کارگردان بازی The Last of Us Remake لست اف اس ریمیک
محمد صادق شجاعی

نیل دراکمن کارگردانی بازی The Last of Us Remake را بر عهده ندارد

محمد صادق شجاعی 20 خرداد 1401 بدون دیدگاه
955 بازدید

بر اساس تازه‌ترین اخبار بازی، پس از آن که در جریان رویداد Summer Game Fest از بازی جدید سری The Last of Us رونمایی شد، نیل دراکمن اعلام کرد که کارگردانی بازی The Last of Us Remake (لست اف اس ریمیک) بر عهده او نبوده و کارگردان بازی Marvel’s Avengers یعنی شان اسکیگ این سمت را در اختیار دارد.

شان اسکیگ یکی از اعضای استودیو Naughty Dog است که مدتی پیش این استودیو را ترک و به Crystal Dynamics ملحق شد. او در کریستال داینامیکس وظیفه نگارش داستان و کارگردانی بازی اونجرز را بر عهده داشت. با این وجود که اثر مذکور عملکرد قابل قبولی در مبارزات و داستان داشت، اما به دلایل متعددی از جمله کمبود محتوا، مشکلات فنی و ضعف‌های رابط کاربری موفق به جذب مخاطبین و منتقدین نشد. آوریل سال گذشته اعلام شد که شان اسکیگ باری دیگر به استودیو ناتی داگ ملحق شده است.

شب گذشته و در جریان رویداد سامر گیم فست از بازی The Last of Us Remake به صورت رسمی رونمایی شد. پس از نمایش تریلر این اثر، نیل دراکمن که کارگردانی نسخه اصلی بازی لست اف اس را بر عهده داشت، اعلام کرد که او در بازی لست اف اس ریمیک سمت یکسانی نخواهد داشت؛ در عوض بازی مذکور توسط شان اسکیگ کارگردانی می‌شود. پس از رویداد Summer Game Fest، او در قالب پستی در شبکه اجتماعی توییتر این امر را تایید کرد.

شان اسکیگ در توییت خود نوشته است: «به دستاورد باور‌نکردنی تیم سازنده بازی The Last of Us Remake در ساخت تریلر نمایش داده شده در رویداد سامر گیم فست، افتخار می‌کنم. این بازی زمینه‌ساز ورود من به ساخت بازی‌های ویدیویی بوده و از جایگاه ویژه‌ای در وجود من برخوردار است. مفتخرم که اعلام کنم کارگردان بازی لست اف اس ریمیک هستم».

پس از توییت شان اسکیگ، متیو گالانت که به عنوان طراح بازی در تیم تولید بازی The Last of Us حضور داشته و طراح ارشد سیستم‌های دنباله این اثر محسوب می‌شود، اعلام کرده که او نیز کارگردان بازی The Last of Us Part 1 است. متیو گالانت در توییت خود چنین آورده است: «بسیار هیجان‌زده هستم که اعلام کنم به عنوان کارگردان بازی The Last of Us Remake در کنار شان اسکیگ حضور دارم. زمانی که در حدود یک دهه پیش روی نسخه اصلی بازی لست اف اس کار کردم، یک طراح نوپا بودم. تجدید دیدار با این بازی دوست داشتنی برایم لذت‌بخش است».

بازی The Last of Us Remake شامل ارتقا‌های متعددی است

شان اسکیگ بین سال‌های 2011 تا 2018 و پیش از ملحق شدن به استودیو Crystal Dynamics، به عنوان مدیر نوآوری در استودیو Naughty Dog حضور داشته است. از سمت‌های او در این مدت می‌توان به انیماتور بخش‌های سینماتیک بازی The Last of Us و کارگردان بازی Uncharted: The Lost اشاره کرد. شان اسکیگ هشت ماه پس از انتشار بازی Marvel’s Avengers، استودیو کریستال داینامیکس را ترک و دوباره به استودیو Naughty Dog پیوست.

پس از خروج شان اسکیگ از استودیو مذکور، بازی اونجرز همچنان از مشکلات اساسی رنج می‌برد. در ماه نوامبر شرکت Square Enix و استودیو Crystal Dynamics، بخش‌هایی از این اثر را تغییر دادند. برای مثال پک‌های غیر‌رایگان XP که با واکنش منفی بازیکنان همراه بودند، از بازی حذف شده است.

بازی The Last of Us Part 1 در تاریخ 2 سپتامبر (11 شهریور) روی کنسول پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد. کاربران پلتفرم کامپیوتر می‌توانند در تاریخی نا‌معلوم این اثر را تجربه کنند. لازم به ذکر است که شبکه HBO در حال ساخت سریال اقتباسی از سری لست اف اس است. این سریال که پدرو پاسکال (جوئل) و بلا رمزی (الی) نقش‌های اصلی آن را ایفا می‌کنند، در سال آینده میلادی پخش خواهد شد.

نظر شما در مورد کارگردانی بازی The Last of Us Remake توسط شان اسکیگ چیست؟ به نظر شما بازی لست اف اس ریمیک به سرنوشتی مثل بازی Marvel’s Avengers دچار می‌شود؟ آیا ارائه نسخه ریمیک بازی The Last of Us تصمیم درستی بوده است؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع: Video Games Chronicle

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.