یحیی رحیمی

برگزاری نمایشگاه بازی تایپه به دلیل شیوع ویروس کرونا متوقف شد

یحیی رحیمی 12 بهمن 1398 بدون دیدگاه
425 بازدید

قرار بود نمایشگاه بازی تایپه هفته آینده شروع به کار کند و خبرها حاکی از آن بود که استودیوهای مختلفی آماده حضور و نشان دادن بازی های خودشان بودند. این نمایشگاه به دلیل انتشار ویروس کرونا در سطح آسیا و کشور چین متوقف شده است و برگزاری آن به تاریخ دیگری موکول شده است.

ویروس کرونا ابتدا در شهر ووهان از کشور چین شیوع پیدا کرد و تا به حال افراد زیادی را مبتلا کرده است و همچنین حدود 213 نیز تا به حال به کام مرگ کشیده شده اند. دیروز تایوان اعلام کرد که تا به حال 9 نفر با علائم این ویروس پیدا شده اند و همان طور که می دانید، تایپه نیز پایتخت کشور تایوان است و به همین دلیل اقدامات ایمنی به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس در سطح کشور انجام شده است.

به هرحال نمایشگاه بازی تایپه فعلا لغو شده است و قبل از آن نیز بسیاری از خبرنگاران و استودیوها نگرانی خود را در مورد این ویروس نشان داده بودند و حتی تعدادی قبل از لغو مراسم، برنامه های خود را برای این نمایشگاه کنار گذاشته بودند. فعلا تاریخ برگزاری نمایشگاه مشخص نیست اما باید گفت که سالانه حدود 320 هزار نفر در این مراسم شرکت می کنند و بنابراین جان افراد زیادی در خطر است.

کمیته برگزاری نمایشگاه در اعلامیه ای از همه افراد عذرخواهی کرده است و حالا به دلیل شیوع ویروس کرونا و اعلام خطر سازمان بهداشت جهانی، برگزاری این مراسم لفو شده است. نمایشگاه بازی تایپه برای بازار آسیا اهمیت زیادی دارد و هر ساله بازی های مختلفی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می شوند. کمیته برگزاری مراسم نمی تواند ریسک برگزاری آن را بپذیرد و به همین دلیل مراسم را لغو کرده است و قرار است در روزهای آینده در مورد تاریخ برگزاری دوباره آن تصمیم گیری شود و افرادی که برای شرکت در این نمایشگاه، هزینه پرداخت کرده اند می توانند پول خود را پس بگیرند.

منبع: VG247

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
Par30Game