xbox-game-studios-logo
یحیی رحیمی

مایکروسافت پروسه خرید استودیوهای جدید را متوقف کرده است؛ فعلا کافی است!

یحیی رحیمی 5 شهریور 1398 بدون دیدگاه
624 بازدید

مایکروسافت مدتی پیش نام مجموعه استودیوهای خود را به Xbox Game Studios تغییر داد و بعد از آن نیز تعدادی از استودیوهای مطرح بازی سازی خریداری شد. شاهد تحت مالکیت درآوردن شرکت های Ninja Theory و Double Fine بودیم و حالا مایکروسافت تعداد زیادی توسعه دهنده زیر دست و بال خود دارد. اما استودیو بعدی که ردموندی ها خریداری خواهند کرد کدام خواهد بود؟ به نظر جواب این سوال هیچ کدام است و فعلا پروژه خرید استودیوهای جدید متوقف شده است.

Aron Greenberg در مصاحبه جدیدی وضعیت فعلی Xbox Game Studios را شرح داده است. وقتی صحبت به خرید استودیوهای جدید رسید، او گفت که به اندازه کافی استعداد و آدم های توانا برای تولید بازی دارند و در طول چند سال آینده شاهد خرید استودیو جدیدی نخواهیم بود البته قرار نیست به طور کامل پروسه خرید استودیوهای جدید متوقف شود:

aaron greenbergهیجان انگیز است که با این تیم های جدید آشنا می شویم و برای نمونه با Ninja Theory بحث می کنیم یا اینکه با تیم های واقع در Obsidian یا inXile صحبت می کنیم و می بینیم که آن‌ها روی چیزهای فوق العاده کار می کنند و اینکه چطور کارکنان یک سری رازها برای خودشان دارند و تا به حال کسی از آن‌ها خبردار نشده است.

فکر می کنم که سطح محتوایی که از استودیوهای داخلی ما تولید می شود رضایت بخش است و تازه بعد از آن شانس کار با Double Fine پیش آمد و این فوق العاده بود. ما حالا 15 استودیو داخلی داریم و محتوای زیادی در دست ساخت است. مهم نیست که این محتوا مربوط به Xbox Scarlett باشد یا اینکه Xbox Game Pass یا کنسول دیگری، ما در تمامی ژانرها یک بازی داریم و این قطعا طرفدارانمان را هیجان زده خواهد کرد.

یک سری شایعات در مورد خرید یک استودیو ژاپنی نیز شنیده می شو که البته هیچ گاه حتی شایعه ای جدی نیز در این مورد نشنیدیم. به هر حال کسب و کار مایکروسافت در حال رشد است و نسل بعدی کنسول ها قطعا تماشایی خواهد بود.

منبع: GamingBolt

مطالب مرتبط

بازی های مرتبط

دیدگاه کاربران

تعداد دیدگاه کاربران: 0 دیدگاه
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.