خرید اکانت هوش مصنوعی
ریمیک Ocarina of Time کامپیوتر
یحیی رحیمی

ریمیک Ocarina of Time از طریق شبیه ساز روی کامپیوتر اجرا شد

یحیی رحیمی 14 آبان 1405 بدون دیدگاه
15 بازدید

تنها چند ساعت کافی بود تا ریمیک بازی The Legend of Zelda Ocarina of Time از طریق شبیه ساز نینتندو سوییچ 2 روی کامپیوتر اجرا شود. طی دو هفته اخیر از هک شدن سوییچ 2 و انتشار امولاتور، خبرهای مختلفی شنیدیم. چندین بازی بزرگ این کنسول هیبریدی از طریق کامپیوتر هرچند ضعیف و پر از اشکال، اجرا شدند. این اتفاق حال در روز عرضه برای ریمیک اکارینا اف تایم رخ داده و حتی فایل‌های بازی هم لو رفته‌اند و می‌توانید به دانلود آنها بپردازید.

شبیه‌سازی به نام Lichii توانسته بازی اکارینا اف تایم را بوت کند و حتی آن را با سرعت فریم پایینی اجرا کند. نرخ فریم بازی بین پانزده تا سی فریم در ثانیه در حال تغییر است و به‌عبارتی امکان اینکه بازی را تجربه و تمام کرد وجود ندارد. البته ویدیوهایی منتشر شده که نشان می‌دهد این ریمیک با 60 فریم در ثانیه هم در بعضی صحنه‌ها اجرا شده است و این نشان می‌دهد که شبیه‌ساز نیاز به توسعه دارد و احتمالا چند ماه آینده بتوان بازی را روان‌تر اجرا کرد. نکته‌ی مهم‌تر آن است که اگرچه سرعت فریم داریم، اما بازی انگار به شکل اسلوموشن اجرا می‌شود. امولاتورها هنوز نتوانسته‌اند تمام هندسه‌ی بازی‌ها را شبیه‌سازی کند.

ریمیک Ocarina of Time کامپیوتراجرای بازی‌های سوییچ 2 روی کامپیوتر

جیل بریک نینتندو سوییچ 2 جزو اتفاقات نادر بود که بسیاری انتظارش را نداشتند. حتی هکرها پیش‌بینی می‌کردند که این اتفاق ممکن است سالها طول بکشد و در واقع نیز همینطور است. جیل‌بریک پیداشده کاملا ناپایدار است و طبق گزارش‌ها با آپدیت جدید نینتندو رفع شده است. اما هکرها به کمک همین روش توانسته‌اند فایل‌ بازی‌ها را استخراج کنند و بعد با شبیه‌ساز اجرایشان کنند. چند مورد شبیه ساز منتشر شده است و در مورد بازی Ocarina of Time، این امولاتور Lichii است که توانسته آن را اجرا کند.

این اولین بازی سوییچ 2 نیست که از طریق شبیه‌ساز اجرا می‌شود. بلکه دو بازی Mario Kart World و Donkey Kong Bananza روی کامپیوتر اجرا شده‌اند و وضعیت فنی آنها بهتر است. بازی دانکی کانگ را حتی توانسته‌اند روی کنسول پلی استیشن 5 کپی خور اجرا کنند. به عبارتی پای شبیه‌ساز سوییچ 2 به کنسول سونی هم باز شده است، دوران عجیبی که هیچ‌کس تصورش را هم نمی‌توانست بکند.

به نظر می‌رسد که نینتندو به زودی اقدامات حقوقی علیه شبیه‌ساز سوییچ 2 را همانند امولاتورهایی مانند Yuzu شروع کند، اما بدون‌شک دوران تازه‌ای آغاز شده و دست هکرها از این کنسول کوتاه نخواهد ماند.

منبع:‌ Wccftech

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
WebGift