بازی Resident Evil 4 Remake
محمد صادق شجاعی

معرفی بازی Resident Evil 4 Remake طی هفته‌های آینده انجام خواهد شد

محمد صادق شجاعی 22 بهمن 1400 16 دیدگاه
8,009 بازدید

طبق جدید‌ترین اخبار بازی، گزارشاتی منتشر شده که به شایعات مربوط به معرفی بازی Resident Evil 4 Remake قوت بخشیده‌اند و از تغییرات مختلف نسبت به بازی اصلی خبر می‌دهد.

در طی سال‌های اخیر شرکت Capcom اقدام به با‌زسازی و انتشار آثار کلاسیک سری Resident Evil، تحت عنوان بازی‌های Resident Evil 2 Remake و Resident Evil 3 Remake کرده است. به همین دلیل بسیاری از بازیکنان در انتظار معرفی بازی رزیدنت اویل 4 ریمیک هستند. با این وجود که شایعاتی از این اثر منتشر شده، شرکت کپکام به صورت رسمی آن را معرفی نکرده است. با این حال گزارشات تازه از رونمایی آن در آینده نزدیک خبر می‌دهد.

در حدود یک سال پیش اطلاعاتی افشا شد که طبق آن‌ها استودیو M-Two، سازنده بازی رزیدنت اویل 3 ریمیک، مشغول کار روی نسخه بازسازی چهارمین اثر اصلی سری Resident Evil است. پس از آن که بازی مذکور برای مدتی در سکوت خبری به سر برد، اعلام شد که شرکت کپکام پروژه را به استودیو داخلی خود و تیم Division 1 منتقل کرده است. به همین دلیل بسیاری تصور می‌کنند که روند ساخت بازی Resident Evil 4 Remake از ابتدا آغاز شده است. اکنون گزارشاتی منتشر شده که از خلاف این امر خبر می‌دهند.

عمران خان از رسانه Fanbyte، براساس اطلاعات منابع نزدیک به رزیدنت اویل 4 ریمیک، گزارش جدیدی را منتشر کرده است. بر این اساس، استودیو داخلی شرکت Capcom مسئولیت ساخت این اثر را بر عهده داشته و استودیو M-Two به عنوان پشتیبان عمل می‌کند. اما این امر باعث نشده دستاورد‌های استودیو ام تو کنار گذاشته شود و کپکام از آن‌ها استفاده خواهد کرد. به همین دلیل نمی‌توان گفت که روند ساخت بازی Resident Evil 4 Remake کاملا از ابتدا شروع شده است.

علاوه بر این، در گزارش عمران خان بیان شده که شرکت Capcom به جای باز‌سازی صحنه به صحنه بازی Resident Evil 4، به دنبال ایجاد تغیراتی در داستان و دیالوگ‌ها است. شرکت کپکام به این واسطه قصد دارد حس و حال بازی رزیدنت اویل 4 ریمیک را تغییر دهد. به همین دلیل بازی مذکور مطابق با بازی‌های اخیر سری Resident Evil بوده و ترسناک‌تر از نسخه اصلی است.

بازی Resident Evil 4 Remake

احتمال وجود بخش‌ها و ایده‌های حذف شده در رزیدنت اویل 4 ریمیک

یکی از نمونه‌های این تغییرات شرکت کپکام، بخش ابتدایی بازی Resident Evil 4 بوده که در بین بازیکنان مشهور و محبوب است. در این بخش، لئون اس کندی به عنوان پروتاگونیست بازی، وارد روستایی عجیب و غریب می‌شود که کل جمعیت آن به او حمله می‌کنند. در نسخه ریمیک این رو‌یا‌رویی در شب انجام خواهد شد. در گزارش عمران خان آمده است که بخش زیادی از بازی Resident Evil 4 Remake در شب رخ می‌دهد.

همچنین در گزارش رسانه Fanbyte آمده است که شخصیت‌های فرعی مختلف بیشتر از قبل در داستان حضور داشته و نقش‌ پر‌رنگ‌تری نسبت به قبل ایفا می‌کنند. این گفته وب‌سایت مذکور مطابق با اطلاعاتی بوده که پیش از این منتشر شده است. محتوای اختصاصی شخصیت ایدا وانگ نیز دستخوش تغییرات شده و بهتر از قبل در بخش اصلی با ادغام خواهد شد. علاوه بر کمپین اصلی، بازی Resident Evil 4 Remake شامل محتوای Assignment: Ada و کمپین Separate Ways که برای اولین در نسخه پلی استیشن 2 معرفی شد، خواهد بود. در حال حاضر مشخص نیست، آیا موارد مذکور جزیی از بازی بوده یا به صورت بسته الحاقی در دسترس قرار می‌گیرند.

یکی از بخش‌های جالب‌توجه گزارش رسانه Fanbyte، اعلام استفاده از بخش‌ها و ایده‌های حذف بازی رزیدنت اویل 4 ریمیک است. برای مثال در نسخه دموی بازی Resident Evil 4، لئون در شرایطی دیده می‌شود که در یک قلعه حضور دارد. در این محیط او باید با تهدیدات ماوراء طبیعی، از جمله عروسک های شناور، مبارزه کند. حجم استفاده از این ایده‌ها در نسخه ریمیک چندان مشخص نیست؛ اما بدون شک برای طرفداران بازی مذکور هیجان‌انگیز خواهد بود.

در ادامه گزارش Fanbyte آمده طرح مفهومی فاش شده از آلبرت وسکر به بازی Resident Evil 4 Remake ارتباطی ندارد. در عوض این کانسپت متعلق به پروژه دیگری بوده که احتمالا لغو شده است. در پایان گزارش Fanbyte به معرفی بازی رزیدنت اویل 4 ریمیک در اوایل سال جاری اشاره شده است. این بدان معنا بوده که رونمایی از این اثر ممکن است طی هفته‌ها یا چند ماه آینده انجام شود. لازم به ذکر است که تمامی این اطلاعات به صورت رسمی تایید نشده و در حد شایعه باقی می‌مانند.

نظر شما در مورد ویژگی‌های بازی Resident Evil 4 Remake چیست؟ آیا موارد ذکر شده در گزارش رسانه Fanbyte نظر مثبت شما را جلب کرده‌اند؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع: Gamingbolt

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 16 دیدگاه
  • Avatar

    محسن

    مهمان

    سلام دوستان
    بهتره کسی درباره ی این بازی نظر بده که از بازی رزیدنت اویل سر در بیاره
    طرف ح رو از ب تشخیص نمیده ، اومده نظر داده

    پاسخ دهید
  • Avatar

    سهزاب

    مهمان

    سلام. خوب من نظری ندارم
    ولی یک
    خیلی دوست دارم بدونم این بازی برای کامپیوتر هم میاد چون من ps و xboxنمی تو نم بخرم و یک سوال دیگه به هم رسید اون بخشی که گفتید فقت دیالگ ها رو تعویز می کنند لطفا اگر در این باره اگر فهمیدید که راست هست یا اشتباه بگید.ممنون از سایتتون

    پاسخ دهید
  • Avatar

    محسن

    مهمان

    بنازم کپمام رو که کل خاطراتم رو داره زنده میکنه

    پاسخ دهید
  • Avatar

    ارمان

    مهمان

    محمدظاهری فر. رزیدنت اویل 4 و توی گوشیت داری؟! همون نسخه 100 مگابایتی که هیچ شباهتی به نسخه اصلیش نداشت؟ شوخی نکن که با پابجی نسل هشتی مقایسه کردیش. بازی پلی استیشن 2 رو با پلی استیشن 4 مقایسه کردی؟ بابا باریک. بعدم که این که داره میاد ریمیک هست نه ریمستر پس صدبرابر اون پابجی قراره بهتر شه
    شما ایرانیا که پول واسه بازی نمیدین مشکلتون چیه. هکیشو بگیرین بازی کنین دیگه

    پاسخ دهید
  • Avatar

    ایلیا

    مهمان

    اقا یکی به من جواب بده زود تر
    میخام کنسول بخرم بین series s و x و ایکس باکس وان ایکس موندم چون هدفم بیشتر پلی دادن نسل ۸ هست( بخاطر رزیدنت اویل هاش) و اینکه میخام بدونم این re4 remake برای سری اس میاد یا نه؟

    پاسخ دهید
    • Avatar

      farzin در پاسخ به ایلیا

      مهمان

      امید وارم برای پلی استیشن 2بیاد

    • Avatar

      T در پاسخ به ایلیا

      مهمان

      اگه پول داری سری ایکس اگه میخوای صرفه جویی کنی سری اس هردو تا حداقل 8 سال جواب گو هستن

    • Avatar

      ی بنده خدا در پاسخ به ایلیا

      مهمان

      سلام عزیز درسته که ایکس باکس وان ظرفیت ۱ ترابایت داره ولی ایکس باکس سری اس با ظرفیت ۵۱۲ گیگ بهتر است چون کنسول نسل نهم است و پردازنده‌های قوی تری نسبت به ایکس باکس وان دارد

    • Avatar

      حسن در پاسخ به ایلیا

      مهمان

      بله ایکس باکس سیری اس نسل ۹ چتور نمیاد

  • Avatar

    حمید

    مهمان

    برای پلی استیشن 2 ریمیکش میاد

    پاسخ دهید
    • Avatar

      آرش در پاسخ به حمید

      مهمان

      برای ps4 هم شاید نیاد چه برسه به ps2

  • Avatar

    .

    مهمان

    آخ گلبم.
    این بیاد دیگه چه شود البته اگر از نسخه قبلی پیشرفت کرده باشه چون من با یک سری از بخش ها و تله خرس مشکل داشتم چون وقتی گاندو ها میرن روی تله خرس عمل نمی کرد و خودمون می رفتیم روش پامون گیر می کرد و مرحله ماز یا همون هزارتو رو یک خورده گسترده بکننش خیلی خوبه چون مپس نسبت به مرحله ای که داره خیلی کوچیکه.
    امیدوارم نسخه بعدی کد ورونیکا باشه.

    پاسخ دهید
  • Avatar

    Souls

    مهمان
  • Avatar

    Daniel

    مهمان

    همون نسخه قبلیش خوب بود . کاش شرکت کپکام بازی های اویل 1 و داینوکریس2 رو ریمیک درست کنه اینا واقعا نوسالژی هستن

    پاسخ دهید
    • Avatar

      محمدظاهری فر در پاسخ به Daniel

      مهمان

      من روی گوشیم دارمش ولی حال نمیده پابجی بهتر حالش میده

    • Avatar

      ارمان در پاسخ به Daniel

      مهمان

      محمدظاهری فر. رزیدنت اویل 4 و توی گوشیت داری؟ همون نسخه 100 مگابایتی که هیچ شباهتی به نسخه اصلیش نداشت؟ شوخی نکن که با پابجی نسل هشتی مقایسه کردیش. بازی پلی استیشن 2 رو با پلی استیشن 4 مقایسه کردی؟ بابا باریک. بعدم که این که داره میاد ریمیک هست نه ریمستر پس صدبرابر اون پابجی قراره بهتر شه
      شما ایرانیا که پول واسه بازی نمیدین مشکلتون چیه. هکیشو بگیرین بازی کنین دیگه