه ورود به پوشه FIFA 23 Live Editor وارد پوشه mods شین بعد فایل root داخل فیکس رو اونجا منتقل کنین مشکلتون حل میشه

  • Avatar

    امیرحسین

    مهمان

    به نظر شما امیدی برای کرک کالاف دیوتی مدرن وارفا ۲ و ۳ هست؟؟؟؟

    پاسخ دهید
    • یحیی رحیمی

      یحیی رحیمی در پاسخ به امیرحسین

      نویسنده

      مدرن وارفر 3 هنوز منتشر نشده و خیر امید زیادی برای کرک شدن بازی جدید نیست. گروهی که بخش مولتی‌پلیر مدرن وارفر 1 رو کرک کرده درخواست فایل‌های قدیمی بازی رو کرده تا تست کنه ببینه آیا میشه بخش کمپین رو هم کرک کنه یا خیر. منتظر باشید.

  • Avatar

    مبین

    مهمان

    استاد بنظر شما فیفا ۲۲ هم کرک میشه؟

    پاسخ دهید
    • یحیی رحیمی

      یحیی رحیمی در پاسخ به مبین

      نویسنده

      این گروه بازنشست شده و بعید به نظر میرسه کرک بشه

  • Avatar

    حسین

    مهمان

    امیدی هست 22 هم کرک شه؟من فقط با fifa22 حال میکنم

    پاسخ دهید
    • Avatar

      ایلیا در پاسخ به حسین

      مهمان

      فیفا 22 تو gbaz هست میتونی اونجا بازی کنی

  • Avatar

    mahdi

    مهمان

    لینک دانلود داخل سایت پیدا نکردم میشه قرار بدید

    پاسخ دهید
  • Avatar

    حسین

    مهمان

    قفل‌ها برای باز شدن ساخته شدن 😉

    پاسخ دهید
  • Avatar

    مبین

    مهمان

    خب کرکش کی در سایت قرار میگیره؟؟؟

    پاسخ دهید
    • یحیی رحیمی

      یحیی رحیمی در پاسخ به مبین

      نویسنده

      قرار گرفته دوست عزیز

  • Avatar

    فردین پیکاری

    مهمان

    نویسنده خبر مثل اینکه خیلی خوب بلده عطاری بکنه

    پاسخ دهید