3D Wild TD: Tower Defense
مرتضی بحرینی

دانلود بازی 3D Wild TD: Tower Defense برای اندروید

مرتضی بحرینی 21 فروردین 1400 بدون دیدگاه

دانلود بازی 3D Wild TD: Tower Defense برای اندروید

برخی از بازی های استراتژیک به کاربران درس زندگی می دهند، چگونه؟ عناوین موجود در این سبک به بازیکنان خود آموزش می دهند تا با اتخاذ استراتژی مناسب به اهداف خود برسند. این اهداف ممکن است سرزمین های اطراف باشد و یا نابودی دشمنانی که برای تسخیر سرزمین آن‌ها حمله ور شده اند باشد. اینگونه یاد خواهیم گرفت که در زندگی نیز برای رسیدن به اهداف خود استراتژی داشته باشیم و در نهایت به آنچه میخواهیم برسیم. 3D Wild TD: Tower Defense بازی جدید و زیبایی است که می توانید با گیم پلی سرگرم کننده آن استراتژی های متنوع را تجربه کنید.

+ قلمرو خود را بسازید!

همانطور که می دانید در ابتدای هر بازی استراتژیک که صحبت از حمله و دفاع از قلمرو باشد، باید اول از همه سرزمین منحصر به خود را تشکیل دهید. برای تحقق این امر، شما نیاز دارید ساختمان های مهمی چون اسلحه خانه برای ساخت و تولید انواع و اقسام سلاح های قدرتمند، کمپ برای مبارزه و تمرین سربازان، حفر تونل و احداث کارگاه های معدنی برای استخراج جواهرات ارزشمند و موارد بیشتر بسازید. پس از تشکیل قلمرو بزرگتان، نوبت به آن رسیده تا همه ی قشر و قوم های محلی، امپراطوری شما را به رسمیت بشناسند.

در این عنوان، شما قادر هستید برای بدست آوردن منابع و اموال بیشتر، به دیگر قلمروها حمله کنید و تمام خزانه آنان را غارت کنید. اکا دقت داشته باشید که ممکن است بعضی ها قصد داشته باشند برای غارت اموال شما اقداماتی انجام دهند. برای دفع حملات آنان، ساخت و تقویت دیوارهای محکم بهترین گزینه می باشد.

  • ویژگی های کلیدی بازی :
  1. فهرستی از ساختمان های مهم برای احداث مثل اسلحه خانه
  2. کاراکتر های جذاب با قدرت های منحصر به فرد
  3. امکان تقویت و ارتقاء بناها و دیوارهای قلمرو
  4. وجود اژدها هم برای دفاع و هم برای هجوم
  5. گیم پلی استراتژیک و سرگرم کننده
  6. گرافیکی فوق العاده به همراه صداگذاری مناسب

بازی 3D Wild TD: Tower Defense هم اکنون در پلی استور نیز دارای امتیاز 4.5 از 5.0 است. منتظر چه هستید؟ هم اکنون می توانید بازی معرفی شده در این مطلب را به صورت کاملا رایگان از سایت پارسی گیم دانلود کنید.

تصاویری از محیط بازی :

3D Wild TD
3D Wild TD: Tower Defense
  • قیمت: رایگان
  • سازنده: Crunchy Studio LLC
  • سبک : استراتژیک
  • نسخه : 1.44.6
  • سیستم عامل: اندروید
  • رده سنی: 3+
لینک های دانلود
راهنما و توضیحات
تریلر معرفی
برچسب ها
  • حجم : 139 مگابایت
  • امتیاز :
  • (امتیاز 5.0 از میانگین رای 1 نفر)
  • رمز فایل : www.par30game.ir ( پسورد را تايپ کنيد )
  • منبع : پارسی گیم ( کپی برداری تنها با ذکر نام و لینک منبع مجاز است )

توضیحات نسخه Android :

نسخه اندروید مورد نیاز : 4.4 و بالاتر

طریقه نصب بازی :

پس از دریافت فایل Apk اقدامات زیر را انجام دهید :

  1. فایل Apk را نصب نمایید
  2. بازی را اجرا و لذت ببرید

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.